منم این اشتباه رو کردم! البته به این امید که این ها که تازه اول کارشونه حداقل یع ساپورت خوب و فعال داشته باشن تا بتونن یه جواب منطقی به کاربراشون بدن و مشکلشون رو حل کنن! اما ساپورت اینا متخصص ه در امور پیچوندن! اگه خواستین چند موردش رو اینجا میگم.
من عید 86 یعنی حدود 22 ماه پیش کاربر صبانت شدم.اوایل کاملا راضی بودم! بعدا که سرعت محدود شد با توجه به این که برام سرعت خیلی بیشتر از حجم ترنسفر مهم بود به پیشگامان کوچ کردم. البته همین طور که قبلا هم گفتم به این امید که اینا که اول کارشونه و میخوان رقابت کنن حداقل الان یه سرویس درست حسابی و یه ساپورت درست حسابی داشته باشن!
ساپورت صبانت پیش ه اینا خداست!!! دوست من ناراضی بود خود خاکپور زنگ زده بود بهش و پیگیری کرده بود. خیلی ها از من در مورد انتخاب pop مشورت کردن و فرستادمشون صبانت! اما الان همشونو میفرستم شاتل. فعلا شاتل بهترین انتخابه!
پیشگامان یه ساپورت داره توی ساعت های اداری! صبانت تهران حداقل 24 ساعت میتونه جواب بده و یه سری مشکل کوچیک رو حل کنه! و همش بگه حق با شماست! اما کاری نکنه!!!
مگه یوزر باید تاوان این رو پس بده که اینا 2 ماهه دارن فعالیت میکنن؟ هرچی میشه میگن درست میشه ما 2 ماهه اومدیم بقیه چند سال!
من فردا زنگ میزنم پشتیبانی تا وضعیت کردیتی که از من الکی برداشته شده رو مشخص کنن! اگه برگردوندن که تا وقتی با مشکلی بر نخوردم میمونم ولی اگه الان نشد یا بعدا دوباره یه اتفاق جدید افتاد میرم شاتل!
لایزر رو چند نفر شدیدا ناراضی بودن چند مورد هم راضی! آخرش نفهمیدم لایزر خوبه یا بد!