ميدوني فرق هويج با ماشين چيه؟ . . . . . . .
. . . . .
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
مگه اين پايين ریدن كه تا هر چي ازت ميپرسن مياي اين پايين رو نگاه ميكني؟ يه كم فكر كن
ک؟ون عضو پركاري است، چون: وقتي خوشحالي: تو کو؟نت عروسيه، وقتي كرم داري: ک؟ونت ميخاره، وقتي تنبلي: ک؟ونت گشاده، وقتي حرصت ميگيره: ک؟ونت ميسوزه، وقتي دهنت سرويس ميشه: ک؟ونت پاره شده! خيلي سوختي؟ دركت ميكنم
><)))):> اين ماهي رو تازه از آب گرفتم، هنوز جون داره، اگه ميخواهي نميره و آب دم دستت نيست، جيش كن رو موبايلت
وقتي باران ميبارد همه چيز زيبا ميشود. گلها، درختها، همه چيز، ميگم، تو هم برو زير بارون شايد يه فرجي شد
تو خيلي ميفهمي! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !! ! !
تو خيلي باهوشي! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !! ! !
ميفهمي . . . . . . . . . . . . . . .. . .
باهوشي . . . . . . . . . . . . . . .. . .
(اساماس تلقيني براي مونگولا)
هاي، ساري، آي هو نو اساماس فور يو تودي! هي، آي سيد نو اساماس فور يو! در ايز نو اساماس فور يو! الاغ، ميگم اساماس برات ندارم، حالا هي بخون
مژده، مژده، آلبوم جديد اندي به بازار آمد، نوبت خوشگلا تموم شده، حالا ديگه تو هم بايد برقصي
به دستور سلطان جنگل (شير) از اين لحظه: خرطوم فيل، ک؟یر خر، گردن زرافه، شاخ كرگدن و پاي لكلك تو باسن اونايي كه اساماس جديد ندارن
دنيا ديگه مثل تو نداره، نداره نه ميتونه بياره، چون نسل دايناسورها خيلي وقته كه منقرض شده
خري گم كردهام با بار كاشي / اساماس ميدهم شايد تو باشي
بده، بازم بده، هميشه بده، تو فقط بده، تو خيلي خوب ميدي، دادن همه يه طرف دادن تو يه طرف، بده، بازم بده، اساماس بده؟
امروز روز همدردي با بيماران گوارشي است: گوزو، روزت مبارت
بي تو مهتاب شبي باز از آن كوچه گذشتم / فكر نكن ياد تو بودم، كار نداشتم، ول ميگشتم
به سلامتي ديوار، چون كه هر مرد و نامردي بهش تكيه ميكنن! به سلامتي كلاغ نه براي سياهيش، براي يك رنگيش، به سلامتي كرم خاكي، نه براي كرم بودنش، براي خاكي بودنش، به سلامتي گاو، چون نگفت من، گفت ما! و به سلامتي ما، كه دوست داشتن يادمون نرفته
اي عزيزم، اي مونسم، اي قشنگم، اي زيباترين، اي خوشمزه، اي هيكل، اي عضله، اي اندام، اي برج ميلاد، خوب بهتره ديگه شورتم رو بكشم بالا، هوا سرده
اميدوارم امشب در عميقترين لحظه خوابت احساس كني كه جيش داري
شعار دختران ايراني: كلاهك هستهاي، حق مسلم ماست
امروز روز جهاني پوكي استخوانه، كله پوك روزت مبارك
فردا روز هوای پاک اعلام شده …….. یادت باشه نری بیرون گند بزنی
میدونی فرق پشم با تو چیه؟ …….. پشم رو می شه اصلاح کرد اما تو اصلاح پذیر نیستی عمرا
بالاخره پنج راه آدم شدن کشف شد ..
….
…
…
کنجکاو نشو . تو یکی ادم بشو نیستی
خواستم ازت تشکر کنم و بگم به تو افتخار ميکنم
.
.
.
چون تو تنها کسي هستي که هيچ وقت منو از سرکار گذاشتنت نااميد نميکني
امروز داشتم از جلو گلفروشی رد میشدم دیدم قشنگترین گل دنیا نیست…. نگران شدم…….
اس ام اس دادم بگم گوسفند برا چی خوردیش..؟
آسمان را مي خواهم براي عبور
جاده باريك است