اگه می خوای چند تیکش کنی یکی از آسون ترین راه هاش winrar هست.
اینم آموزشش:
مثلا اگه یه فایل 700 مگی دارید و می خواید به 7 تا قسمت 100 مگی تبدیلش کنید در اونجا که دورش خط کشیدم 100 مگ رو به بایت بنویسید (تقریبا 100000000) و خودش تقسیم می کنه.
اگه می خوای چند تیکش کنی یکی از آسون ترین راه هاش winrar هست.
اینم آموزشش:
مثلا اگه یه فایل 700 مگی دارید و می خواید به 7 تا قسمت 100 مگی تبدیلش کنید در اونجا که دورش خط کشیدم 100 مگ رو به بایت بنویسید (تقریبا 100000000) و خودش تقسیم می کنه.
سلام دوستان عزیز.من بک آپی رو که از ویندوزم گرفتم رو دی وی دی ریختم و از هاردم پاکش کردم.ولی باز خودش یک بک آپ میسازه با همون حجم 25 گیگ! چیکار کنم که خود به خود بک آپ نگیره؟
سلام
من اخر نفهمیدم
وقتی که با لپ تاپ کار کنم همیشه باید به برق باشه یا فول که شد از برق بکشم و منتظر 10%یبشم و دوباره شارژ کنم
با تشکر
منم اين سوال رو دارم
این که باطری شارژ و دشارژ بشه برای نگه داشتن سلول های باطری لازمه پس همیشه نباید به برق باشه
من قبلان سوالی در همین زمینه باتری پرسیده بودم،یادمه یکی از دوستان میگفت من با کارشناس شرکت دل چت کرده بودم بهم گفته بود هیچ اشکالی نداره که تو برق باشه همیشه چون وقتی که شارژ تمام میشه بطور خودکار باتری قطع میشه از برق !!!
این چیزی هست که من شنیدم!
اگر اشتباه هست تصحیح کنید!
بهتره زمانی که دسترسی به برق دارید باتری رو از دستگاه جدا کرده و مستقیم به برق وصل کنید . ولی برای سالم ماندن باتری هفته ای یک بار بزارید باتری کامل خالی بشه ( لپ تاپ خاموش بشه ) سپس بزنید تا 100 % شارژ بشه . این طوری طول عمر باتری بیشتر میشه![]()
به نظرتون این روش چطوره؟
الف- برای باراول حتماً دستگاه رابمدت 8 ساعت شارژ نمائید.
ب- بعدازباراول درصورت استفاده ازبرق حتماً به شارژرباطری توجه کنید
اگرباطری شما 100 درصد شارژشده وچراغ جلوی سیستم ازحالت نارنجی به سبز تغییر رنگ داده، حتماً سیستم خود را از برق کشیده وفقط با باطری کار کنید.
هنگام استفاده از باطری زمانی که باطری رو به اتمام است در صفحۀ ویندوزشما علامت LOW BATTERY ظاهر می شود درصورت عدم توجه به این علامت، دستگاه بعدازچند دقیقه خاموش می شود.
البته این ALARM قابل تنظیم می باشد. شما می توانید طوری تنظیم کنید که مثلاً10 دقیقه قبل ازاتمام باطری، اعلام شود.
من یادمه یه مقاله خوندم که نتیجش اینه.
وصل بودن باتری موقع کار با آداپتور مشکلی نداره.مشکلش اینه که چون دمای لپتاپ زیاد میشه ،دمای بالا عمر و بازده مفید باتری رو کاهش میده.اگه از فن خنک کننده استفاده کنید هیچ مشکلی نداره
با سلام خدمت دوستان عزیز
من یک سوال اساسی دارم ببخشید تایپیک رو نخوندم چون وقت کافی ندارم شرمنده
سوالم این بود :
من هر موقع می خوام از لب تاب استفاده کنم ، به برق وصل می کنم ( البته باتری رو لب تاب هست )
ولی دوستان می گن هر موقع خونه هستی باتری رو دربیار چون باتری ضعیف و خراب می شه ، آخه یه چند روزی هست که خونه هستم ،و می گن از برق استفاده کن البته باتری رو دربیاری ......
آیا این گفته صحت داره ..........
اگه می خوام باتری رو دربیارم که پشتش چیزی نیست گردو خاک می گیره ؟ !!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)