درسته بعدي با شما
خیلی مشخصه واقعا!
![]()
Last edited by paranoid_android; 10-07-2008 at 14:08.
Frank Zappa
ادیت: اگه درست بود یکی از دوستان عکس بعدی رو بذاره که مسابقه نخوابه. خودم احتمالن تا شنبه نت نمیام.
Last edited by niusha_z; 10-07-2008 at 16:08.
درسته. یکی از دوستان عکس بعدی رو بزاره لطفا...
من يكي از دوستان ميشم ديگه
پس من ميذارم آسون كه اولين نفر بگه فقط براي اينكه تايپيك تعطيل نشه
مرسی
قربون دستت یه راهنمایی بکن دیگه![]()
اهل نیو جرسی ایالات متحده آمریکاكه يكي از البومهاي اینگوی مالمستین گیتاریست سوئدی رو خونده يكي از اولين كاراش بوده
فك كنم نفر بعدي ديگه بگه بازم اگه كمك خواستين هستم
آهان...
Joe Lynn Turner
راهنمایی نمی کردی تا 300 سال دیگه هم متوجه نمیشدم کیه![]()
Exellent
اين تايپيك هيچي نداشته باشه اطلاعات موسيقي من يكي رو داره ميبره بالا
یکی دیگر از کسانی که در دنیای راک اثر بسزایی از خود به جای گذاشت و تا به امروز فعالیت خود را ادامه داده است جو لین ترنر
میباشد. نام اصلی او Jospeh Linquito میباشد و در نیو جرسی ایالات متحده آمریکا متولد شد. اولین کار او تشکیل گروه
Fandango بود که رهبری گروه را نیز خودش به عهده داشت و بعد از آن به Richie Blackmors Rainbow پیوست با پیوستن او به ابن
گروه در اواخر دهه ۷۰، موفقیت و شهرت به سراغ او آمد. او همچنین در آلبوم Slaves And Masters دیپ پرپل جایگزین این جیلان
شد.او همچنین به دعوت اینگوی مالمستین گیتاریست سوئدی خوانندگی آلبوم Odyssy او را به عهده داشت. جو در سال ۱۹۸۱ به
Rainbow پیوست. در این گروه بود که او آلبومها و تک آهنگهای بسیار زیبایی را مثل I Surrender را با گروه خلق کرد.او در سال
۱۹۸۴ تقریبا با پایان کار Rainbow از آنها جدا شد. او در رینبو نیز جایگزین خواننده قبلی گروه به نام Graham Bonnet شد. بعد از کار با
رینبو، جو تصمیم به انجام پروژههای شخصی گرفت. او در این زمان از دو گروه Surviver و toto دعوت به کار شد ولی علاقه به انجام
کار با سلیقههای شخصی او را از این کار بازداشت. بالاخره با عقد قراردادی با کمپانی Electra Record جو برای تهیه آلبومش آغاز
به کار کرد. برای تهیه این البوم هنرمندانی مثل Al GreenWood نوازنده کیبورد گروه فارینر، Chuck Burgi درامر رینبو و
Bobby Messano نوازنده گیتار همکاری داشتند. Roy Thomas نیز کار تهیه این آلبوم را به عهده داشت.
سال ۱۹۸۶ جو در کنار خواننده زن کانادایی به نام Lee Aaron برای سرودن اشعار آلبوم او حضور داشت. او همچینین سال ۱۹۸۷ را
در کنار Bonnie Tylor کار کرد. بعد از آن او گروه جدیدش را توسط Al GreenWood رهبر گروه Forigner تشکیل داد ولی بعد از مدتی
او همکاریش را با Electra Record قطع کرد و پس از مدتی شروع همکاریهایش به عنوان خواننده در گروه مالمستین شروع شد.
حاصل کار آلبوم Odyssy بود که با موفقیت جهانی روبرو شد و همراه آن یک تور بلند در دور دنیا برگذار شد. ولی بعد از توقیف آلبوم
Live In leningrad رابطه این دو هنرمند به هم خورد و جو مجددا سرگرم پروژههای شخصی خودش شد و تا به امروز فعالیت خود را
در عرصه موسیقی راک ادامه داده است.
آلبومهای جو لین ترنر شامل کارهای زیر میشوند:
Rescue You 1985 - Nothings changed 1995 - Hurry up and Wait 1998 - Under Cover2 1999 - Under Cover 1999
Holy man 2000 - Slam 2001 - The Usual suspect 2005
زحمتش رو دوست عزيز اميد كشيده بودن
بعدي با شما
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)