خیر سرعت رو کم نمیکنه. وب گارد آویرا سرعت رو یک مقداری کم میکنه.
اگه حرفه ای نیستید فایروال outpost pro رو تست کنید برای شروع.
از خود سایت دانلود و سریال در تاپیک اوت پست قرار دادم.
خیر سرعت رو کم نمیکنه. وب گارد آویرا سرعت رو یک مقداری کم میکنه.
اگه حرفه ای نیستید فایروال outpost pro رو تست کنید برای شروع.
از خود سایت دانلود و سریال در تاپیک اوت پست قرار دادم.
دوستان من این نرم افزار امنیتی Malwarebytes' Anti-Malware جانبی رو کنار انتی ویروس nod 32 business نصب کردم ایا می تونم فایروال هم نصب کنم؟ چه فایروالی نصب کنم بهتره؟
outpost رو تست بگیر
دوستان
این فایروال های نرم افزاری فقط به درد خروج اطلاعات و کنترل نرم افزار ها میخورن دیگه.نه؟حداقل تست فایروال رو همین ها میچرخه!!تو ورود اطلاعات و بد افزار ها و حمله های هکر ها نرم فزاری ها به درد میخورن یا باید رفت سراغ سخت افزاری؟
داداش ائنجا یه خیلی لینک دانلود هست با ورزن های مختلف و بعضی بدون کرک کدوم رو انتخاب کنم بهتره؟
فایروال کنترل عبور داده ها از هر دو طرف. بستن پورت های آزاد تروجانی. جلوگیری از نفوذ و....
بفرما
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
چند روز پیش یه لپتاپ سونی گرفتم که روش نورتن داره و بعد از اتصال به اینترنت یک ماه جواب میده
هنوز به اینترنت وصلش نکردم ، هم به خاطر نورتن و هم آفیس
به نظر شما نورتن رو حذف کنم و یه آنتی ویروس و فایروال جدید نصب کنم یا خودش رو نگه دارم و بعد از یک ماه برم سراغ کد و کلید ؟
کد و کلید و ...ش راحت گیر میاد یا دردسر داره ؟
اگر بخوام یه آنتی ویروس مجانی (که نیاز به کد و کلید نداشته باشه) و یه فایروال مجانی نصب کنم چی پیشنهاد میدین ؟
سلام
چند روز پیش یه لپتاپ سونی گرفتم که روش نورتن داره و بعد از اتصال به اینترنت یک ماه جواب میده
هنوز به اینترنت وصلش نکردم ، هم به خاطر نورتن و هم آفیس
به نظر شما نورتن رو حذف کنم و یه آنتی ویروس و فایروال جدید نصب کنم یا خودش رو نگه دارم و بعد از یک ماه برم سراغ کد و کلید ؟
کد و کلید و ...ش راحت گیر میاد یا دردسر داره ؟
اگر بخوام یه آنتی ویروس مجانی (که نیاز به کد و کلید نداشته باشه) و یه فایروال مجانی نصب کنم چی پیشنهاد میدین ؟
همون نورتون رو ادامه بده. قبل از اینکه یک ماه تموم بشه تریال ریسترش رو بزن و تا 160 روز دیگه میتونی استفاده کنی. باز هم قبل از اینکه تموم بشه میشه ریست کرد.
لطفا اگه سوال بعدی داشتی در تاپیک درست سوال کنید. تاپیک اختصاصی نورتون.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)