دوباره همان مشکل قبلی
Certificate Error
برای همه برنامه های هک همین پیام رو میده
دوباره همان مشکل قبلی
Certificate Error
برای همه برنامه های هک همین پیام رو میده
من اين مشكل را توي 5800 ديده بودم ولي تو e90 نه.
شما يه بك آپ از اطلاعات گوشي كه لازم داريد بگيريد و يه بار گوشي را با كد
فرمت كنيد.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
احتمالا حل ميشه.
خفه شدم ولی پیداش کردم app mgr - options - settings -software installation - all باشه
Last edited by iran135703; 13-04-2009 at 17:51.
اگه به اولين توضيح اولين روش هك توجه مي كرديد، همين مطلب را اونجا پيدا مي كرديد.
به هر حال خوشحالم كه مشكلتون حل شد.
موفق باشيد.
سلام من درخواست دادم ولي الن كه مي خوام وارد بشم نمي دونم چطوري و با چه گزينه اي لوگين بشم. اگه ممكنه كمك كنيد
حق با شماست توضیح کامل بود ؛ من کامل نخونده بودم
سلام اگر موقع ثبت نام یکی از ارقام سریال گوشی رو اشتباه بزنیم میشه اونو اصلاح کرد
نه. imei اون گوشي كه داديد براش cer داده ميشه
سلام دوستان
درود بر amini_bio
من گوشی N82 خریدم سریع اومدم تو سایت ببینم چطور میتونم gps رو فعال کنم که تازه فهمیدم واسه نصب یک برنامه چه کارهایی بکنم و چقدر پیچیده و سخت شده این برنامه نصب کردن ، آخه با N73 از این مشکلا نداشتم .
سرتو درد نیارم amini جان با راهنمائی های خوب و کاملت تو پست اول تو سایت opta عضو شدم بعد از 48 ساعت فایل cer , key گرفتم بعد برنامه HelloOX.1.03.Unsigned رو ساین کردم بعد رو گوشی نصب کردم ، البته به نظرم کامل نصب نشد رو قسمت آخر که applay.... (دقیق کلمه یادم نیست) کلی گیر کرد. ولی به هر حال تونستم برنامه smartgps ، garmin, X.plore , و چند برنامه دیگه هم نصب کنم .
البته همینم خیلی خوب بود و ممنونم از همه به خصوص amini جان
ولی بضی از برنامه ها نصب نمیشه و ارور میده مثل expired certificate و غیره
نمیدونم باید از حالت هک گوشی خارج بشه تا نصب بشه یا این برنامه هارو باید دوباره ساین کنم ؟
ممنون میشم اگه راهنمایی کنید.
82 شما ورژن چنده؟
اين كه ايران جان اون بالا گفتند را اجرا كرديد؟:
app mgr - options - settings -software installation - all باشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)