THANKSSSSS
مرد زن من، یعنی خود من و خود من مذکرم پس نمیتونم دختر مادر شوهر خانوم X باشم. احتمالا صورت مساله اشتباهه!مردي زني را بوسيد از او پرسيدند با اين زن چه نسبتي داري؟!
مرد گفت: مادر شوهر اين زن با مرد زن من! مادر و دخترن !
مرد كيه زن ميشه؟؟!!
زنی که بوسیده شده خواهر شوهر مادر زن اون مردی میشه که زنو بوسیده...مردي زني را بوسيد از او پرسيدند با اين زن چه نسبتي داري؟!
مرد گفت: مادر شوهر اين زن با مادر زن من! مادر و دخترن !
مرد كيه زن ميشه؟؟!!
و یا به عبارتی مردی که بوس کرده میشه داماد زن داداش اون زنی که بوسیده شده... درسته؟؟؟
با این اوصاف 8 نون بین 3 نفر تقسیم شده یعنی سهم هر کسی میشه 2.66 نون. شخص دومی 3 نون داشت که 2.66 از اون رو خودش خورد و 0.34 از اون رو خودش نخورد در حالیکه شخص اولی 5 نون داشت که از اون 2.66 رو خورد و 2.34 رو نخورد با این احتساب شخص اولی 2.34 نون به شخص سوم داده و شخص دوم 0.34 نون به شخص سوم داده.... نسبت 0.34 به 2.34 برابر است با نسبت 1 به 7 درسته؟؟؟معمای جدید!
دو تا رفیق باهم بودن که اولی همراه خوش 5تا نون و دومی3تا نون داشتن برای شام!
موقع شام یک نفر بهشون اضافه میشه! سه نفری 8 تا نون میخورن!
نفر سوم 8تومن به این دوتا دوست میده تا بین خودشون تقسیم کنن!
اولی میگفته 5تومن ماله منه دومی میگفته نه باید مساوی تقسیم بشه!
دعواشون میشه میرن پیش قاضی، قاضی هفت تومن به اولی و 1 تومن به دومی میده!
چــــــــــرا؟؟؟؟؟
مطمئن نیستم اما فک میکنم جهانگرد دو نوع جمله میتونه بگه که در هر دو نوع از مرگ نجات پیدا میکنهجهانگردي توسط قبيله اي وحشي دستگير شد. اما به او اجازه داده شد تا جمله اي بگويد.ولي بدين شرط كه اگر جمله او صحت داشته باشد او را در روغن جوشان بسوزانند و اگر غلط باشد، با تيرزهرآگين مورد هدف قرار دهند. جهانگرد هوشيار با كمي فكر پاسخ داد كه موجب نجات او از مرگ شد. به نظر شما پاسخ او چه بود؟
نوع شماره1: جمله ای که هم درست باشه و هم غلط (قضیه شرطی منفصل غیر قابل جمع در کذب)
نوع شماره2: جمله ای که نه درست باشه و نه غلط (قضیه شرطی منفصل غیر قابل جمع در صدق)
مثال برای قضیه شرطی منفصل غیر قابل جمع در کذب(مانعة الرفع): مثلث یا سه ضلعی است یا سه زاویه.
مثال برای قضیه شرطی منفصل غیر قابل جمع در صدق(مانعة الجمع): گل اگر مریم نباشد، محمدی است.
درسته؟؟؟
یک معمای جالب
در یک جنگ 100 سرباز شرکت کردند و جراحاتی برداشتند. آمار جراحات به شرح زیراست:
70 نفر دست راستشان را از دست دادند
75 نفر دست چپشان را از دست دادند
80 نفر پای راست
85 نفر پای چپ از دست دادند.
حد اقل تعداد افرادی که هر 4 عضوشان را از دست دادن چندتاست؟
پ.ن : نمیدونم قبلا کسی نهاده یا نه ولی بد نیست سختم نیست
بزار راه افتادن دوباره تاپیک
میشه ۱۰ نفر
۱۰۰-۷۰=۳۰
۷۵-۳۰=۴۵
۱۰۰-۴۵=۵۵
۸۰-۵۵=۲۵
۱۰۰-۲۵=۷۵
۸۵-۷۵=۱۰
سلام
معماى علمى :
يك قابلمه ي بزرگ رو پر از آب میکنیم .
دمای آب حدودِ 20 درجه ی سانتیگراد هست .
چطوری آب رو به جوش بیاریم بدون اینکه آب یا قابلمه رو گرم کنیم ؟؟؟
![]()
سلام
بی زحمت هر وقت حوصله داشتین این حل رو توضیح بدین مرحله به مرحله
با تشکر
![]()
بزار اول nafas بیاد تایید کنه بعد...
سلام دوستان
یادش بخیر هر وقتی دبیری چیزی معما میگفت من تو کلاس از همه زدتر جواب میدادم . الان دیگه مغزم چت شده !
یکی از اون معماها یادمه بگم :
کجاست که همه طرفش قبله هست ؟
لبته تو این معما سرعت عمل مهمه وفک نکنم زیاد سخت باشه !
خوب فک کنم هرچی از سطحه اب دریا بریم بالتر دمایه جوش اب میاد پایینتر . در نتیجه اگه خیلی از زمین فاصله بگیریم اب تویه 20 درجه جوش میاد ! شاید هم برعکس بود یعنی باید بریم پایین تر از سطحه اب تا دمای جوش بیاد پایین .سلام
معماى علمى :
يك قابلمه ي بزرگ رو پر از آب میکنیم .
دمای آب حدودِ 20 درجه ی سانتیگراد هست .
چطوری آب رو به جوش بیاریم بدون اینکه آب یا قابلمه رو گرم کنیم ؟؟؟
![]()
درسته درسته درسته ؟
Last edited by Reza Azimy_RW; 24-02-2011 at 00:17.
جهانگرد میگه من با تیر زهرآگین میمیرم.
اگه درست باشه که باید در دیگ بجوشوننش که یه پارادوکس میشه.
اگه غلط باشه که باید با تیر زهرآگین بمیره. که بازم یه پارادوکس میشه.
داخل کعبه.
حالا من یه مسئله مطرح میکنم.
و اولش میگم که این مسئله جواب نداره.
سالهاست بزرگترین فیلسوف های عالم نتونستند به مسئله ی ساده ای که برانتد راسل مطرح کرده جواب بدن.
یک مسئله حاد
«فرض کنيد که در يک شهر آرايشگري وجود دارد که فقط و فقط سر کساني را اصلاح ميکند که خودشان سر خود را اصلاح نميکنند، به علاوه هر کسي که خودش سر خود را اصلاح نميکند، سرش را پيش اين آرايشگر اصلاح ميکند! حال به عقيدهي شما اين آرايشگر سر خودش را خود اصلاح مي کند يا خير؟ پاسخ بسيار حيرت انگيز است:
اگر اين آرايشگر سر خودش را خود اصلاح نکند، پس در زمرهي افرادي که سر خودشان را خود اصلاح نميکنند قرار دارد، و در نتيجه سر خودش را اصلاح ميکند!
اگر اين آرايشگر سر خودش را خود اصلاح کند، پس در زمرهي افرادي که سر خودشان را اصلاح نمي کنند قرار ندارد، و در نتيجه سر خودش را اصلاح نمي کند!
و در حقيقت روشن نيست که در نهايت اين آرايشگر با سر خود چه ميکند! اصلاحش مي کند يا خير؟
آرایشگر با سر خود چه میکند؟
متاسفانه جوابت اشتباس رفیق ! اینقدرام دیگه ساده نیست !داخل کعبه.
سر خودشو میزنه !آرایشگر با سر خود چه میکند؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)