آقا من تا اینترنشتال رفتم ولی خسته شدم پاکش کردم.خیلی یکنواخته.
آقا من تا اینترنشتال رفتم ولی خسته شدم پاکش کردم.خیلی یکنواخته.
با سلام
بنده مدتی است که این بازی را از اینترنت دانلود نموده ام. نسخه گیگابایتی 6 آنرا دانلود کردم!!
پس از نصب این بازی و نصب pach آن که آنرا تبدیل به نسخه 1.2 میکند و همچنین کپی کردن کرک
بازی را که اجرا میکنم مشکلی پیش نمی آید و وارد بازی میشود.
پس از ساختن اکانت و ذخیره کردن وارد Grid World که میشوم و مسابقه اول که توسط ماشین دژ هست رو شرکت میکنم. در این مسابقه پس از اتمام بر روی دکمه Continue که میزنم صفحه سیاه میشود و به جای آوردن صفحه loading خطای Close میدهد و از بازی خارج میشود.
ولی یک نکته جالب اینجاست که در صفحه اول بازی میتوانم مسابقات آزاد رو شرکت کنم ولی باز هم در اونجا در بعضی اوقات بعد از خروج از مسابقه به هنگام loading خطای close میدهد
من هر کاری تونستم کردم
patch 1.2 رو از جای دیگه دانلود کردم گفتم شاید مشکل داره
کرکم رو 100 بار عوض کردم گفتم شاید مشکل از کرک باشه
بازم درست نشد
مشخصات سیستم بنده
intel e8400
p5q asus
nvidia 8600gt
2gb 1066 ocz
سیستم عامل بنده هم قبلا ویستا بود الان هم ویندوز 7 هست ولی روی دوتاش مشکل داره
خواهشمندم کمک کنید
یک راه جلوی پیش پای بنده بذارید
آخه یکم بازی میکنی بعد میخوای ادامه بدی میاد بیرون اعصاب برات نمیذاره
اگه اجرا نمیشد خوب یک حرفی بود!!!!
موفق باشید
معمولا این بازیا رو فشرده میکنن برای دانلود.ممکنه از این باشه.با سلام
بنده مدتی است که این بازی را از اینترنت دانلود نموده ام. نسخه گیگابایتی 6 آنرا دانلود کردم!!
پس از نصب این بازی و نصب pach آن که آنرا تبدیل به نسخه 1.2 میکند و همچنین کپی کردن کرک
بازی را که اجرا میکنم مشکلی پیش نمی آید و وارد بازی میشود.
پس از ساختن اکانت و ذخیره کردن وارد Grid World که میشوم و مسابقه اول که توسط ماشین دژ هست رو شرکت میکنم. در این مسابقه پس از اتمام بر روی دکمه Continue که میزنم صفحه سیاه میشود و به جای آوردن صفحه loading خطای Close میدهد و از بازی خارج میشود.
ولی یک نکته جالب اینجاست که در صفحه اول بازی میتوانم مسابقات آزاد رو شرکت کنم ولی باز هم در اونجا در بعضی اوقات بعد از خروج از مسابقه به هنگام loading خطای close میدهد
من هر کاری تونستم کردم
patch 1.2 رو از جای دیگه دانلود کردم گفتم شاید مشکل داره
کرکم رو 100 بار عوض کردم گفتم شاید مشکل از کرک باشه
راستی چقدر طول کشید.
بازم درست نشد
مشخصات سیستم بنده
intel e8400
p5q asus
nvidia 8600gt
2gb 1066 ocz
سیستم عامل بنده هم قبلا ویستا بود الان هم ویندوز 7 هست ولی روی دوتاش مشکل داره
خواهشمندم کمک کنید
یک راه جلوی پیش پای بنده بذارید
آخه یکم بازی میکنی بعد میخوای ادامه بدی میاد بیرون اعصاب برات نمیذاره
اگه اجرا نمیشد خوب یک حرفی بود!!!!
موفق باشید
تا اونجایی که من یادمه بازی بعد از نصب 11 گیگ میشد.
آره درسته باسه منم بعد نصب 11 گیگ میشه
ولی فشرده شدش 6 گیگ بود
که متاسفانه بعد نصب با مشکلی که خدمتون عرض کردم مواجه میشم
بچه ها چطوری میشه این بازی رو با جوی استیک بازی کرد؟!
تاا اونجایی که من یادمه این بازی گیم پد رو ساپورت نمی کنه!بچه ها چطوری میشه این بازی رو با جوی استیک بازی کرد؟!
Keyboard, Xbox 360 Controller, DualShock 3
کرکی که من دانلود کردم از سایت gamecopyworld.com برای من کار میکنه و اون مشکلو حل کرد
دقیقا من بعد از نصب بازی _ ورژن 1.2 رو نصب کردم و کرک 1.2 رو نصب کردم که این مشکلی که گفتی برام ایجاد شد
بلافاصله کرک ورژن 1 رو دانلود و بعد نصب کردم که مشکلمو حل کرد
با سلام
تو بازي چطور ميشه از فرمان بازي اسفاده كرد تو بازي dirt1 هم كار نميكنه چهكار بكنم؟؟
این بازی اتفاقا جا برای معرفی دسته ها داره و حتی wheel هم می شه بهش معرفی کرد و wheel های لاجیک رو هم پیش فرض می شناسه و فقط لازه بری تو تنظیمات کنترل و نوع کنترل رو عوض کنی..همچنین wheel های عادی رو هم راحت میشه بهش معرفی کرد.
من wheel فراسو رو راحت بهش معرفی کردم و بخش تنظیمات کنترل رو اصلاح کردم و قشنگ کار کرد.(انقدر خوب کار می کنه که استرس رانندگی رو نشون میده ...من هیچ وقت تو nfs ها تحت استرس برای کنترل ماشین ها نبودم ولی تو این بازی اگر درست فرمون رو نپیچونی یا گاز رو با دقت فشار ندی راحت کنترل ماشین رو از دست میدی .... بعضی واقع از بس سخته که دستام عرق می کنه )
راستی این پچ 1.1 و 1.2 چیه که تو صحبتهاتون هست؟؟؟
چرا مسعود جان
ساپورت مي كنه
من با گيم پد جنرال بازي كردم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)