باشه عزیزم هروقت گرفتم برات میزارم.
دستت دردنکنه..........![]()
باشه عزیزم هروقت گرفتم برات میزارم.
دستت دردنکنه..........![]()
دوست عزیز ، صفحه لمسی ضروری نیست و کارت های حافظه برای نیاز شما کافیه.یه علت دیگه گرون بودن به قدرت دستگاه و مارک و کارایی و دوامشه.
شما می تونی مدل های ارزان تر مارک های معروف مثل Garmin رو تهیه کنی.
سلام من اهل اصفهانم . میشه نقشه ای بهم معرفی کنید که این شهر و شهر های بزرگ دیگه رو داشته باشه . لطفا نحوه ریختن نقشه ها روی گوشی را هم توضیح بدین و برای این کار نیازه به اینترنت وصل باشیم یا فقط فایلهارو دانلود کنیم و نثب کنیم . توضیح بدین ممنون میشم
شما پست اول و دوم این تاپیک رو با دقت بخون .......
سلام
همونطور كه ميدونيد دايل آپي ها كلا" با راپيدشر مشكل دارن چون چندين نفر رو همزمان با Ip آدرس مشترك كانكت ميكنن . واسه همين هيچ وقت نميتونم نقشه ها رو بگيرم . امكانش هست كه دوستان محبت كنن و نقشه ها رو يه جاي ديگه آپ كنن ؟
ممنون .
Last edited by PLAΨMID; 10-10-2008 at 14:35.
عزیز دایال آپ تا اونجایی که من می دونم IP جداگانه داره.
شایدم من اشتباه می کنم.
در ضمن برای فایل هایی به حجم های بالا، رپیدشیر بهترین سایت آپلود و دانلود هست.
همه جای دنیا هم همین طوره.
فقط تو ایرانه که به دلیل سرعت پایین و قیمت بالای اینترنت ما باهاش مشکل داریم.
شما هربار بهت گیر آی پی داد یه بار dc شو، دوباره وصل شو.
احتمالا مشکلت حل میشه.
ضمن تایید گفته های امینی جان ، من قبلا تمام نقشه ها رو تو 4shared آپلود کرده بودم.بعد یکدفعه این سایت کل فایل های من رو پاک کرد.مجبور شدم هرچی نرم افزار گذاشته بودم تو سایت رو دوباره آپلود کنم.
ولی رپیدشیر در حال حاظر بهترین گزینست از جهت ماندگاری لینک ها...
سختی هم داره ولی چاره ای نیست.این هم رو همه ی سختی هایی که اینترنت تو ایران داره![]()
یه نکته دیگه هم این که سرعت دانلود از رپیدشیر واقعا با بقیه سایت ها قابل مقایسه نیست.
ضمنأ اگه کسی خیلی از رپیدشیر دانلود میکنه می تونه اکانت های رپیدشیر را بخره
من دارم هر کی خواست می تونم بهش بفروشم
سلام
ترفندتون موثر واقع شد و در مورد سرعت دانلود بايد بگم حق با شماست .راپيدشر با دايل آپ سرعت دانلودش از 4 كيلوبيت در ثانيه پايين تر نمياد . نقشه ي اصفهان رو تست كردم و بايد بگم واقعا" عالي بود . دست همه درد نكنه .![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)