تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: چرا P2 ?

راي دهنده
24. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • کیفیت عالی پخش (صوتی و تصویری)

15 62.50%
  • صفحه بزرگ لمسی

13 54.17%
  • زیبایی و قیافه

12 50.00%
  • بلوتوث و امکانات مربوط (ID Caller ، تماس به تلفن و ...)

16 66.67%
  • سایر امکانات ( نمایش متن و تصویر ، بازی و ....)

10 41.67%
  • DNSe 2

10 41.67%
  • تجربیات قبلی

7 29.17%
  • تمامی موارد

13 54.17%
Multiple Choice Poll.
صفحه 39 از 86 اولاول ... 2935363738394041424349 ... آخرآخر
نمايش نتايج 381 به 390 از 854

نام تاپيک: Samsung YP-P2 تاپیک اختصاصی

در آغاز فعالیت Bigbang.dimo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Teyroon

پيش فرض

بله من نصب کردم...البته اینی که الان گذاشتید نه ولی همون ورژنی که پسورد می شه گذاشت رو ریختم.بسیار عالیه و هیچ مشکلی نداشته...
    من جواب سوال خودم رو گرفتم...با یه کارایی سایت وونگو رو باز کردم! با تغییر آی پی از یک آی پی ایرانی به یک آی پی هلندی...سایت به خوبی باز شد بدون هیچ نقصی!! درست گفتید حق با شماست...ما تحریمیم!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

با سلام
    منم خوشبختانه P2 خريدم ولي متاسفانه
    1-موقعي تكونش ميدي همون صداي رو كه تو صفحه هاي اول گفتيد ميده(البته برا منو چون رفيقم زحمت خريدشو كشيده بود از شانس بد اين مشكل رو داره)
    2-موقعي كه يه چندتا فايل باهش ترنسفر ميكني قفل(هنگ) ميكنه و راهي جز reset برام نميزاره ضمنا ديروز هم وقتي mp3 مي خواستم گوش بدم صداي ازش در نمياومد ولي با راديوش مشكلي نداشتم
    اينا مشكلات من با p2 بود و در كل 2 بار تو اين مدت 5 روزه بنا به دلايل بالا ريستش كردم

بنظرتون چيكارش كنم
    ممنون ميشم راهنمايي كنيد

آخر فروم باز s-a-l-i-m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    North

پيش فرض

با سلام
    1-موقعي تكونش ميدي همون صداي رو كه تو صفحه هاي اول گفتيد ميده(البته برا منو چون رفيقم زحمت خريدشو كشيده بود از شانس بد اين مشكل رو داره)
    2-موقعي كه يه چندتا فايل باهش ترنسفر ميكني قفل(هنگ) ميكنه و راهي جز reset برام نميزاره ضمنا ديروز هم وقتي mp3 مي خواستم گوش بدم صداي ازش در نمياومد ولي با راديوش مشكلي نداشتم
    اينا مشكلات من با p2 بود و در كل 2 بار تو اين مدت 5 روزه بنا به دلايل بالا ريستش كردم

بنظرتون چيكارش كنم
    ممنون ميشم راهنمايي كنيد
    تو که اینطوری میگی برو بده به دوستت و عوضش کن برا من که تا حالا خدا رو شکر همچین کاری نکرد..

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

با تشكر از جواب شما
    اينكارو كه نميتونم بكنم
    ببرمش گارانتي خوبه يا ...
    ممنون از توجهتون

آخر فروم باز poria_mc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوستان چند تا سوال:با P2 میشه Sms داد؟
    آیا با K750 سونی اریکسون همخونی داره؟
    شما P2 رو پیشنهاد میکنید یاa829 سونی رو؟
    آیا نمایندگی از سامسونگ رو سراغ دارید که پلیر هاشو واسه تست بذاره؟
    دوستان من میخواستم یه گوشی برای موزیک بخرم و بین W960 و W910 گیر کرده بودم که سامان جان گفتن یه پلیر بخرم خیلی بهتره
    حالا میخوام ببینم کدوم رو پیشنهاد میدید برای من فقط کیفیت و بلندی صدا مهمه در ضمن بگم از نظر هدفون مشکلی ندارم چون یه EX90 سونی دارم
    اگه پلیر های دیگه ای هم در نظر دارید خواهشا پیشنهاد بدید
    ممنون
    Last edited by poria_mc; 04-07-2008 at 11:35.

