با اکانت پرمیوم هم همین مشگل رو دارم...دانلودر های دیگه هم چک کردم همینجوریه...
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
با اکانت پرمیوم هم همین مشگل رو دارم...دانلودر های دیگه هم چک کردم همینجوریه...
احتمالا مشکل از خود رپیدشیر باید باشه . با بقیه دوستان هم چک کن ببین اون ها هم همین مشکل رو دارن یا نه؟
پست اشتباه ارسال شد *
ادیت شد *
پوزش می طلبم *
مرسی *
محاسبات شما درست !
ولی شما یک موضوع رو نادیده گرفتی... دلیل اصلی یک نفر مثل من که از آسیاتک خارج شدم دانلود شبانه صبانت بود(3 تا 7 صبح)
توی بعضی شهرها مثل تبریز دوستان صبانتی دارن شبی 1900 مگ دانلود میکنن که حدودا بالا 50 گیگ دانلود رایگان میشه
توی تهران هم اونطوری که من میانگین بچه هارو دیدم ، شبی بالای 700 مگ هست که حداقلش ماهی 21 گیگ دانلود رایگان هست...
البته همه اینها در حالت ایده آل هست.
تازه بحثهای دیگه ای هم هست که شما زیاد برات ممکنه مهم نباشه.ولی هر جور حساب کنی صبانت(با تمام ضعفاش) به خاطر شبانش خیلی از آسیاتک با ارزش تره
خوب بهتر نیست شما اون ماهی 21 گیگ رو زحمتش رو نکشی و بجاش با یه قیمت مناسب هرچی سی دی یا دی وی دی خواستی بخری. در ضمن چه تضمینی داره که شما 700 مگ دانلود کنی بعد ببینی که فایل خراب دانلود شده و یا به هر دلیلی قابل استفاده نیست؟
چییییییییییییی مییییییییییییگییییییییییی یییییییییییییییی....!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!
این از اون حرفا بود که تو هیچ ده کوره ای پیدا نمیشه... این همه برنامه مثل Internet Download Manager اساد اینن که فایل رو درست بگیرن... امکان نداره تو فایل مشکلی به وجود بیارن...
حتی دانلودر داغون فایرفاکسم فایلی رو تو دانلود خراب نمیکنه...![]()
من با کلیو موافقم
حرف شما هم تا حدودی درسته ولی نه همیشه(شاید توی 100 تا فایل حجیم که دانلود کنیم 2 تاش خراب در بیاد.نه بیشتر)
این از بحث خرابی
در مورد زحمت کشیدن هم ، کدام زحمت ؟ زیر کولر تو خونه یهو یاده قدیما می افتم و مثلا یک کارتون قدیمی یا یک کارتون جدید رو هوس می کنم! (یا مثلا جدیدترین آفیس یا بازی های 2-3 گیگی و ....)
چرا برم توی مغازه ها یا حتی جاهایی که ممکنه به خاطر خرید سی دی غیر مجاز تو دردسر بیفتم ، دنبالش بگردم
من که خودم IT می خونم از همین آیتی استفاده می کنم! یه سرچ کوچیک ، انتخاب و دانلود . همین
در مورد تجربه دانلود من ! همینقدر بگم که در عرض حدود 1.5 سال دانلود من با 64 آسیاتک ، مقدار دانلود از 100 گیگ گذشته
اسنادش هم به صورت DVD موجوده![]()
من امروز سرویس اسیا تکم جمع آوری شد.......خداییش اصلآ 128 حجمی نمیرزه........وسشون فکس زده بودم که اگه امکان بازگرداندن سرویس من به همان سرویس قبلی یعنی 64 نامحدود میسر نیست سرویس مرا هر چه سریعتر قطع کنید که امروز قطع کردند.........حالا موندم برم از چه شرکتی بگیرم...ظاهرآ 64 نامحدود زیر 18 19 تومن نداریم...فقط یه شرکت هست عصر تلکام که 14 تومنه ولی اونم بدبختانه مخابرات مارو ساپورت نمیکنه.......حالا شما بودید کدوم شرکت انتخاب میکردید که سرویس 64 نامحدود ارائه بده قیمتش هم مناسب باشه؟؟
سلام دوستان فوری فوری کسی هست به داد من برسه از امروز صبح ساعت 8 اینترنت من قطع شده و چراغ مودم قسمت لینک چشمک میزنه من هر کاری کردم نتونستم تماس بگیرم تا حالا نزدیک یکساله هیچوقت همچنین موردی پیش نیومده بود مودمم کراسس مال خود اسیاتک هست یکی از دوستام گفت مال منم 1 هفته پیش قطع شد همینطوری چشمک میزد وبهش ایمیل کرده بودند که داریم adsl2 میکنیم بعد از یک نصفه روز وصل شده ایا دوستان اطلاعی دارند منتظرم فوری فوری
دوست عزیز هر کسی حاضر نیست خواب خودش رو بهم بزن و 3 تا 7 صبح بیدار بمونه. در ضمن صبانت شبانه اش هر نیم ساعت قطع میشه. کانکنتت رو اتومات بذاری برنامههای دانلود رو چه جوری تنظیم میکنی که دوباره شروع به دانلود کنه.
من خودم ماهی 10گیگ برام کافی. الان از 30/5/86 تا الان 108 گیگ استفاده داشتم.
بعدشم با این اوضاعیی که دولت میخواد درست کنه و برق 10 برابر بشه دیگه باید فکر دانلود زیاد از سرمون بیرون کنیم. چون موقع ارزشش رو نداره.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)