ماشین سیلـوو هست . گفتم شاید یـه قلقی داشته باشه ، خودم بتـونم ردیفش کنم . ولـی انگار باید برم پیش باطـریساز /![]()
ماشین سیلـوو هست . گفتم شاید یـه قلقی داشته باشه ، خودم بتـونم ردیفش کنم . ولـی انگار باید برم پیش باطـریساز /![]()
با سلام خدمت اساتید
خدمت شما که عرض شود این 141 ما یکم از چرخ های جلوش صدای عجیب میاد
مثلا وقتی توی یک دست انداز با سرعت پایین حرکت می کنم احساس می کنم دو تا آهن در جلوبندی به هم می خوره(یک همچین صدایی میده)
در ضمن وقتی هوا گرم هست در حرکت وقتی فرمون را تا آخر می چرخونم مقع برگشت فرمون یک صدای خیلی زشت میده(با عرض پوزش مثل صدای دستگیره دستشویی)
ولی وقتی هوا سرد هست این صدا دیگه شنیده نمیشه
حالا می خواستم بدونم که مشکل از کجا هست؟؟
آیا خیلی مشکل حادی هست؟
سلام. ما استاد نیستیم![]()
عرض میشه خدمت شما که 100% مشکل از جلوبندی ضعیف پراید است!
حالا یا پلول هست یا یه چیز دیگه!
اگر میتونی جک بزن زیر اون چرخی که صدا میده....قشنگ پلوس و گرد گیرشو نگاه کن!
از یکی کمک بخوا که فرمون رو تکون بده و ببین باز هم صدایی کیاد یا نه!
ماشین رو خلاص کن و چرخ رو با دست بچرخون...باز هم دقت کن ببین صدا از کجاست!
حواست باشه: وقتی داری اینکارهارو انجام میدی,ترمز دستی رو تا آخر بکش! و پشت چرخهای عقب ماشین یه سنگی....پاره آجری چیزی بذار!
مشکلی بود در خدمتم.
---------- Post added at 12:08 PM ---------- Previous post was at 12:07 PM ----------
متاسفانه دوو هم یه مقدار بد قلق هست! شاید هر مکانیکی نتونه از پسش بر بیاد!
جایی که میبری یه جای خوب باشه که طرف خرابکاری نکنه
مشکلی بود در خدمتم![]()
آقا ممنون
ماشین را بردم روی گوده زیرش را دقیق نگاه کردن هیچی نبود
شل گیر ها هم سالم بود و مشکلی نداشت
نشانی هم از ضربه خوردن ندیدم همه چی پاک پاک بود
حدسم این هست که باید از بربرینگ داخل چرخها باشه یا یک همچین چیزی
البته صدای ضربه وقتی توی دست انداز میرم به گوش میرسه و از داخل ماشین بیشتر نمود داره تا از بیرون
اون صدایی هم که شبیه دستگیره در دستشویی هست با گرم شدن هوا بیشتر میشه و وقتی ماشین روی سرعت گیر میره وقتی از روی سرعت گیر رد میشه موقع بازی کردن فنر ها به گوش میرسه همچنین وقتی فرمون را تا آخر می چر خونم توی حرکت موقع برگشتن فرمون صدا شنیده میشه (یک صدای زشت نازک!! مثل صدای در دستشوی)
به هر حال چون بعد از عید دارم ماشین را رد می کنم می خواستم ببینم که اگر موقع فروشش مشکلی پیش نیاد دستش نزنم
سلام اگر لطف کنید منو راهنمایی کنید ممنون میشم
من یک پراید از داییم خریدم مدل 82 خیلی تمیزه تا حالا هم از سال82 هیچ مشکلی نداشته چون تا حالا هم کلا 50000 کیلومتر کارکرده ولی این دایی ما تا حالا سرعت بالای 100 رو رو این ماشین تجربه نکرده بعضی از دوستام میگن ای ماشین تنبل بار اومده نفس نداره نمیدونم تا چه حد واقعیت داره
ولی من موقع دنده عوض کردن تا دنده 2 هیچ مشکلی نیست وقتی روی دور 3000 از دنده 2 به 3 عوض میکنم در سر بالایی نهایتا 3 درجه ماشین خیلی طول میکشه تا سرعت بگیره یعنی اصلا نمیتونم سریع سبقت بگیرم یعنی قدرت پراید اینجوریه ؟
دنده های پایین مشکلی نیسست ولی 3 و 4 اینطور اعصابمو خرد میکنه هر چی به پدال گاز فشار میارم انگار نه انگار تو راه کاملا صاف خوبه ولی اگر کمی سربالایی باشه اصلا راه نمیره
من اصلا از ماشین سر درنمیارم تو دور 3000 خوبه دنده عوض کنم ؟
ببين عزيز....به نظرم خدا رو خوش نمياد ماشين رو اينجوري رد كني بره.....حتما ببر نشون يك جلوبندي ساز بده.
عزيز....متاسفانه دوستان شما راست گفتن.
اينجوركه من فهميدم دائي شما ماشين رو تنبل كرده!!! من حضور ذهن ندارم....مدل 82 انژكتوريه يا كاربراتي؟؟؟
به نظرم ببر يه مكانيك ببينه!
6ساله ماشين بالاي 100 تا نرفتهمعلومه راه نميره....اون موتور ديگه توان نداره!
در هر حال نتيجه رو بگو![]()
حالا من چیکار کنم نمیتونم اینو از تنبلی در بیارم ؟ عجب گیری افتادیم![]()
واقعا تایپیک فعالیه من 4 روز قبل یک سوال پرسیدم هنوز هیچ کس نیست جواب بده
سلام
اول از همه یه بازدید دوره ای ساده
اگه کاربراتوری هست که تمیز کردن کاربراتور و تنظیم کویل و...
تعویض ف-یلتر هوا ، ف-یلتر بنزین ، بازدید و در صورت نیاز تعویض شمع ها و وایر ها
اگه انژکتوریه دیاگ بزنین و آخرین ارور ها و ... پاک بشه تنظیم بشه
ماشین هم اینطوری نیست که اگه گاز نخوره یه مدت دیگه تنبل بشه
مطمئنا مشکلی داره
دستت درد نکنه داشتم نا امید میشدم انشالله میبرم همه اینکارها رو انجام میدم متاسفانه من هیچی از ماشین سر در نمیارم زحمتمون میافته گردن شما![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)