تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 39 از 78 اولاول ... 2935363738394041424349 ... آخرآخر
نمايش نتايج 381 به 390 از 777

نام تاپيک: نصب ویندوز XP بروی لپ تاپ ها با چیپست Intel ICHXM و کنترلر Intel Matrix mass Storage

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

من مي خواهم ويندوز ويستا در لب تاپ sony_fw290nah را كلا فرمت كرده
    با یک نرم افزار مدیریت یکپارچه دیسک Paragon partition manager نسخه bootable که راحت توی بازار و قیمت 2000 تومن گیر میاد ، می تونید در محیط بوت و بدون حضور سیستم عامل ، پارتیشن C را فرمت کنید... البته با این کار ممکنه دیگه پارتین ریکاوری load نشه ، در نتیج پیشنهاد میشه این فولدر ها را با نرم افزار disk explorer خودش پاک کنید :

windows
    program data
    program files
    Boot
    users

و فایلهای

booot.ini
    io.sys
    bootmgr
    autoexec
    config.sys
    ntdetect
    msdos.sys
    و سایر فایلهایی که در سطح دیسک هستند

بهتره همه رو پاک کنید ولی فرمت نکنید

دوباره پارتيشن بندي و 320 گيك را تقسيم در درايو هاي بعدي كن
    با همین نرم افزار ، بعد فرمت پارتیشن C ، می تونید پارتیشن را به بخش های کوچکتری در حالت Extended تقسیم بندی کنید ... و بعد آنها را نام گذاری و فرمت کنید به این راحتی

توجه : اصلا به پارتیشن ریکاوری D و پارتیش های مخفی دست نزنید

سپس ويندوز xp را نصب كنم
    توی همین تاپیک آموزش ساخت دیسک دانگرید شده هست ... میتونید استفاده کنید

موفق باشید
    Last edited by REGISTERED USER; 26-01-2009 at 00:35.

داره خودمونی میشه omdm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

با یک نرم افزار مدیریت یکپارچه دیسک Paragon partition manager نسخه bootable که راحت توی بازار و قیمت 2000 تومن گیر میاد ، می تونید در محیط بوت و بدون حضور سیستم عامل ، پارتیشن C را فرمت کنید... البته با این کار ممکنه دیگه پارتین ریکاوری load نشه ، در نتیج پیشنهاد میشه این فولدر ها را با نرم افزار disk explorer خودش پاک کنید :

windows
    program data
    program files
    Boot
    users

و فایلهای

booot.ini
    io.sys
    bootmgr
    autoexec
    config.sys
    ntdetect
    msdos.sys
    و سایر فایلهایی که در سطح دیسک هستند

بهتره همه رو پاک کنید ولی فرمت نکنید

با همین نرم افزار ، بعد فرمت پارتیشن C ، می تونید پارتیشن را به بخش های کوچکتری در حالت Extended تقسیم بندی کنید ... و بعد آنها را نام گذاری و فرمت کنید به این راحتی

توجه : اصلا به پارتیشن ریکاوری D و پارتیش های مخفی دست نزنید

توی همین تاپیک آموزش ساخت دیسک دانگرید شده هست ... میتونید استفاده کنید

موفق باشید

با سلام
    من مي خواهم ويندوز ويستا در لب تاپ sony_fw290nah را كلا فرمت كرده و دوباره پارتيشن بندي و 320 گيك را تقسيم در درايو هاي بعدي كنم و سپس ويندوز xp را نصب كنم ، راهنمائي كنيد. با تشكر.
    موفق باشيد.

با سلام

و تشكر از شما دوست عزيز : من فرمت كرده و در زمان پارتيشن بندي ، حجم كل هارد را مي دهد ولي در زمان انتخاب نمودن ، مقدار حجم هارد از 450 نوشته شده و 320 داشتن ، 120 تا از هارد را براي پارتيشن بندي ، نمودن ، فقط اجازه مي دهد و سپس با نصب ويندوز اكس پي هم مشكل دارم و نصب نمي شود . چرا؟. با تشكر.

موفق باشيد.

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

با سلام
    من مي خواهم ويندوز ويستا در لب تاپ sony_fw290nah را كلا فرمت كرده و دوباره پارتيشن بندي و 320 گيك را تقسيم در درايو هاي بعدي كنم و سپس ويندوز xp را نصب كنم ، راهنمائي كنيد. با تشكر.
    موفق باشيد.

با سلام

و تشكر از شما دوست عزيز : من فرمت كرده و در زمان پارتيشن بندي ، حجم كل هارد را مي دهد ولي در زمان انتخاب نمودن ، مقدار حجم هارد از 450 نوشته شده و 320 داشتن ، 120 تا از هارد را براي پارتيشن بندي ، نمودن ، فقط اجازه مي دهد و سپس با نصب ويندوز اكس پي هم مشكل دارم و نصب نمي شود . چرا؟. با تشكر.

موفق باشيد.

1- دوست عزیز ، مقداری که نشون میده ، منهای 20 گیگابایت پارتیشن مخفی و ... هست. هرچند شما بسیار ناواضح توضیح می دید !!!

در ضمن اون چیزی که هست پارتیشن بندی کنید ... توضیحات بیشتر : خود نرم افزاری که باهاش پارتیشن بندی می کنید مثلا paragon hdd manager

2- در آموزش کاملا توضیح داده شده که چطور بفهمید ... فقط کامل آموزش را بخونید ... نه اینکه نگاهش کنید ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

3- پست اخیر شما پاک گردید .... به چه دلیل کل آموزش را نقل قول می کنید ؟ فقط ترافیک سایت بالا میره و زمان لود بیشتر میشه .... لطفا تکرار نشه
    Last edited by REGISTERED USER; 26-01-2009 at 12:46.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

خوب ... من که دیگه بیشتر این نمیتونم کمک کنم ... به همچنین اروری هم بر نخوردم ... یکم بگرد شاید توی این فروم ها یه چیزی ببینی

البته من یه راهنما دارم که میتونه روی مادربردهای فونیکس لپ تاپ کمکت کنه :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    یا علی حامد جان
    با سلام

دوست عزيز يك راهنما براي لب تاپ sony_fw290nah من هم داريد ، ممنون ميشم برايم بگذاريد. با تشكر.

موفق باشيد.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

با سلام

دوست عزيز : من كل هاردم را فرمت كلي نمودم و سپس هيچ چيزي بالا نيامد و بعد شروع به پارتيشن بندي نمودم كه ظرفيت هاردم 320 است و در شروع ظرفيت كل هارد را نوشت : 43099 مگا
    و10% آن را براي پارتيشن ها نگه داشتم كه 30530 مگا و 90% ديگر آن را 12569 گيگا اعلام نمود و باز هم توچه نكردم و بقيه را ادامه دادم ، و در كل مجموعه پارتيشن ها 120 گيگ شد ولي 200 گيگا ديگه كجاست ؟. با تشكر

موفق باشيد.

پروفشنال babak-online's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

با سلام

یک سوال: من FZ-260 دارم. وقتی سی دی Service Pack 3 رو بوت می کنم این ارور نive
    Referer:
    کد:

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

با سلام

دوست عزيز : من كل هاردم را فرمت كلي نمودم و سپس هيچ چيزي بالا نيامد و بعد شروع به پارتيشن بندي نمودم كه ظرفيت هاردم 320 است و در شروع ظرفيت كل هارد را نوشت : 43099 مگا
    و10% آن را براي پارتيشن ها نگه داشتم كه 30530 مگا و 90% ديگر آن را 12569 گيگا اعلام نمود و باز هم توچه نكردم و بقيه را ادامه دادم ، و در كل مجموعه پارتيشن ها 120 گيگ شد ولي 200 گيگا ديگه كجاست ؟. با تشكر

موفق باشيد.

با کدوم نرم افزار کار می کنید ؟ احتمالا unallocated شده و مخفی هست ... باید با paragon نسخه بوتیبل کار کنید

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

با سلام

یک سوال: من fz-260 دارم. وقتی سی دی service pack 3 رو بوت می کنم این ارور نive
    referer:
    کد:
    خوب باید از همین اموزش برای ساخت دیسک دانگرید استفاده کنید و از sp2 استفاده کنید

آخر فروم باز pedram_ashena's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    من هم همانجام ;)

پيش فرض

سلام مجدد
    راهي براي درست كردن پارتيشن مخفي هست؟مثلا يك لبتاپ كه كلا هاردش فرمت شده حتي مخفي ها با هارد يك لب تاپ مشابه ساخته بشه؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

می تونید clone to clone HDD کنید یعنی همون هارد به هارد ... و همچنین می تونید از دیسک های لپ تاپ مشابه استفاده کنید

ولی راهی به طور عادی برا برگرداندن ان نیست

خود نمایندگی ها یا دیسک ها را دارند ، یا هارد به هارد می زنند و یا خودشان از کل هارد image گرفته اند و بعد بر می گردانند ... مثلا با ghost

11. این کاربر از REGISTERED USER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •