راهش رو پیدا کردم ولی فعلا اعصاب بازی رو ندارم شبا کابوس میبینم
یه بشکه هست باید بهش تبر بزنی تا منفجر بشه و با جعبه های چوبی یه راه واست درست میکنه که بری اونور
راهش رو پیدا کردم ولی فعلا اعصاب بازی رو ندارم شبا کابوس میبینم
یه بشکه هست باید بهش تبر بزنی تا منفجر بشه و با جعبه های چوبی یه راه واست درست میکنه که بری اونور
اقا من اونجايي كه اون غوله تو آبه گير كردم وقتي تير پرتاب مي كنه هر جا باشم كشته مي شم
بهتره موقعی که تیر میزنه فقط در حال دویدن تغییر مسیر بدی یا اینکه از سپر دفاعی استفاده کنی...دقیق یادم نیست ولی فکر کنم راه حلش همین بود و قلق خیلی خاصی نداشت![]()
من تو همون مرحله که گفتم گیر کردم و گیرم اونجا هست که به وسیله جعبه ها که میرم اونور دوباره یه در دیگه هست که باید با تیغه الکتریکی باز بشه ولی نمیدونم جای این منبع الکتریک کجا هست یه دونه هست که از هر طرفی که میرم جلوش رو فنس گرفته و نمیشه با تیغه بزنیش
این نکبت زامبولی ها هم با قلم و چکش میریزن سرم نمیزان تفکر کنیم
آخ که چه خوب میشد یه تراینر ورژن انگلیسی و اون 9 کاره نباشه واسم پیدا میکردید
ببین رفیق یا عکس بذار یا بگو چبتر چنده؟؟؟؟
راستش فهمیدم باید چی کار کنم
باید از وسط فنس ها تیغه رو هدایت کنیم که به کنتور برق بخوره
ولی حالا یه سوال و یه درخواست
سوال اینه که بازی سیوهای خودش رو کجا میریزه
و درخواست اینکه اعصاب این مرحله رو ندارم
اگه بدونم سیو کجا هست اون رو واسه شما دوستان بزارم و شما زحمت همین یه مرحله رو بکشید و رد کنید واسم
در هر صورت هم میخوام بدونم سیوهای این بازی کجاست چون میخوام ویندوز عوض کنم و میترسم سیوهام به ملکوت بپیوندن
تو رو به هر کی میپرستید بگید کجا سیو میشه بازی که ویندوزم بدجور قاطی داره ممکنه یهو بالا نیاد و من بترکم از ناراحتی
vista:
xp:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by mehdy.z; 27-01-2010 at 00:41.
سلام
قسمت سوم بعد از اینکه اجنبیها رو میکشم پشت دره که با زنجیر بسته شده گیر میکنم باید چجوری ردش کرد؟
باس تیغتو همون طور که گفته بزاری شارژ شه و زرد شه بعد پرتش کن بخوره به زنجیر بترکه. کاری نداره فقط باید سریع عمل کنی.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)