اگه نباشه جاش خالی می مونه ehbas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

با سلام

بنظرتون چيكارش كنم
    ممنون ميشم راهنمايي كنيد
    سلام

برو تو قسمت setting و auto update رو خاموش کن. دیگه احتمالا بعد از انتقال فایل از pc به p2 هنگ نمی کنه.
    منم میگم برو عوضش کن. نشد ببر گارانتی بگو تازه گرفتم و خلاصه یه جور عوضش کن.

آخر فروم باز alil1369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    متغییر !!

13

با سلام

بنظرتون چيكارش كنم
    ممنون ميشم راهنمايي كنيد
    فقط سریع بده گارانتی عوضش کنه برات !
    حتما باید تعویض کنه

دوستان من میخواستم یه گوشی برای موزیک بخرم و بین W960 و W910 گیر کرده بودم که سامان جان گفتن یه پلیر بخرم خیلی بهتره
    حالا میخوام ببینم کدوم رو پیشنهاد میدید برای من فقط کیفیت و بلندی صدا مهمه در ضمن بگم از نظر هدفون مشکلی ندارم چون یه EX90 سونی دارم
    ممنون
    سلام اینم جواب سوالات شما دوست عزیز :
    ارسال Sms وجود نداره
    همخوانی داره
    انتخاب رو شما باید انجام بدی امکانات یا کیفیت صدا
    بیشتر نمایندگی ها مغازه های عادی این کارو انجام میدن فقط خودت یه هدفون خوب همراه خودت داشته باش
    من جفت این دو سری گوشی رو داشتم البته فقط از پلیر های دیگه (موزیک فون های) دیگه بالاتره و اصلا قابل مقایسه با پلیر هایی مخصوص این زمینه نیست پس اگه میخوای برای گوش دادن با کیفیت دستگاهی بگیری فقط Media Player بگیر !
    من پیشنهاد میکنم که p2 بگیری چون امکانات بیشتری داره و چون هدفونت هم عالی هست در مورد کیفیت و بلندی صدا مشکلی نیست
    من فقط مدل های سامسونگ و سونی رو پیشنهاد میدم !

آخر فروم باز s-a-l-i-m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    North

پيش فرض

ممنون
    من هم میگم برو p2 یگیر چون خوب هست و یه چیز دیگه سریع مثل گوشی خز نمیشه................امکانات هم زیاد داره بخصوص تا 2 الی 3 تا اپگریت دیگه ..من فکر کنم گوشی شه ولی فاقد سیم کارت.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

سلام من بالاخره بعد از کلی دست دست کردن p2 خریدم ولی بلوتوثشو چی کار کنم؟ آقاهه به من گفت باید برنامو از اینترنت بگیری یکی لینکشو می ده؟ چون سخته بین 35 صفحه بگردم تا پیداش کنمیه سوال دیگه این voice recorderاش کجاشه ؟ هرچی می گردم نیست!فایلای تصویری هم که می ریزم روش کیفیته صداش فوق العاده بده برنامه ی دیگه ای غیر از مال خودش نیست که کانورت کنم؟اگه هست لطفا توضیحم بدید کامل که چی کار کنم و...از این حرفا چون من اصلا حرفه ای نیستم
    پیش پیش ممنون
    بای

پروفشنال hoomaan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام من بالاخره بعد از کلی دست دست کردن p2 خریدم ولی بلوتوثشو چی کار کنم؟ آقاهه به من گفت باید برنامو از اینترنت بگیری یکی لینکشو می ده؟ چون سخته بین 35 صفحه بگردم تا پیداش کنمیه سوال دیگه این voice recorderاش کجاشه ؟ هرچی می گردم نیست!فایلای تصویری هم که می ریزم روش کیفیته صداش فوق العاده بده برنامه ی دیگه ای غیر از مال خودش نیست که کانورت کنم؟اگه هست لطفا توضیحم بدید کامل که چی کار کنم و...از این حرفا چون من اصلا حرفه ای نیستم
    پیش پیش ممنون
    بای
    مهسا جان برو پست 373 . برنامه رو ( اولین لینک ) دانلود کن . از زیپ درش بیار (آنزیپ) . گوشیتو با یو اس بی وصل

کن به کامپیوترت . فایل رو بریز رو همون شاخه اصلی . گوشی رو سه بار خاموش روشن کن ( البته خودش خاموش میشه ) شما روشن کن . آپگرید میشه گوشی و تمام مشکلاتت برطرف میشه .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •