سلام
Wii کلا چند نوع و قيمتاش چنده؟
و اين دستگاه هاي اضافي که داره اونا چنده؟
سلام
Wii کلا چند نوع و قيمتاش چنده؟
و اين دستگاه هاي اضافي که داره اونا چنده؟
چند تا سوال دارم :
1- شنیدم دسته های این کنسول خیلی معروفن اینطوره؟ می گن دسته هاش حس داره و مثلا وصل می کنی به دستت و مشت می زنی ، تو بازی هم مشت می زنه ، یا مثلا تفنگ داره و... این طوریه؟ قیمت دسته هاش گرونه؟ یا تو خودش داره وقتی می گیریم؟
2- قیمت کنسول 320 هزار تومنه؟ با دستش؟
3- می گن منو wii J هم انگلسیه! درسته؟ پس دیگه کی میره wii us بگیره؟
4- اگه من یدونه wii j بگیرم که منوش انگلیسی باشه ، همه بازیا روش اجرا می شن؟ باید کاری کنم تا اجرا بشن؟
5- کار خاصی باید کرد واسه اجرای بازی؟ یا نه مثلا کنسول رو می خری و بازیشو هم می خری و اجرا می کنی؟
ممنون میشم جواب بدین.
6- دسته های بازیش چیان؟ یکی تفنگه ، یکی دسته خودش که مثل کنترله ، یکی که میری روش راه میری و می دویی ، یکی بلن گوییه ، یکی فرمونه ... دیگه چیان؟ می تونین لیست کاملشون رو همراه با قیمت و اسم بگین؟
Last edited by MobinS; 05-08-2010 at 12:18.
و یه سوال دیگه ، wii رو چی می خونین؟؟؟؟ "دبلیو آی آی" ، یا "وی"؟؟
ویwii
اینو هم جواب بدین دیگه ، فوری جواب می خوام!
1- تو پکش یه دونه ریموت با یه نانچاک هست ، ریموت و نانچاک دسته هاشه ... و همنطور که خودتون فرمودید کار می کنه ! ریموت و نانچاک با هم حدود 60 الی 70 تومنه ... جدا جدا هم ریموت حدود 45 و نانچاک هم 25 الی 30 تومنه .
2 - والا قیمتش اصلا ثبات نداره تو ایران ولی از همین حدود 320 هزارتومن هست به بالا فرق خاصی هم با هم ندارن رجیون هاشون با هم فرق می کنه 320 کره ای ها هستن پالش که مال اروپاست فکر کنم بین 340 تا 380 باشه گرون ترین و کمیاب ترینشون هم US که مال آمریکاست بالا چهارصده معمولا ... قیمت های یه ماه پیشه قیمت روز ندارم ...
3 - منو ژاپنی ها انگلیسی نیست تو ایران هنرمندان خودشون روش منو انگیلیسی می ریزن در واقع فریم ور U می ریزن ...
4- کپی خور شده همه بازی ها رو اجرا می کنه مشکل ریجیون نداره ...
5- بسته به نوع کپی خورش داره اگه نرم افزاری باشه با نرم افزارش بازی ها رو اجرا می کنید اگه سخت افزاری باشه که دیسکو می ذارید توش اجرا می شه !
6 - اونا که شما می فرمایید لوازم جانبیه که جدا می تونید تهیه کنید ، مثلا اون تنفگه یه چیزه شبیه تفنگ که دسته توش جا می ره ، اونم که می رن روش و البته روش را نمی رن اسمش Wiifit هست قیمتشم از 65 تومن هست تا 170 تومن ! اینا هم با هم فرقی ندارن ! ولی اینجا یارانه قیمت ها اینجوریه !
از کدوم سایت لوازم جانبیشو بخرم؟ یک سایت می تونید معرفی کنید که اکثر لوازم جانبیشو داشته باشه؟
پک هایی هست که لوازم جانبی این تریپی همش با هم تو یه پکه مثلا 35 تا چیز با هم تو یه پکه قیمت حدود 35 - 40 ه که اگه بخواید جدا جدا بگرید خیلی بالاتر در می اد مثلا همون تفنگه جدا حدود 15 تومنه !
سایت خاصی نمی شناسم ولی این سایت یه سری چیزاشو داره
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ا سوال دیگه دارم ، گرافیکش حدودا چنده؟ اندازه گرافیک 512 کامپیوتر هست؟
از Ps2 بیشتر از 360 و ps3 کمتر .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)