تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 39 از 73 اولاول ... 2935363738394041424349 ... آخرآخر
نمايش نتايج 381 به 390 از 722

نام تاپيک: کارت صدا و میکروفن خوب برای استودیو خانگی

داره خودمونی میشه Street.Boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

با اجازه ی همه ی اساتید من جواب دوستمون رو تا حدی بدم
    شما میتونی از این کارا صدای Fast track pro استفاده کنی
    که کارت صدای خوب و قابل قبولی که فکر کنم 250 تا 300 قیمتش باشه
    میکروفون هم تا 200 تومان 3 تا مدلی که خودم بدجور توش موندم رو مینونی بخری که قیمت همش حدود همون 200 تومن در میاد
    باکس هم من خودم با هزینه ای حدود 300 تومن درست کردم که واقا" محشر شده !
    البطه اینم بگم که حساسیتی که برای گرفتن کار پاپ برای میکروفون لازمه برای کار رپ یکم کمتره
    در کل فکر کنم شما هم مشکل منو داری !!!!
    ولی خوب یکی میشه میکسر بگیر ... یکی میگه نگیر
    یکی میگه مونیتور تا زیر 500 به درد نمیخوره
    یکی میگه هدفون مونیتور بگیر
    خلاصه گیج شدم نا فرم !!!!!

------------------------------------

یکی از دوستان من همین کاری که شما میخواستی انجام بدی رو قبلا" انجام داده
    یک باکس ساخته فقط برای وکال که شیشه دو جداره هم داره و داخلش هم از گچ یا بلوک های آکوستیک و پشم شیشه استفاده کرده که کلا" براش 300 خرج برداشته
    ابعادش 1.5 متر در 1.5 متره .... و ارتفاعش 2.2
    یک میکروفون بهرینگر بی 1 خریده 130 که همه چی هم داره غیر از پایه و یک میکسر یاماها که مدلش یادم نیست ( حدود 100 تومن )
    و یه کارت صدای ام آدیو 2496 که قیمتی حدود 150 داره
    از یک هدفون مونیتور مدل آ کا جی استفاده میکنه حدود 250 قیمتشه ولی واقعا در حد یک مونیتور کار میکنه

-----------------------------------

حالا امیدوارم دوستان بتونن هم شما رو هم منو بیشتر راهنمایی کنن ...
    دوست عزیز خیلی خیلی ممنون از راهنماییت.
    البته پست شما به اون صورت نتونست کمکم کنه چون شما خودت هم به نتیجه نهایی نرسیدی.
    ولی بازم خیلی ممنون بابات راهنمایی و پیشنهاداتی که دادی.
    در مورد باکس که توضیح دادی من نمی تونم اینقدر هزینه کنم چون می خوام بیشتر بودجه رو به کارت صوت و میکروفون و هدفون اختصاص بدم ولی یه باکس کوچیک واسه میکروفون می خوام که بسازم.
    شما خودت ساختی یا دادی برات ساختن؟؟؟؟

داره خودمونی میشه djgr8's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    خروجی Mixer

پيش فرض

البته پست شما به اون صورت نتونست کمکم کنه چون شما خودت هم به نتیجه نهایی نرسیدی.
    در مورد باکس که توضیح دادی من نمی تونم اینقدر هزینه کنم چون می خوام بیشتر بودجه رو به کارت صوت و میکروفون و هدفون اختصاص بدم ولی یه باکس کوچیک واسه میکروفون می خوام که بسازم.

کاری نداره ... مثل ساختن یک اتاق پرو ساده میمونه
    میتونی بری نجاری و بگی با نوپان برات بسازه ( میتونی بگی با درجه 3 بسازه که کمتر برات در بیاد )
    فقط یک نکته میمونه که اونم ارتباط وکال روم با کنترل رومه ....
    اگه بخوای فکر کنم بتونی از شیشه دو جداره های آماده استفاده کنی اما در سایز کوچیک
    چون فقط میخوای از اینور اونور رو ببینی دیگه ...
    یا اگه بازم میخوای کمتر هزینه کنی خودت از دو لایه شیشه استفاده کن
    فقط یک مساله میمونه که اونم اینه
    بعد از سر هم کردن اتاقک
    تمام داخل رو با یک لایه فوم بپوشونی و بعد روی لایه ی فوم از پشم شیشه ضخیم استفاده کنی
    و دور در رو هم یه جوری ردیف کنی که موقع بسته شدن کاملا" کیپ و محکم بشه ....

اینم چند تا عکس که بیشتر میتونه کمکت کنه

3. این کاربر از djgr8 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای vioman's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    روی سیم ر!

پيش فرض

درود به تو دوست پارسی

* همونطور که راهنمایی کردید من مشخصات "Audiophile 192" را مطالعه کردم، کارت بسیار خوبی هست. اما در جرئیات دو کارت"delta 66 و delta 44 " نوشته شده بود "Zero Latency" در صورتی که در مشخصات کارتهایی مانند" 2496 - 192 - delta 1010LT"
    * این جمله نوشته نشده بود. آیا واقعاً 44 و 66 بدون تاخیر هستند و یا بقیه کارتها که این مشخصه در لیست مشخصات آنها نیست تاخیر دارند(هرچند جزئی)

* من بهرینگر 49 دارم و آن را با یک کابل midi که یک ورودی و یک خروجی را ساپورت میکند به پورت مخصوصی در پشت کیس متصل کردم. ( از usb هم می تونم استفاده کنم.) آیا این کار در روند کلی کارم با شرایطی که در تاپیک قبل توضیح دادم مشکلی ایجاد می کند یا نه؟ (اگر امکان دارد در مورد این پورت توضیح بدهید.) اگر این روش اتصال مشکلی ندارد، بهترین کارت صدایی که پیشنهاد می کنید چیست؟(حدود 300 یا 350).

* آیا می شود گیتار الکتریک را به میکسر یا کارت صدا متصل کرد و از vst های موجود بجای افکت گیتار استفاده کرد؟

* * وقتی از دوستانم درمورد کارت صدا تحقیق می کنم، از جنسی که در مغاره شان موجود هست بسیار تعریف می کند. (یکی پیشنهاد 1010 - و دیگری 2496) چون به حرف شما اعتقاد دارم پیشنهاد شما را ملاک قرار می دهم.

پیروز باشید.
    دوست من سلام
    امیدوارم حالتون خوب باشه

در مورد مشخصات فنی کارت های ذکر شده اطلاعات شما صحیح هستش.
    در سایت M-Audio عبارت Zero Latency برای این کارت ذکر شده اما اگر از یک بعد دیگه به همه ی کارت های PCI شرکت M-Audio نگاه کنید متوجه میشید که همه برای رفع تاخیر از بهبود دهنده هایی مثل ASIO2 استفاده میکنند .
    این میتونه بیشتر جنبه ی تبلیغاتی داشته باشه
    هر دستگاهی یک تاخیر خاص داره و هیچ وقت لاتنسی به صفر نمیرسه ، حتی در پیشرفته ترین سیستم ها 0 و 100 وجود نداره ، برای این کارت هم تاخیر 0 مانیتور ذکر شده ، احتمالا یک خروجی از کدک مستقیم به هدفون یا مانیتور منتقل میشه تا تاخیر کم به نظر برسه!

اگر از PCI های شرکت های دیگه صرف نظر کنیم و تمرکز روی PCI های شرکت M-Audio داشته باشیم...
    کارت هایی مثل Delta 66 و 44 میرن کنار
    دستگاه دلتا1010 فول هم میره کنار (به علت قیمت بالا)
    میمونه
    Delta1010T
    Audiophile 192
    و Audiophile 2496

2496 رو در شرایطی انتخاب کنید که حداقل ورودی و خروجی رو نیاز داشته باشید ،

1010تی رو هم در شرایطی انتخاب کنید که بیشترین حجم ورودی و خروجی رو داشته باشید (در صورتی که میکسر پاسخگو نباشه)

به نظر من بهترین انتخاب 192 هستش ، چون هم ورودی ها و خروجی های مناسب و به تعدادی داره و هم سمپل حداکثری داره(192)

اما اگر فکر میکنید نیازی به این سطح از کیفیت ندارید 1010تی رو انتخاب کنید و در شرایط ساده تر 2496.

(کارت ESI Maya44 Express هم اگر وارد ایران شده باشه کارت بسیار خوبیه)

با وجود اینکه MIDI کنترلر شما دارای پورت USB هستش و نیازی به ورودی و خروجی MIDI ندارید اما هر 3 کارت بالا از MIDI پشتیبانی میکنند.(با توجه به دیجیتالی بودن ساختار MIDI تفاوت چندانی میان اتصال با USB وجود ندارد)

آشنایی بیشتر با MIDI

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در مورد اتصال گیتار هم باید به مشخصات کارت توجه داشته باشید.
    کارت هایی که دارای VST باشند و ورودی اختصاصی گیتار داشته باشند این قابلیت رو فراهم میکنند.
    در کل این کار امکان پذیره مگر اینکه ناهماهنگی خاصی وجود داشته باشه.

موفق باشید
    یا علی

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    روی سیم ر!

پيش فرض

سلام
    دستت درد نکنه
    خوب من تصمیم رو گرفتم
    کارت صدا 2zs
    میک b1
    میکسر 802
    و خودم هم خونه مانیتور tapco دارم خیلی خوبه

این ها
    خوبه؟؟؟واسه شروع؟

در مورد میکسر راستش نمی خوام زیاد خرج کنم و اگر از ایران بخرم خیلی بهتره
    چون از این جا هم اوردنش هم گارانی... کلانمی عرضه

البته نه این مکسر ۵۰۲ و ۸۰۲
    چون کوچیک و مناسب

درمورد کابل ها
    ازمیکروفون به کارت صدا xlr to xlr
    از میکسر به کارت صدام(2zs)چی هست ؟ to ؟

اسم سیمش چی هست ؟چون دوتا فیش به میکسر می خوره و دو تا هم به ورودی کارت صوت

امیدوارم همیشه شاد باشی
    ممنون
    و
    خدا نگهدار

دوست من سلام

یک تشکر صمیمانه ازت میکنم بابت همکاری و خوش قول بودنت

میکسر های 802 با 1002 خیلی تفاوت حجمی و هزینه ای ندارند ، من فکر میکنم حداقل 1002FX رو در نظر داشته باشی ضرر نمیکنی

کابل های مورد استفاده اسم و برند خاصی ندارند ، کابل های اعلا ژاپنی هستند
    سعی کنید کابلی تهیه کنید که شیلد و پوشش مناسبی داشته باشه (معمولا کلفت تر هستند )

سوکت های یک چهارمی که برای اتصال میکسر به کارت نیاز دارید TRS شش میلیمتری نام دارند.

موفق باشی
    یا علی

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    روی سیم ر!

پيش فرض

ممنون از بابت راهنماییتون vioman ،

با این حال اگه من فعلا بتونم با همین اسپیکر logitech530 و ویندوز 7 ، هم از پس بازی و فیلم بر بیام و هم صدایی مطلوب در موسیقی داشته باشم حاضرم تا 150 برا کارت صدا هزینه کنم . پس یه بار دیگه لطف کنید و برای خرید نوع کارت صدا راهنماییم کنید .

باز هم تشکر میکنم .
    دوست من سلام

من در زمینه ی پخش محض صدا تاکیدم روی کارتهای کریتیو هستش.
    این کارتها هم قابلیت های خوبی دارند هم از استاندارد های جدید پشتیبانی میکنند.
    جدیدترین مدل های کریتیو با Code Name ایکس اف آی (X-FI) عرضه میشن.
    کلیه ی مدل های کریتیو رو میتونید در این صفحه مشاهده کنید.

برای قیمت مد و کاربری مدل نظر شما این مدل ها مناسب هستند...

Sound Blaster X-FI Extreme Audio

Sound Blaster X-FI Titanium

Sound Blaster X-FI Surround 5.1 USB

و این مدل که قیمتی بالاتر از 150 هزار تومان داره + قابلیت X-Ram

Sound Blaster X-Fi Extreme Gamer Fatality Pro

همه ی کارت های بالا کیفیت های بسیار مناسبی برای پخش دارند ، 3 مدل اول زیر 100 تا 150 هزار تومان قیمت دارند.

موفق باشید

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    روی سیم ر!

پيش فرض

سلام دوست خوبم vioman

آقا من زنگ زدم به شرکت تا اون چیزایی که گفتم رو سفارش بود.... اینا بودن :

کارت صدا: m-audio :fast track pro
    میکرفون: behringer: c1
    هدفون: akg-k55

--

من تهران نیستم....زنگ زدم به این شرکت تا با همکاراش تو تهران تماس بگیره و اینارو واسم بفرستن...
    بعد که اینارو بهش گفتم....این آقا زنگ زد تهران...بعد دوباره به من زنگ زد....
    گفتش که برند این سخت افزار هایی که گفتی چیه؟
    باید برندشو بگی تا واست پیدا کنم...
    منم گفتم نمیدونم بهتون اطلاع میدم...

الان باید بهش چی بگم؟ شما نمیدونین برند اینا چیه؟

با تشکر از شما...

بدرود....

دوست عزیز
    شما دقیقا در ابتدای نام هر قطعه برند اون رو ذکر کردین

Behringer
    M-Audio و AKG سه برندی هستند که شما از اونها محصول انتخاب کردید.

پیشنهاد میکنم دیگه سراغ کسی که این سوال رو از شما کرده نرید ، واقعا اطلاعاتش کمه و ممکنه دستگاه کامل و سالمی رو نتونه تهیه کنه
    شما کدام شهر هستین؟
    اگر طرف شرق ایران باشید میتونید از مشهد تهیه کنید ، اگر غرب هستید میتونید از طریق پست از تهران تهیه کنید.
    اما پیشنهاد میکنم اگر فاصله ی شما تا کشور تهران! کمتر از چند ساعته خودتون عزم سفر کنید و دستگاه های مورد نیاز رو تهیه کنید.

موفق باشید

داره خودمونی میشه Street.Boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام خدمت همه دوستان
    من تمام پستهای این تاپیک رو خوندم، به یه سری نتایج رسیدم تا حدی و یه سری مدلها رو در ضمینه میکروفون و کارت صوت در نظر دارم ولی تا حدی هم گیج شدم. و هنوز نتونستم بفهمم چه کارت صوت یا میکروفونی به درد کار من می خوره.

خواهش می کنم از دوستان و مخصوصا دوست خوب Vioman که من رو راهنمایی و کمک کنین.

من می خوام یکه Home Studio تقریبا حرفه ایی تا اونجا که در حد توانم باشه درست کنم.
    کارم هم خوانندگی، خوندن و ضبط صدا هست (سبک کاریم رپ و هیپ هاپ هست) بیشتر کارم ضبط وکال هست.
    چه کارت صوت و میکروفونی به درد کار من می خوره با توجه به این چیزهایی که گفتم!؟!؟
    این نکات رو هم اضافه کنم که آهنگها در کامپیوتر وجود داره و آماده شده است و من فقط می خوام بخونم و صدام رو با بهترین کیفیت ممکن ریکورد کنم (تاکید می کنم که با بهترین کیفیت ممکن می خوام صدام ریکورد بشه) تن صدام هم نه زیر هست نه بم یک صدایی با تن معمولی، باز اضافه می کنم که در آهنگهای من فقط خواننده رپ نمی خونه بلکه در بعضی کارها و بعضی قسمتها خواننده پاپ هم که یا خودم یا کسه دیگه ایی هست وجود داره (80% رپ، 20% پاپ)، یعنی میکروفونی میخوام که هم صدای خواننده رو بصورت رپ هم پاپ به بهترین شکل ممکن ریکورد کنه، و نکته مهم اینه که تغییری در صدا بوجود نیاد یعنی خش صدارو میکروفون نگیره یا بم کنه یا هر چیزه دیگه، صدا رو با بهترین کیفیت و به همون شکلی که هست ضبط کنه.
    هزینه ایی که برای کارت صوت می تونم بکنم تا 650 هزار تومن هست و برای میکروفون تا 200 تومن یا اگر نیاز به میکروفون بهتر با قیمت بالاتر باشه بیشتر هزینه می کنم.
    نیاز دیگر من اسپیکر مانیتور یا هدفون مانیتور هست که لطفا بگین بهترین هدفون مانیتور که ارزونترین باشه چه مدل و چه قیمتی هست چون نمی تونم واسه هدفون زیاد هزینه کنم. یعنی هدفون معمولی نمی خوام هدفونی که مانیتور باشه ولی قیمت مناسبی هم داشته باشه.:43:
    درسته که در حال حاضر کار من فقط ضبط وکال هست ولی کارت صوتی می خوام که علاوه بر داشتن خصوصیت ضبط صدا با کیفیت بالا ورودیهایی داشته باشه که اگر من بعدا خواستم در آهنگهام ساز هم ریکورد کنم (گیتار-ارگ-درام-...) بتونم از این کارت صوت به راحتی استفاده کنم و قابلیت اتصال یا ریکورد سازها رو هم داشته باشه (میکروفون مورد نظر هم به همین ترتیب باشه) یعنی درسته از کارت صوت و میکروفون بیشتر انتظار ضبط وکال هست ولی در کنارش در آینده نیاز به ریکورد و ضبط ساز هم بوجود خواهد آمد.

در مورد باکس آکوستیک هم سوالاتی دارم که ترجیحا بعد از اینکه شما عزیزان من رو تا اینجا راهنمایی کردین سوالات بعدیم رو هم خواهم پرسید.
    ممنون از توجه همگی، لطف می کنین اگر من رو راهنمایی کنین.
    VIOMAN جان، ما رو هم راهنمایی می کنی!؟!؟ جواب همه رو دادی ولی گویا نرسیدی جواب من رو بدی.
    ممنون می شم در اولین فرصت به منم یه کمکی بکنی. خیلی رو شما استاد عزیز و راهنماییتون حساب کردم.
    مرسی
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by Street.Boy; 04-08-2009 at 11:29.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

14

با سلام به همه دوستان محترم و عزيز
    من مي خواهم در اين موضوع از نظر و راهنمايي دوستان درباره مديريت صوتي جلسات سخنراني و کنسرت هاي موسيقي به کمک کامپيوتر استفاده کنم.

فرض کنيد که ما بخواهيم به وسيله يک کارت صداي حرفه اي، صدايي مطلوب را براي يک جلسه و يا همايش که در آن سخنراني و اجراي موسيقي وجود دارد، فراهم نماييم.
    براي آن که بحث را قدم به قدم و مشخص جلو ببرم فرض کنيد؛
    قرار است که جلسه اي به مدت 3 ساعت در يک فضاي 100 متري که سقف آن 3 متر است، يک جلسه برگزار گردد. اين فضا به صورت يک مربع است. در طول اين جلسه ما يک سخنران داريم و بعد از سخنراني يک گروه موسيقي کوچک با دو ساز و يک خواننده به اجراي برنامه مي پردازند.
    در بخش ديگري از برنامه در حين سخنراني لازم است که يک موسيقي آرام در مجموعه پخش شود.
    ما مي خواهيم کليه مراسم را به صورت صوتي ضبط کنيم. در ضمن در بعضي از مواقع لازم است که افکت هاي ساده اي همچون اکو به صداي سخنران داده شود.

با توجه به اين فضا از چه کارت صدايي ميتوانيم استفاده کنيم تا نياز ما را براي ورودي‌ها و خروجي‌هاي لازم برطرف سازد؟
    چه ميکروفن‌هايي براي اين فضا مناسب است؟
    از چه اسپيکرهايي؟ به چه تعداد؟ و با چه چينشي بايد استفاده کنيم؟

با تشکر از دوستان ارجمند
    دوستان عزيز کسي مي‌تونه من رو راهنمايي کنه؟

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    روی سیم ر!

پيش فرض

سلام خدمت همه دوستان
    من تمام پستهای این تاپیک رو خوندم، به یه سری نتایج رسیدم تا حدی و یه سری مدلها رو در ضمینه میکروفون و کارت صوت در نظر دارم ولی تا حدی هم گیج شدم. و هنوز نتونستم بفهمم چه کارت صوت یا میکروفونی به درد کار من می خوره.

خواهش می کنم از دوستان و مخصوصا دوست خوب Vioman که من رو راهنمایی و کمک کنین.

من می خوام یکه Home Studio تقریبا حرفه ایی تا اونجا که در حد توانم باشه درست کنم.
    کارم هم خوانندگی، خوندن و ضبط صدا هست (سبک کاریم رپ و هیپ هاپ هست) بیشتر کارم ضبط وکال هست.
    چه کارت صوت و میکروفونی به درد کار من می خوره با توجه به این چیزهایی که گفتم!؟!؟
    این نکات رو هم اضافه کنم که آهنگها در کامپیوتر وجود داره و آماده شده است و من فقط می خوام بخونم و صدام رو با بهترین کیفیت ممکن ریکورد کنم (تاکید می کنم که با بهترین کیفیت ممکن می خوام صدام ریکورد بشه) تن صدام هم نه زیر هست نه بم یک صدایی با تن معمولی، باز اضافه می کنم که در آهنگهای من فقط خواننده رپ نمی خونه بلکه در بعضی کارها و بعضی قسمتها خواننده پاپ هم که یا خودم یا کسه دیگه ایی هست وجود داره (80% رپ، 20% پاپ)، یعنی میکروفونی میخوام که هم صدای خواننده رو بصورت رپ هم پاپ به بهترین شکل ممکن ریکورد کنه، و نکته مهم اینه که تغییری در صدا بوجود نیاد یعنی خش صدارو میکروفون نگیره یا بم کنه یا هر چیزه دیگه، صدا رو با بهترین کیفیت و به همون شکلی که هست ضبط کنه.
    هزینه ایی که برای کارت صوت می تونم بکنم تا 650 هزار تومن هست و برای میکروفون تا 200 تومن یا اگر نیاز به میکروفون بهتر با قیمت بالاتر باشه بیشتر هزینه می کنم.
    نیاز دیگر من اسپیکر مانیتور یا هدفون مانیتور هست که لطفا بگین بهترین هدفون مانیتور که ارزونترین باشه چه مدل و چه قیمتی هست چون نمی تونم واسه هدفون زیاد هزینه کنم. یعنی هدفون معمولی نمی خوام هدفونی که مانیتور باشه ولی قیمت مناسبی هم داشته باشه.:43:
    درسته که در حال حاضر کار من فقط ضبط وکال هست ولی کارت صوتی می خوام که علاوه بر داشتن خصوصیت ضبط صدا با کیفیت بالا ورودیهایی داشته باشه که اگر من بعدا خواستم در آهنگهام ساز هم ریکورد کنم (گیتار-ارگ-درام-...) بتونم از این کارت صوت به راحتی استفاده کنم و قابلیت اتصال یا ریکورد سازها رو هم داشته باشه (میکروفون مورد نظر هم به همین ترتیب باشه) یعنی درسته از کارت صوت و میکروفون بیشتر انتظار ضبط وکال هست ولی در کنارش در آینده نیاز به ریکورد و ضبط ساز هم بوجود خواهد آمد.

در مورد باکس آکوستیک هم سوالاتی دارم که ترجیحا بعد از اینکه شما عزیزان من رو تا اینجا راهنمایی کردین سوالات بعدیم رو هم خواهم پرسید.
    ممنون از توجه همگی، لطف می کنین اگر من رو راهنمایی کنین.
    VIOMAN جان، ما رو هم راهنمایی می کنی!؟!؟ جواب همه رو دادی ولی گویا نرسیدی جواب من رو بدی.
    ممنون می شم در اولین فرصت به منم یه کمکی بکنی. خیلی رو شما استاد عزیز و راهنماییتون حساب کردم.
    مرسی
    دوست عزیز سلام

من باید ازتون عذر خواهی کنم بابت تاخیری که داشتم
    صبح مشکلی پیش اومد که نتونستم به پاسخگویی ادامه بدم ، موکول شد به الان

من میتونم بگم تقریبا پاسخ کلیه ی سوالاتتون در خوب سوال نهفته هستش.
    طبق گفته ی خودتون صدای شما در محدوده ی تنور Tenor رو به پایین قرار داره.
    این محدوده جزو اکتاو های میانی هستش و محدوده ی فرکانسی میانی محسوب میشه.
    شما هم میتونید از میکروفون های داینامیک وکال استفاده کنید و هم از میکروفون های استاتیک یا استاتیک وکال.

انتخاب هر دوی اینها میتونه کار شما رو راه بندازه ، البته کیفیت و حساسیت استاتیک ها به نسبه بالاتره اما شما باید به سازها یا وکال هایی قراری به کارتون اضافه بشه هم توجه داشته باشید تا انتخاب مناسب تری داشته باشید.

برای استاتیک هایی حدود 200 هزار تومام میشه میکرفون های B2 از بهرینگر و Nova از M-Audio و ... رو مثال زد.

برای داینامیک هم گزینه هایی از Shure و بهرینگر و سنهایزر وجود داره که کیفیت مناسبی داره.

کارت صدا بیشتر باید با ورودی و خروجی ها هماهنگ باشه ، ورودی و خروجی ها هم باید با کار هماهنگ باشند.
    اگر مشکل هزینه نداشته باشید میتوید کارتی مثل profire 610 از M-Audio یا مدل هایی از TC-Electronic تهیه کنید.

به گزینه های ارزون تری (زیر 500 هزار تومان) مثل Firewire 410 هم میشه اشاره کرد

همه این دستگاه ها پاسخگوی نیاز شما هستند و ورودی و خروجی های مشابهی هم دارند ، اگر هم I/O شما بیش از توان این کارتها باشه میتونید از یک میکسر کمک بگیرید که اون هم قیمت بالایی نداره(بسته به نیاز شما)

در مورد مانیتور باید این نکته رو بگم که نمیشه مانیتور رو با هدفون مقایسه کرد.
    یک کار حرفه ای هم از مانیتور شنیده میشه از از هدفون اما خرید هدفون وقتی پیشنهاد میشه که توانایی خرید یک مانیتور تمام عیار از لحاظ هزینه وجود نداشته باشه.

مانیتورینگ یک خواص قطعه ای و سخت افزاری نیست ، یک درجه از کیفیت ساخت و خروجی هستش .
    طبیعیه که هرچقدر این کیفیت بالاتر باشه قیمت هم بالاتر میره
    این نکته که میگن ماینتور های ارزون قیمت خوب نیستند درست نیست ، مانیتور های ارزون در حد خودشون کار میکنند و نمیشه ازشون انتظار یک مانیتور مثلا 3 میلیونی رو داشت.

مانیتور های خانگی از قیمت هایی حدود 150 هزار تومان شروع میشن و مانیتور های حرفه ای و نیمه حرفه ای از قیمت هایی حدود 600 هزار تومان.

هدفون های مانیتور واقعی هم بالای 150 هزار تومان قیمت دارند و هدفون های خوش کیفیت در حد مانیتور رو هم میشه با قیمت هایی حدود 50 تا 100 هزار تومان خرید.

Professional Active Headphone AKG K240

AKG K 99

البته انتخاب هدفون بستگی به این داره که تصمیم داشته باشید کجا ازش استفاده کنید.
    نوع و مکان استفاده تعین میکنه که هدفون چه مشخصاتی داشته باشه.

در مورد میکروفون این نکته رو هم اضافه کنم که شما هرچقدر بیشتر هزینه کنید به کیفیت بالاتری دست پیدا میکنید ، کلا در همه ی موارد این نکته صادقه اما میکروفون و مانیتور مانور خاصی روی این مساله داره

باز هم اگر سوالی بود بفرمایید

موفق باشید

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    روی سیم ر!

پيش فرض

با سلام به همه دوستان محترم و عزيز
    من مي خواهم در اين موضوع از نظر و راهنمايي دوستان درباره مديريت صوتي جلسات سخنراني و کنسرت هاي موسيقي به کمک کامپيوتر استفاده کنم.

فرض کنيد که ما بخواهيم به وسيله يک کارت صداي حرفه اي، صدايي مطلوب را براي يک جلسه و يا همايش که در آن سخنراني و اجراي موسيقي وجود دارد، فراهم نماييم.
    براي آن که بحث را قدم به قدم و مشخص جلو ببرم فرض کنيد؛
    قرار است که جلسه اي به مدت 3 ساعت در يک فضاي 100 متري که سقف آن 3 متر است، يک جلسه برگزار گردد. اين فضا به صورت يک مربع است. در طول اين جلسه ما يک سخنران داريم و بعد از سخنراني يک گروه موسيقي کوچک با دو ساز و يک خواننده به اجراي برنامه مي پردازند.
    در بخش ديگري از برنامه در حين سخنراني لازم است که يک موسيقي آرام در مجموعه پخش شود.
    ما مي خواهيم کليه مراسم را به صورت صوتي ضبط کنيم. در ضمن در بعضي از مواقع لازم است که افکت هاي ساده اي همچون اکو به صداي سخنران داده شود.

با توجه به اين فضا از چه کارت صدايي ميتوانيم استفاده کنيم تا نياز ما را براي ورودي‌ها و خروجي‌هاي لازم برطرف سازد؟
    چه ميکروفن‌هايي براي اين فضا مناسب است؟
    از چه اسپيکرهايي؟ به چه تعداد؟ و با چه چينشي بايد استفاده کنيم؟

با تشکر از دوستان ارجمند
    دوست عزیز

شما باید میزان ورودی هارو هم مشخص میکردید.

کاری که شما قصد انجام اون دارید با یک کارت صوت قابل اجرا نیست.

شما باید ابتدا یک میکسر یا پاورمیسکر مناسب رو تهیه کنید تا ورودی ها بهش متصل بشه.
    کل کار شما با میکسر انجام میشه
    فقط کفافیه یک خروجی رو به کارت صوت بدید تا صدای فینال یا Output رو براتون ریکورد کنه.

شما اگر لطف کنید تعداد ورودی ها و خروجی ها + هزینه ی مورد نظرتون رو بفرمایید من بهتر میتونم کمکتون کنم
    نحوه ی انتشار صدا هم خیلی مهمه

موفق باشید
    Last edited by vioman; 04-08-2009 at 12:54.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •