ممنون مهدی جان
خیلی زحمت کشیدی
چقدر آیکناش نسبت به 990 بی روح شده !
مال خودشه یا خودت عوض کردی ؟
ممنون مهدی جان
خیلی زحمت کشیدی
چقدر آیکناش نسبت به 990 بی روح شده !
مال خودشه یا خودت عوض کردی ؟
اتفاقا من از اين آيكوناش خيلي خوشم اومده
گفتي چند گرفتي مهدي؟
با گارانتي يا بي گارانتي؟
Last edited by Original Titan; 25-10-2008 at 09:51.
آقا مهدی ممنون
زحمت کشیدی
ضمنا دوستانی که میخوان تو این گوشی بچرخن به صورت آنلاین و مجازی برن به لینک زیر :
من شیفته این قابلیت سایت سونی اریکسونمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مرسی مهدی جان
راضی نبودیم نصفه شبی به زحمت بیفتی
دستت درد نکنه
خیلی عالی بود ... کاملا توجیه شدم
آقا این عجب سایت توپی بود ! دمت گرم.
مهدی جان یه بار دیگه میگی این نقطه های پایین و سمت راست گوشی که لمسی هستن کاربردشون چیه ؟
گزینه های تنظیمات دوربینش خیلی کم بود ! همینطوریه یا من ندیدم ؟
من یک ربع صبر کردم ... عکس گوشی اومده بود داشت prepare میکرد ولی انقدر طول کشید بی خیالش شدم
با دیال آپ چقدر طول میکشه ؟!
ای بابا قابلی نداره نمیدونستم اینهمه مورد توجه واقع میشه وگرنه فیلم مستند میساختم...
نقطه ها لمسی نیستن. فقط یه راهنمای بصری هستن واسه اینکه دکمه ها یا نوار کنار گوشی رو راهت تر فشار بدی یا حرکت بدی.
ته گزینه های مهمشو تو دیدی . بقیه تنظیمات توی منوی دیگه ایه . یعنی صفحه دومش. اگر گزینه تنظیمات رو یک بار فشار بدی اون تنظیماتی که دیدی میاد . اگر یک بار دیگه فشار بدی میره تو تنظیمات اضافی...
/
نه ایکونای خودشه . اتفاقا من دوست دارم آیکوناشو. چون همشون هماهنگ هستن نه مثل 990 رنگ و وارنگ و گوچیک و بزرگ و...
/
من خرید 305 تومن. اول ارزون تر گفت بعد فرداش که قرار شد بیاره عذر خواهی کرد گفت باری که واسم اومده گرون تر افتاده واسم. منم گفتم اشکال نداره دیگه طاقط ندارم.
بدون گارانتی. البته همون روز چند جه دیگه هم پرسیدم . بین 290 تا 360 متغیر بود. الان نمیدونم.
/
آقا توی این فروم کسی سری جی نداره؟؟؟؟
نسخه جدید بازی بسیار زیبا و محبوب Prince of Persia توسط شرکت gameloft راهی بازار شد. این بازی که محصول سال 2008 این شرکت می باشد، با داستانی متفاوت نسبت به داستان های قبلی این بازی به دنبال کسب موفقیت در بازار بازی ها است. این بازی با گرافیک بسیار مطلوب به صورت کامل و در سایز های مختلف در سایت تخصصی موبایل آماده دانلود است.
دانلود:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
منبع: ir-tci.**org
Last edited by hamed1297; 25-10-2008 at 15:01.
ممنون. مگه به جز دکمه کم و زیاد شدن صدا و دوربین دکمه دیگه ای بغلش داره ؟
نبود جاگ دیال اذیت نمیکنه ؟این چراغی که وقتی اس ام اس و تماس بی پاسخ و ... میاد تو 990 رو اینم داره ؟
( سبز چشمک زن )
--------------
Last edited by armin_goooodboy; 25-10-2008 at 16:17.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)