روی همه گوشی های UI3 کار میکنه
همراه با تم مخصوص
![]()
روی همه گوشی های UI3 کار میکنه
همراه با تم مخصوص
![]()
حسين آقا باز هم ممنون !
دست مريضاد(درسته؟)
سلام . این آیکون ها را باید کجا بریزیم ؟ باید بعد از هک این کار را بکنیم ؟ لطفا مسیر کپی پیست را بنویسید.ممنون
وقتي پچو دانلود كردي دو تا فولدر C و D داري.محتويات هر فلدر رو درون درايو همنامش تو گوشيت (تو برنامه Xplore ) كپي كن.
اين دو تا آخري رو من نبودم !!!
آكه حسين ميشه پاكش كن
Last edited by Original Titan; 05-05-2008 at 15:18.
علیک سلام
اگه منظورت همون آیکونی بود که نوار وظیفه و ... اینا رو تغییر می داد بهت گفتم برو پست 342، رفتی ؟؟؟ اونا رو دانلود کن . بعد هر فلدری که هست رو ببر تو همون قسمت هم نامش کپی کن .
بعدش که تموم شد گوشیتو روشن خاموش کن و اون تغییرات رو به همراه عوض شدن آیکون ها می بینی .
در اصل برای عوض کردن این آیکون ها ، لازم نیست که گوشی رو هک کنید چون تمومش توی درایو D:\Resource هستند ولی برای عوض کردن 4 تا آیکون فکر کنم باید گوشیت رو هک کرده باشی چون برای عوض کردن اونا باید بری تو درایو c:\reso... . بعد که تو اینا رو کپی کردی دیگه آیکونای گوشیت برای همیشه تغییر میکنن ولی اگه یه پک دیگه خواستی کپی کنی دوباره یه پک دیگه جایگزینش میشه دیگه !!! مثلا تو برو توی پست 342 ، صفحه ی 37 ، از اونجا بعد اینکه گوشیتو هک کردی ، تمام فایل ها رو توی جای مخصوصشون بریز . بهد اگه خواستی اونی که حسین تو صفحه ی 39 گذاشته رو دانلود کن ( قشنگه ، بعدش همینو دان کن ) و دوباره همون کارا رو بکن . بعد می بینی که آیکونای گوشیت به همراه آیکون های نوار وظیفه و باتری و خط دهی و ... همه ی اینا تغییر کرده .
اگر بازم متوجه نشدی بهم پیغام خصوصی بده تا بهت توضیح بدم
مثلا اگه توی یکی از پک ها نوشته
D:\reso...\apps\alunch_Icon
تو برو ، تموم فایل هایی که توی این فلدره هستن رو کپی کن توی D\re...\apps و تموم کارایی که ما اینجا می کنیم تو همین ضمینه هست یعنی :
کپی و جایگزین کردن فایل های مشابه برای اعمال تغییرات در گوشی
( وای ، این من بودم ؟؟؟ ، من نبودم ؟؟؟ عجب حرفی زدم ، خودم رفتم تو کف . مااااااااا ، دوپینگ کردم)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
آیکون های planet و main menu تو گوشی m600 عوض نمیشه.
راهکاری دارین؟
دوباره سلام و یه خرابکاری دیگه
بچه ها من پک xbox360 رو روی گوشی ریختم ولی متاسفانه هیچیش عوض نشد جز چند تا آیکون(همش نه)
به نظرتون این یکی مشکلش کجاست؟
ببخشید حسین جون من نمیدونم آیکن باطری و آنتن رو چطوری بیارم پایین صفحه نمایش
لطف میکنی بهم بگی!؟
آقا تشکر لطف کردید
ولی عکسش یه چی دیگه نشون میده ؟
حالا دانلود میکنم جوابشو بهتون میدم
اقا حسین جواب ما رو تو پست 369 بدین ثواب داره ؟![]()
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)