تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 39 از 1004 اولاول ... 293536373839404142434989139539 ... آخرآخر
نمايش نتايج 381 به 390 از 10036

نام تاپيک: اینترنت استان آذربایجان غربی

اگه نباشه جاش خالی می مونه naser_2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    !Heimuro!

پيش فرض

به دلیل علاقه شخصی دوست دارم فیلم اصل نگاه کنم. حالا از یه وب سایتی امتیاز گرفتم که می تونم بشینم و دو تا فیلم رو به صورت آن لاین و اصل نگاه کنم. تنها مشکل نیاز به اینترنت بالای ۱ مگ هست.
    از دوستان کسی کافی نتی می شناسه که باهاش هماهنگ کنم برم (صبح زود٬ ظهر یا ...) بشینم فیلم رو نگاه کنم؟ فقط باید سرعتش بالای ۱ مگ باشه
    این کافینت نارنجی -پنجراه- خوبه من که هر وقت میرم سرعتش خوبه( 80-100 kb وفتی همه یوزراش پرن)
    من یهم ماه و نیم پیش از مخابرات سرعت 256 سه ماه خریدم با قیمت فکر کنم 25 هزار تومن
    خب سرعت دانلودت چند بود روز و شب؟
    این مخابرات یه سایت درست حسابی نداره که تعرفه ی adsl رو توش قرار بده

اگه نباشه جاش خالی می مونه moderntalking123's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    My room

1

به دلیل علاقه شخصی دوست دارم فیلم اصل نگاه کنم. حالا از یه وب سایتی امتیاز گرفتم که می تونم بشینم و دو تا فیلم رو به صورت آن لاین و اصل نگاه کنم. تنها مشکل نیاز به اینترنت بالای ۱ مگ هست.
    از دوستان کسی کافی نتی می شناسه که باهاش هماهنگ کنم برم (صبح زود٬ ظهر یا ...) بشینم فیلم رو نگاه کنم؟ فقط باید سرعتش بالای ۱ مگ باشه

اگه بابت اون امتیازی که میگی گرفتی پول دادی باید بگم که بزرگترین اشتباه رو کردی. چرا؟
    اصلاً فیلم اصل یعنی چی؟ یعنی یه فیلم پخش بشه مستقیم از یه سایت و بگی که اصل هست و بیشتر حال میده؟
    نه عزیز فیلم اصل همون فیلمی هست که به مبلغ 40 تا 100 دلار یک دی وی دی 9 یا blueray میشه و میگیری روی دستگاه سینمای خانگی با 5 بلندگو و تلویزیون Full HD 1080 تماشا می کنی و بالاترین لذت رو می بری. این میشه اصل.
    ولی نه اگه امتیاز رایگان دستت رسیده باز هم پیشنهاد می کنم بیخیال بشی. چون اول از همه کافی نت حداقل 6 یوزر داره و سراسر فیلم نوسانات و قطع و وصل شدن های زیادی رو تجربه می کنی که واقعاً همون 10 دقیقه اول اعصابت داغون میشه.
    در ضمن با اینترنت پرسرعت ایران نهایت میتونی کیفیت VCD رو دریافت کنی حالا اون هم تو کافی نت و سر و صدا و قطع و وصلی تماشا کنی ببین چی میشه دیگه.
    من اینا رو میگم چون تجربه این کارا رو با اینترنت 2 مگ داشتم که کافی نت ها هم این سرعت رو نمیدن.
    پس پیشنهاد می کنم بری یک DVD با کیفیت بالا از فیلم مورد نظرت بگیری و خونه ببینی.

فعلاً در ایران با این سرعت ها اصلاً ارزش نداره و فقط اعصابت خورد میشه.

3. این کاربر از moderntalking123 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال shah abas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

اگه بابت اون امتیازی که میگی گرفتی پول دادی باید بگم که بزرگترین اشتباه رو کردی. چرا؟
    اصلاً فیلم اصل یعنی چی؟ یعنی یه فیلم پخش بشه مستقیم از یه سایت و بگی که اصل هست و بیشتر حال میده؟
    نه عزیز فیلم اصل همون فیلمی هست که به مبلغ 40 تا 100 دلار یک دی وی دی 9 یا blueray میشه و میگیری روی دستگاه سینمای خانگی با 5 بلندگو و تلویزیون Full HD 1080 تماشا می کنی و بالاترین لذت رو می بری. این میشه اصل.
    پول که ندادم٬ مفتکی بوده٬ تبلیغ یک سایت که چند ماهی عضو فیدش بودم.
    در ضمن ۴۰ دلار خیلی زیاده .الآن آمازون نسخه ۲ بلوری دیسک اینسپشن رو داره میده۱۸ دلار (الآن تخفیف داره٬ اصلش ۳۵ دلار هست)
    بعد لازم نیست این همه هزینه بشه٬ کافیه بری از سر کوچه نسخه بلوری ش رو دی وی دی یا هارد بگیری بیایی خونه نگاه کنی.
    در ضمن من می خوام اصل نگاه کنم چون اعتقاد دارم که سازنده به خاطر گل روی من و شما نیومده فیلم رو بسازه و باید حقش رو بگیره.درست نیست من برم ۲ تومن بدم فیلم رو نگاه کنم.
    در ضمن این سایتی که من ازش امتیاز رو گرفتم تاییدشده توسط یک سایت معتبر اجاره فیلم هست و تازه شروع به کار کرده و کارش هم کاملا قانونی هست یعنی به سازنده فیلم حقش میرسه.

ولی نه اگه امتیاز رایگان دستت رسیده باز هم پیشنهاد می کنم بیخیال بشی. چون اول از همه کافی نت حداقل 6 یوزر داره و سراسر فیلم نوسانات و قطع و وصل شدن های زیادی رو تجربه می کنی که واقعاً همون 10 دقیقه اول اعصابت داغون میشه.
    در ضمن با اینترنت پرسرعت ایران نهایت میتونی کیفیت VCD رو دریافت کنی حالا اون هم تو کافی نت و سر و صدا و قطع و وصلی تماشا کنی ببین چی میشه دیگه.
    من اینا رو میگم چون تجربه این کارا رو با اینترنت 2 مگ داشتم که کافی نت ها هم این سرعت رو نمیدن.
    پس پیشنهاد می کنم بری یک DVD با کیفیت بالا از فیلم مورد نظرت بگیری و خونه ببینی.

فعلاً در ایران با این سرعت ها اصلاً ارزش نداره و فقط اعصابت خورد میشه.
    شاید حرف شما درست باشه ولی خب من می خوام صبح زود برم یا باهاش هماهنگ کنم یه موقعی باشه تنها باشم و کل سرعت مال من. تو شهر خودمون یادمه یکی دو سال پیش یک کافی نت دیدم زده بود ۴ مگ. فکر کنم کافی باشه.
    در ضمن درسته نمی تونم با کیفیت HD نگاه کنم ولی با این عقیده ای که دارم یا باید کلا قیدش رو بزنم یا بشینم کیفیت معمولی نگاه کنم.

5. این کاربر از shah abas بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه moderntalking123's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    My room

1

پول که ندادم٬ مفتکی بوده٬ تبلیغ یک سایت که چند ماهی عضو فیدش بودم..
    یعنی شما با امتیاز رایگان و بدون پرداخت مبلغی به اون شرکت اجاره فیلم میخوای از سازنده حمایت کنی؟؟
    یعنی چی؟ یکم فکر کن ببین این کار تو یعنی حمایت از تولید کننده؟ 1دلار هم پول ندادی به تولید کننده که.
    یا شاید پولی که به کافی نت میدی تصور می کنی میره جیب تولید کننده؟

به هر حال من هم یه مدتی اینطور بودم فقط تجربه رو بهت گفتم. اول صبح توی کافی نت فیلم با کیفیت معمولی با اون مانیتور های بدون درایور کافی نت چه حالی میده یک بار بری میبینی به دردسرش نمی ارزه اینهمه پول بدی.

