تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 39 از 220 اولاول ... 293536373839404142434989139 ... آخرآخر
نمايش نتايج 381 به 390 از 2191

نام تاپيک: Call of Duty: World at War

کاربر فعال انجمن لپ تاپ khelane's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

من کلا" از سایت خودمون خرید میکنم این بازی رو از اینجا سفارش دادم باید وایسم تا بیاد ببینیم چی شده

داره خودمونی میشه omid07's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    به تو چه

پيش فرض

[/quote]
    سلام دوستان من بازیو نصب کردم و زمانیکه می خوام برم مرحله ی اول 4 گزینه میزنه که نمیدونم درباره ی چیه که مهم نیست ولی زمانیکه گزینه ی دوم میزنم می خواد که وارد مرحله ی اول بشه یه مرده درمورده مرحله توضیح میده و زمانیکه مرد حرف میزنه صدا قطع و وصل میشه و یهو صفحه سیاه میشه و باید ریستارت کنکم تورو خدا کمکم کنید منم می خوام بازی کنمممممممممم
    ورژن کارت درایورم 6.14.11.5822 هست حالا چی کار کنم لطفا راهنماییم کنید

آخر فروم باز shahramcat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

ورژن کارت درایورم 6.14.11.5822 هست حالا چی کار کنم لطفا راهنماییم کنید[/QUOTE]

کارت شما Gforce هست ؟ !‌ باید کارت شما ATI باشه ! مدل کارت رو دقیقا بگو ؟؟؟؟

اگر کارت شما Gforce باشه این لینک آخرین درایور حتما دانلود کن سری 6/7/8/9 :
    برای ویندور XP :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اگر کارت شما ATI باشه این لینک آخرین ورژن کاتالیست :

برای ویندور XP :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

4. این کاربر از shahramcat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه Oracle_Eldorado's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اون بالا بالا ها

پيش فرض

منم این بازی رو همین الآن گرفتم و دارم نصب میکنم .
    خیلی عجیب بود امروز آورده بود !
    فعلا ...

آخر فروم باز starn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

آقا من بازی رو گرفتم نصب کردم 2 مرحله با رزولوشن 1440 در 900 بازی کردم (مانیتورم واید) بعد مرحله 2 که تموم می کنم می خوام برم مرحله 3 اون مرده داره حرف می زنه یهو سیستم قاطی می کنه و تصویر آبی می شه ی چیزای می نویسه و بعد ریستارت می کنه اینم عکس اون تصویر آبی (با گوشیم سری عکس گرفتم)

بعد خواستم برم تو ی پیام داد که در رابطه با رزولوشن بود فکر کنم 3 تا گذینه داشت yes و no و اون یکیش یادم نیست بعد من no رو زدم رفتم تو بازی دوباره باید مرحاه 2 رو بازی می کردم با همون رزولوشن 1440 در 900 دوباره مرحله رو بازی کردم گفتم شاید اون بار قاطی کرده باشه ولی باز همین مشکل رو داشت بعد باز ریستارت شد اومد بالا اینبار رزولوشن رو به 1240 در 768 تغییر دادم گفتم شاید درست بشه باز اون مرحله ر و بازی کردم ولی ابز همین مشکل روداشت و وقتی می خواست بره مرحله 3 این تصویر آبی می اومد و ریستارت می کرد این بار که بالا اومد خواستم برم تو بازی اون اروری که داد yes رو زدم که خودش رزولوشن رو پایین پایین اورد یعنی روی 640 می خواستم ببرم بالا ولی گفتم بار ببینم اینطوری مشکل حل می شه ولی بازی کردم باز همون مشکل رو داشت فقط این باز اوت تصویر آبی نیومد و هنگ کرد همه چی مجبور به ریستارت شدم و دیگه داخل بازی نرفتم اومدم ببینم دوستان می تونید کمکم کنید گرافیکم 8600 آخرین درایوری که روش ریختمم 178.13 بوده مشکل از چی
    دمتون گرم کمک کنید چی کار کنم
    اینم از مشخصات کارت گرافیکم

یعنی باید ورژن 178.24 رو دانلود کنم مشکل 100% حل می شه؟؟
    Last edited by starn; 09-11-2008 at 19:48.

آخر فروم باز sepehr_x50's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

آقا من بازی رو گرفتم نصب کردم 2 مرحله با رزولوشن 1440 در 900 بازی کردم (مانیتورم واید) بعد مرحله 2 که تموم می کنم می خوام برم مرحله 3 اون مرده داره حرف می زنه یهو سیستم قاطی می کنه و تصویر آبی می شه ی چیزای می نویسه و بعد ریستارت می کنه اینم عکس اون تصویر آبی (با گوشیم سری عکس گرفتم)

بعد خواستم برم تو ی پیام داد که در رابطه با رزولوشن بود فکر کنم 3 تا گذینه داشت yes و no و اون یکیش یادم نیست بعد من no رو زدم رفتم تو بازی دوباره باید مرحاه 2 رو بازی می کردم با همون رزولوشن 1440 در 900 دوباره مرحله رو بازی کردم گفتم شاید اون بار قاطی کرده باشه ولی باز همین مشکل رو داشت بعد باز ریستارت شد اومد بالا اینبار رزولوشن رو به 1240 در 768 تغییر دادم گفتم شاید درست بشه باز اون مرحله ر و بازی کردم ولی ابز همین مشکل روداشت و وقتی می خواست بره مرحله 3 این تصویر آبی می اومد و ریستارت می کرد این بار که بالا اومد خواستم برم تو بازی اون اروری که داد yes رو زدم که خودش رزولوشن رو پایین پایین اورد یعنی روی 640 می خواستم ببرم بالا ولی گفتم بار ببینم اینطوری مشکل حل می شه ولی بازی کردم باز همون مشکل رو داشت فقط این باز اوت تصویر آبی نیومد و هنگ کرد همه چی مجبور به ریستارت شدم و دیگه داخل بازی نرفتم اومدم ببینم دوستان می تونید کمکم کنید گرافیکم 8600 آخرین درایوری که روش ریختمم 178.13 بوده مشکل از چی
    دمتون گرم کمک کنید چی کار کنم
    سلام.

من فکر میکنم از پاور باشه.

Banned S A M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    پشت مانیتور خونمون اســپــم ها : 0

پيش فرض

سلام.

من فکر میکنم از پاور باشه.
    دقیقا درسته
    برای من هم پاور خراب شده بود همین ارور رو میداد

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

امکان نداره چرا باید خراب بشه؟؟؟؟
    پاورم 400 وات درضمن اگه پاور چرا مرحله 1و 2 رو اجرا می کنه
    اگه پاور خراب باشه کلا ویندوز هم نمی تونه بالا بیاد !!!!!!!!!!!

نمی دونم والا
    چه راه هایی برای تست پاور هست؟؟؟؟

کاربر فعال انجمن بازی mehdy.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    ...guess

پيش فرض

این جور ایرادها(منظورم هنگ و reset کردن سیستم در در حین بازیه )معمولا به خاطر هماهنگ نبودن سخت افزار کامپیوتر و نرم افزار بازی پیش می یاد که تقریبا تنهاو بهترین راه حلش upgrad کردن سی پی یو و درایور گرافیکه که بهترین درایور پیشنهادی هم همونی هست که معمولا همراه پکیج بازی توی dvd اون وجود داره وگرنه بهتره همیشه آخرین درایور موجود رو نصب کنی( دوستمون توی همین پست قبل آدرسش رو داده که از مال شما جدیدتره) که اگه درست شد که فبها وگرنه یا خود بازی یه مشکلی داره(که با توجه به اینکه این بازی جدید اومده و هنوز معلوم نیست که اصلا خود بازی های توی بازار مشکلی داره یا نه بعید نیست) و یا یه جای سخت افزار میلنگه که که احتمالش ضعیفه مگر اینکه توی بازیهای دیگه هم یه همچین مشکلی رو داشته باشی...

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

توی بازی های دیگه این مشکل رو نداشتم و چند روز پیش بازی Jb007 رو تموم کردم
    -----
    اما در مورد سی پی یو درایور سی پی یو رو از کجا می شه دانلود کرد؟؟؟؟؟؟ سی پی یو من Amd 4.2
    تنها بازی که نیاز به نصب درایور سی پی یو داشت بازی گرز اف وار بود بعد از اون من به هیچ بازی بر خورد نکردم که این رو بخواد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •