شاید ولی n78 هم رنگها رو مثل n73 پرنگ میکنه اون حالت د 5610 هم وجود داره نور حق یا شماست چم دوربین رو بازمیکنه و نور بیشتری وارد میشه ولی سرعت شاتر رو کاهش میده و به لرزش دست خیلی حساس میشه
شاید ولی n78 هم رنگها رو مثل n73 پرنگ میکنه اون حالت د 5610 هم وجود داره نور حق یا شماست چم دوربین رو بازمیکنه و نور بیشتری وارد میشه ولی سرعت شاتر رو کاهش میده و به لرزش دست خیلی حساس میشه
با سلام و تشکر خدمت همه اساتید محترم
اگه ممکنه نصب GPS رو روی N78 (نه N95) بطور کامل توضیح بدین.ممنون میشم
آیا در حال حاضر برنامه یا نقشه جدیدتر و یا با گرافیک تری به جز GarminMobileXTforSymbianS60_41020 اومده؟چون تو این برنامه اسم خیابون های تهران فارسی نیست و سخنگو فارسی نداره و گرافیکشم خیلی پایینه(البته من همین رو هم نصب نکردم چون بلد نبودم فقط عکس هاش رو دیدم)
دوستان اگه ممکنه آموزش برای ان 78 باشه چون این گوشی بعضی چیزهاش با گوشی های دیگر (مثلا ان 82و 95) فرق میکنه
با تشکر ویژه![]()
درحال حاضر بهترین برنامه برای استفاده از gps:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
می خوام رم بالاتر بخرم برای گوشیم رم sandisk رو ب ظرفیت 4گیگ میگن 16 تومان میرزه؟
رم 8 گیگ رو میگن 38 تومن؟
ایا رم 16 گیگ به n78 میخوره؟
به نظر شما کدوم رو بگیرم
4؟
8؟
یا وایسم تا 16 بیاد
بستگی به خودت داره.
ولی 8 به نظر من خوبه.
با سلام و خسته نباشید.
من بذنامه ی رد تماس رو می خواستم واسه ان 78.
خیلی گشتن تو پستها سخته!
من تا جایی که می شد گشتم.
ممنون میشم اگه کرک شده و ساین شده اون رو بزارین.
بازم مرسی
بفرما دوست عزیز:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ببين خودت چقدر به حافظه احتياج داري...همون قدر بگير...
سلام دوستان.
من نسخه کرک شده فیفا 08 برای n-gage ii رو از این لینک دانلود کردم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
داخل فایل زیپ شده علاوه بر FIFA.08.n-gage یک پوشه بنام tools هم قرار دارد که 4 فایل زیر در آن قرار دارد
1.Patch
2.SecMan
3.s60_3_1_app_trk_2_7.sisx
4.s60_3_0_app_trk_2_7
این 4 فایل برای چیست؟برای کرک کردن این بازی کدامها را باید نصب کرد(روی n78)
آیا فایل FIFA.08.n-gage از قبل کرک شده یا باید خودمان کرکش کنیم.چون داخل بازی همه لیگ ها و تیم ها بدون نصب آن 4 فایل باز هستند و به نظر نمیاد که نسخه دمو باشد
ضمنا این بازی صدا ندارد.برای حل مشکل صدا چکار باید کرد؟؟؟؟
با تشکر بسیار ویژه از اساتید این بخش![]()
سلام ببخشید من گوشی رو با استفاده از روش HelloCarbide که تو این قسمت آموزش دادین هک کردم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و برنامه ان گیج رو هم براحتی نصب کردم.ولی هنوز گوشی به طور کامل هک نشده و هنگام نصب برخی برنامه ها (مثل برخی برنامه های ان 73 وحتی بازی بسیار زیبای American Gangstar که یک بازی جاوا است و باید روی یه همچین گوشی غولی باید براحتی نصب بشه)نمیشه نصب کرد.ارور هایی نظیر (مجوز منقضی شده و..)میده
تو مقالتون نوشته بودین با خاموش و ریست کردن گوشی فایل های هک پاک میشن و همه چیز عین روز اولش میشه.یعنی اگه دوباره گوشیو با این روش هک کنم میشه این برنامه ها رو نصب کرد؟؟؟
روشی ندارید که بشه باهاش همه برنامه بازی و تمهای سری 60 ورژن 3 و برنامه های جاوا براحتی و بدون ارور نصب شن؟؟؟
با تشکر بسیار ویژه![]()
Last edited by mohammad joon; 14-10-2008 at 14:19.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)