7. این کاربر از moderntalking123 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال shah abas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

یعنی شما با امتیاز رایگان و بدون پرداخت مبلغی به اون شرکت اجاره فیلم میخوای از سازنده حمایت کنی؟؟
    یعنی چی؟ یکم فکر کن ببین این کار تو یعنی حمایت از تولید کننده؟ 1دلار هم پول ندادی به تولید کننده که.
    یا شاید پولی که به کافی نت میدی تصور می کنی میره جیب تولید کننده؟

به هر حال من هم یه مدتی اینطور بودم فقط تجربه رو بهت گفتم. اول صبح توی کافی نت فیلم با کیفیت معمولی با اون مانیتور های بدون درایور کافی نت چه حالی میده یک بار بری میبینی به دردسرش نمی ارزه اینهمه پول بدی.
    خب تبلیغه دیگه. هر چی اون سایته مشتریش بیشتر باشه٬ به کارش بیشتر رغبت می کنه. کارش چیه؟ خرید فیلم و اجاره دادن اون. این طوری به تولید کننده سود نمی رسه؟
    من فیلم معمولی رو همین مانیتور می بینم. ولی خب ممکنه مشکلاتی داشته باشه و منصرف بشم٬ اول باید کافی نت مناسب و پیدا کنم و ...

9. این کاربر از shah abas بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال AC_POP's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    اروميه

پيش فرض

خب سرعت دانلودت چند بود روز و شب؟
    این مخابرات یه سایت درست حسابی نداره که تعرفه ی adsl رو توش قرار بده
    سلام.روز ها اکثرا دانلود نمی کنم(بخاطر حجم ترافیک بسیار کم !!!! 3 گیگ برای 3 ماه !!! )
    ولی شب ها معمولا من که سرعت 256 خریدم سرعت دانلودم بین 45-65 کیلوبایت بر ثانیه هست وهر از گاهی تا 70-75 هم میره بالا.
    درضمن.من وقتی این اکانت رو خریدم 2 روز(منظورم همون 2 شب) اول سرعتم بیشتر از 20-30 کیلوبایت بر ثانیه هم نمیرفت بالا!!!
    ولی یهو 2 3 روز بعدش سرعتم شد 50-60 کیلوبایت بر ثانیه !!

پروفشنال AC_POP's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    اروميه

پيش فرض

دوست من ، من قیمت های 1 ماه و نیم پیش قصد خرید داشتم و از عکسی که زده بودن اونجا با گوشیم اون موقع عکس گرفتم رو واستون گذاشتم.البته نمیدونم الان دیگه بخاطر این قضیه هدفمندی گرون شده باشه یا نه !!!
    فقط یکم صبر کن چون سایز عکس 850 کیلوبایته

12. 2 کاربر از AC_POP بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال AC_POP's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    اروميه

پيش فرض

فقط چیزی که یادم رفت بگم اینه که بزرگترین مشکل اکانت مخابرات این حجم ترافیک دانلود هست !!!
    هم اینکه کمه و هم اینکه نمیدونی چقدرش مونده !!!
    واسه فهمیدن نمیتونی مثل بقیه ISP ها بری سایت و نگاه کنی.باید زنگ بزنی به پشتیبانی مخابرات چند تا خانوم اونجا گوشی رو برمیدارن و جواب درست و حسابی نمیدن.من که 2 بار زنگ زدم بهم گفتن 15 دقیقه دیگه زنگ بزن تا سیستم نمیدونم چی چی رو فعال کنیم !!!!

14. 2 کاربر از AC_POP بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه MASOUD_MW2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

سلام دوستان!
    اینجا کسی از ماکسنت سرویس میگیره؟

داره خودمونی میشه h106's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ormiye

پيش فرض

سلام دوستان!
    اینجا کسی از ماکسنت سرویس میگیره؟
    من میگیرم ....................

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •