نه نمیشه.
جز اینکه پارت اولشو دان کنی اونوقت می تونی ببینی که کیفیتش چطوره و ... ولی اینکه پارت 8 رو دان کنی نمیشه.
نه نمیشه.
جز اینکه پارت اولشو دان کنی اونوقت می تونی ببینی که کیفیتش چطوره و ... ولی اینکه پارت 8 رو دان کنی نمیشه.
البته پارت یک رو هم دانلود کنید همه ی فرمت ها رو نمیشه دید. مثله mp4
سلام...
ببخشيد دوستان من مي خاستم يه فيلم دانلود كنم با فرمت rmvb .
اگه ميشه يه توضيح در مورد فرمت...
اين فيلم در چهار تا پارت هست ... من بايد بعد از اينكه دانلود كردم چه طوري اين فايل ها رو به هم وصل كنم .؟؟؟؟ rar نيستن
متشكرم
rmvb یه فرمت خیلی فشرده هستش که نسبت به حجمش کیفیت خوبی داره . شما دانلود کن خودت میفهمی .سلام...
ببخشيد دوستان من مي خاستم يه فيلم دانلود كنم با فرمت rmvb .
اگه ميشه يه توضيح در مورد فرمت...
اين فيلم در چهار تا پارت هست ... من بايد بعد از اينكه دانلود كردم چه طوري اين فايل ها رو به هم وصل كنم .؟؟؟؟ rar نيستن
سلام دوستان
من یه فیلم دانلود کردم تو 4 پارت....فرمتش....بزاریدببینم.. ..آهان!....avi یه!
میشه بم بگین چجوری میتونم اوناروبهم بچسبونم!؟
در ضمن جداجدا واز نمیشن!![]()
من یک فیلم 1.5 گیگی با فرمت avi دانلود کردم با k-lite codec pack پخش میشه اما صدا نداره.با vlc player که اجرا می کنم میگه که ایراد داره می خواهی repair کنم میگم بله بعد از تعمیر درست میشه اما هر دفعه هنگام باز کردم باید تعمیر بشه.آیا روشی هست که واسه همیشه درست بشه تا روی دی وی دی رایت کنم و صدا داشته باشه؟
سوال دوم
من یه فیلم 7 قسمتی دانلود کردم که هر قسمت 100 مگه که مجموعا 700 مگه
وقتی آنزیپ کردم حجم فیلم شده 350 مگ.علت چیه؟فیلم به نظر کامله
Last edited by caspian; 09-02-2009 at 07:40.
در مورد سوال اولتون.
شما kmplayer رو دانلود کنید. و کدک های پلیر رو هم دانلود کنید و نصبش کنید و بعدش با kmpalyer فیلمون رو باز کنید به احتمال زیاد مشکلتون حل میشه.
سلام
یه انیمشن دانلود کردم بنام horton که 7 گیگه ، کیفیتش خیلی بالاس
حالا وقتی اجرا میکنم ، افت فریم داره و کند اجرا میشه ، برا همین صداش کمی جلوتره .... باید چیکار کنم ؟ ... با km هم کار میکنم ... نمیشه درستش کرد ... ؟ پسوندش mkv هستش ..
سلام
اگه مشکل از خود فیلم نباشه
احتمال داره سیستم شما نمیکشه این فیلم رو اجرا کنه
با vlc هم تست کنید اگه باز مشکل داشتید سیستمتون ضعیفه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)