تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 39 از 1126 اولاول ... 2935363738394041424349891395391039 ... آخرآخر
نمايش نتايج 381 به 390 از 11255

نام تاپيک: ✦ تاپیــک جــامــع دانشــگاه پیــــــام نــــــــور

کاربر فعال طراحی وب DaRiOuShJh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تـهران - امانیه

پيش فرض

آخه حوصله ندارم برم دبیرستان !! چه کاریه حالا فردا میزنگم ببینم اگه بشه همون کپی رو ببرم
    در مورد گواهی هم فکر کنم همون گواهی اشتغال به تحصیل باشه آخه من هر ترم برای بیمه ، گواهی اشتغال به تحصیل بهشون میدادم..حالا با این حال محض احتیاط بهشون میگم همون برگه رو بدن اگه نه که گواهی میگیرم .
    تو دفترچه هم اگه دقت کرده باشید تو بند 8 نوشته : گواهی اشتغال به تحصیل

به اونا اصلا ربطی نداره ! نمیدنم رو چه حسابی رفتی از اونا پرسیدی !! آخه اونا ته پیازن یا سر پیاز ؟! شما هم کارایی میکنیا ما تو پیام نور قبول شدیم پس همه مسائل پیرامون اون به پیام نور ربط داره نه آزاد . معافیت رو پیام نور قراره بده نه اونا که بخوان ناز کنن

ایول! اتفاقا منم هر ترم برای بیمه تامین اجتماعی اشتغال به تحصیل میگیرم

فک کنم باید همون باشه فقط به اسمه " داشنگاه پیام نور مثلا واحد رودهن " باشه
    حال میگویی چه کنیم؟
    خودکشی کنم یا تو منو میکشی

کلا بله
    حق با شماست
    منه ساده رو بگو رفتم از کی بپرسم
    ولی آخه یه پرونده هم نشون داد بهم نوشته بود 2 رشته ای و بالاش هم نوشته بود از سازمان نظام وظیفه ی کشور

که به یارو اجازه نداده بودن بخونه!
    البته نفهمیدم برای چه دانشگاه هایی بود

حالا که من میهمان گرفتم از کجا باید اشتغال به تحصیل بگیرم؟
    از اوله مهر دفترچم هم اعتبارش تموم شده

پروفشنال !Bikhaneman!'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

ایول! اتفاقا منم هر ترم برای بیمه تامین اجتماعی اشتغال به تحصیل میگیرم

فک کنم باید همون باشه فقط به اسمه " داشنگاه پیام نور مثلا واحد رودهن " باشه
    حال میگویی چه کنیم؟
    خودکشی کنم یا تو منو میکشی

کلا بله
    حق با شماست
    منه ساده رو بگو رفتم از کی بپرسم
    ولی آخه یه پرونده هم نشون داد بهم نوشته بود 2 رشته ای و بالاش هم نوشته بود از سازمان نظام وظیفه ی کشور

که به یارو اجازه نداده بودن بخونه!
    البته نفهمیدم برای چه دانشگاه هایی بود

حالا که من میهمان گرفتم از کجا باید اشتغال به تحصیل بگیرم؟
    از اوله مهر دفترچم هم اعتبارش تموم شده
    هیچ کدوم..کلک gaxter رو میکنیم

در مورد معافیت تحصیلی و مجوز تحصیل همزمان تو پیام نور شک نکنید..چون این چیزا به خود دانشگاهی که میخواد دانشجو بگیره مربوط میشه..مثلا تو قوانین دانشگاه آزاد و سراسری ، دانشجویی که جای دیگه مشغول باشه رو جذب نمیکنن ، این مختص خودشونه اما یه قانون جهانشمول برای همه دانشگاه ها نیست !!
    مطمئنا پیام نور هم سرخود نمیاد بذون هماهنگی با نظام وظیفه واسه خودش دانشجو بگیره..من چند بار از منابع معتبر مختلف شنیدم که خیلی ها قبل از ما ، با شرایط ما دانشجو شدن..

شما هم از همون دانشگاه یا معمولا از دانشگاهی که پرونده ثبت نامیت اونجاست باید بگیری .

3. این کاربر از !Bikhaneman! بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه gaxter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

در مورد معافیت تحصیلی و مجوز تحصیل همزمان تو پیام نور شک نکنید..چون این چیزا به خود دانشگاهی که میخواد دانشجو بگیره مربوط میشه..مثلا تو قوانین دانشگاه آزاد و سراسری ، دانشجویی که جای دیگه مشغول باشه رو جذب نمیکنن ، این مختص خودشونه اما یه قانون جهانشمول برای همه دانشگاه ها نیست !!
    مطمئنا پیام نور هم سرخود نمیاد بذون هماهنگی با نظام وظیفه واسه خودش دانشجو بگیره..من چند بار از منابع معتبر مختلف شنیدم که خیلی ها قبل از ما ، با شرایط ما دانشجو شدن..

شما هم از همون دانشگاه یا معمولا از دانشگاهی که پرونده ثبت نامیت اونجاست باید بگیری .
    هاااا والا من بی تقصیرم.
    100 % در فراگیر پیام نور شما میتونید 2 رشته همزمان یکی در پیام و دیگری در بقیه دانشگاها بخونید.البته فقط در طرح فراگیر نه از طریق قبول شدن در پیام نور از طریق آزمون سراسری.
    اگه مهمان گرفتید گواهی اشتغال به تحصیل رو از واحد دانشگاهی مبدا بگیرید.اگر انتقالی گرفتید گواهی اشتغال به تحصیل رو از واحد دانشگاهی مقصد بگیرید.
    در مورد کارت معافیت تحصیلی هم اگه تو دفترچه ثبت نام نوشته گواهی اشتغال به تحصیل .. پس همون گواهی اشتغال به تحصیل رو میبریم.که خودتون هم گفتید یه چند باری واسه بیمه اینا گرفتید.
    بابا جون من این قدر سخت نگیرید.ثبت ناممون میکنن 100 % چون پرسیدم.اگه مشکل مدارک هم داشتیم که چند روز حلش میکنیم.
    زیاد هم غصه رفتن به پیام نور رو نخورید همچین مالی هم نیست.اگه هدفتون واقعا درس خوندن پس حتما مشکلی پیش نمیاد و ثبت نام میکنید.
    خوش به حال شما که زبان ثبت نام میکنید و زیاد هم سخت نیست بعدش .عملی هم که ندارید از دانشجوهاش پرسیدم میگفتن رشته های زبان و مدیریت و انسانی اینا رو اصلا سر کلاساشون هم نمیرن .1 ماه یه خورده میخونن و امتحان میدن و نمره های خوبی هم میگیرن.
    ولی رشته های علوم پایه و فنی مهندسی اوضاعشون خیلی ناجور بود .میگفتن خیلی سخته.

5. 2 کاربر از gaxter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال طراحی وب DaRiOuShJh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تـهران - امانیه

پيش فرض

هاااا والا من بی تقصیرم.
    100 % در فراگیر پیام نور شما میتونید 2 رشته همزمان یکی در پیام و دیگری در بقیه دانشگاها بخونید.البته فقط در طرح فراگیر نه از طریق قبول شدن در پیام نور از طریق آزمون سراسری.
    اگه مهمان گرفتید گواهی اشتغال به تحصیل رو از واحد دانشگاهی مبدا بگیرید.اگر انتقالی گرفتید گواهی اشتغال به تحصیل رو از واحد دانشگاهی مقصد بگیرید.
    در مورد کارت معافیت تحصیلی هم اگه تو دفترچه ثبت نام نوشته گواهی اشتغال به تحصیل .. پس همون گواهی اشتغال به تحصیل رو میبریم.که خودتون هم گفتید یه چند باری واسه بیمه اینا گرفتید.
    بابا جون من این قدر سخت نگیرید.ثبت ناممون میکنن 100 % چون پرسیدم.اگه مشکل مدارک هم داشتیم که چند روز حلش میکنیم.
    زیاد هم غصه رفتن به پیام نور رو نخورید همچین مالی هم نیست.اگه هدفتون واقعا درس خوندن پس حتما مشکلی پیش نمیاد و ثبت نام میکنید.
    خوش به حال شما که زبان ثبت نام میکنید و زیاد هم سخت نیست بعدش .عملی هم که ندارید از دانشجوهاش پرسیدم میگفتن رشته های زبان و مدیریت و انسانی اینا رو اصلا سر کلاساشون هم نمیرن .1 ماه یه خورده میخونن و امتحان میدن و نمره های خوبی هم میگیرن.
    ولی رشته های علوم پایه و فنی مهندسی اوضاعشون خیلی ناجور بود .میگفتن خیلی سخته.
    اون موضوع رو حالا یا قرعه میندازیم یا تاس! یا یه چیزی بالاخره یه بلایی سره یه بنده خدایی میاریم

مرسی بچه ها
    بابا این تهران جنوب هم کلا شیش و پنجن ها!!!
    منو باش فک میکردم تهران چه خبره!
    نمیشه باهاشون حرف زد! یا خستن یا مفقود!

حالا فردا میرم برای انتخاب واحد ببینم چی میشه

راستی بی خیاله این چیزا
    شهریه چه قد میشه به نظرتون

البته در وضعیته مشروطی و 14 واحد ها

اگه نباشه جاش خالی می مونه hamed_aa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام به همگی.اگر کسی خواست فردا بره دانشگاههای پیام نور یه سر بزنه اگه امکان داره این سوال رو برای دوست من هم بپرسه.این بنده خدا اشتباها معدل دیپلمش رو یک نمره از چیزی که هست واسه کنکور پایین تر زده.یعنی معدل دیپلمش 15 هست تو کنکور زده 14.اگه ممکنه بپرسید واسه ثبت نامش مشکل پیش نمیاد؟از اینا بعید نیست گیر بدن!!!حالا شانس آورده بالاتر نزده
    مرسی

آخر فروم باز iman_s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    کرجي يال

پيش فرض

یکی آدرس واحد دولتی تحت نظات کرج رو پیدا کنه.
    از هر کی میپرسم بلد نیست.

پروفشنال manreza71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

باسلام خدمت همه دوستان
    ازدوستان کسی اطلاعاتی در مورد واحد های دولتی تحت نظارت پیام نور نداره
    ایا فقط مخصوص داوطلبانی است که از طریق کنکور وارد میشن یا برای فراگیر هم هست

خیلی خیلی برام حیاتی است
    من که هر چی تلفن های دانشگاه رو میگیرم یا اشغاله یا برنمی دارن
    با تشکر

تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

سلام به همگی.اگر کسی خواست فردا بره دانشگاههای پیام نور یه سر بزنه اگه امکان داره این سوال رو برای دوست من هم بپرسه.این بنده خدا اشتباها معدل دیپلمش رو یک نمره از چیزی که هست واسه کنکور پایین تر زده.یعنی معدل دیپلمش 15 هست تو کنکور زده 14.اگه ممکنه بپرسید واسه ثبت نامش مشکل پیش نمیاد؟از اینا بعید نیست گیر بدن!!!حالا شانس آورده بالاتر نزده
    مرسی
    فک نکنم مشکلی پیش بیاد.

تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

یکی آدرس واحد دولتی تحت نظات کرج رو پیدا کنه.
    از هر کی میپرسم بلد نیست.
    تو دفترچه ثبت نام نگاه کنید احتمالا آدرساشون رو نوشته.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

باسلام خدمت همه دوستان
    ازدوستان کسی اطلاعاتی در مورد واحد های دولتی تحت نظارت پیام نور نداره
    ایا فقط مخصوص داوطلبانی است که از طریق کنکور وارد میشن یا برای فراگیر هم هست

خیلی خیلی برام حیاتی است
    من که هر چی تلفن های دانشگاه رو میگیرم یا اشغاله یا برنمی دارن
    با تشکر
    برای فراگیران نیز هست برادر بنده قبول شدند و برای ثبت نام اقدام میکنند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •