کسي عکس از داخل 206 هاي تيپ يک ايران ندارد؟
کسي عکس از داخل 206 هاي تيپ يک ايران ندارد؟
من یه سوالی دارم، چرا بعضی از 206 ها فاصله گلگیر عقب تا لاستیکش زیاد و بعضی ها کم هست؟! بدون اینکه طرف دست زده باشه!
یعنی ارتفاع ماشین هایی که ایران خودرو میزنه با هم فرق میکنه. مثلا یه تیپ 5 بود، که جزء سری های اول 206 داخل ایران بود ( روی خیلی از قطعاتش فرانسوی نوشته بودن! ) کنار یه تیپ 2 که مال خودمون بود، میشد خیلی قشنک این اختلاف رو دید!
اختلافش میتونه تحت تاثیر خیلی چیزها باشه! مثلا نوع لاستیک استفاده شده(بارز یا کویر یا میشلن!) یا کمک فنر های استفاده شده!من یه سوالی دارم، چرا بعضی از 206 ها فاصله گلگیر عقب تا لاستیکش زیاد و بعضی ها کم هست؟! بدون اینکه طرف دست زده باشه!
یعنی ارتفاع ماشین هایی که ایران خودرو میزنه با هم فرق میکنه. مثلا یه تیپ 5 بود، که جزء سری های اول 206 داخل ایران بود ( روی خیلی از قطعاتش فرانسوی نوشته بودن! ) کنار یه تیپ 2 که مال خودمون بود، میشد خیلی قشنک این اختلاف رو دید!
کلا ماشینهای ایران خودرو هم که ارتفاع شتری از خط تولید بیرون میان! ولی ماشین صفر یکم ارتفاعش بالاست که اونم به خاطر نو بودن کمکه! بعد از 1000 تا درست میشه!
فرق تیپ 2 و 5 هم ممکنه به خاطر وزن موتور بوده باشه یا همین عواملی که گفته شد!
مورد دیگه ای به ذهنم نمیرسه! دوستان اگه چیزی میدونن بگن من هم کنجکاو شدم دلایلش رو بدونم!
منم يكي از پسر عمه هام يه 206 تيپ 3 تازه گرفته بود . رفتيم خونشون كلي مسخرش كرديم گفتيم چرا اين ماشينو كردي شبيه شتر اينقدر آورديش بالا !!! بيچاره هي قسم و آيه ميخورد كه من دست بهش نزدم !!!
دوستاني كه در اين رابطه ميدونن بيشتر توضيح بدن !!! نكنه مال جنس بي كيفيت باشه ؟؟؟
بيچاره به هواي اينكه 206 مال فرانسست و با كيفيته رفته 206 گرفته !!!
206 فرانسه رو دیگه خدا بیامرزه. کیفیتها افتضاح شده. ولی بازم 206 از بقیه بهتره!
اون ارتفاع هم خودش بهتر میشه.
سلام دوستان.
نظرتون درباره 206 اس دی مدل وی 20 چی هست؟
در ضمن میخام بدونم که صفحه کیلومتر این مدل هم صفحه سفید هست؟
206 v20 فکر میکنم در سطح تیپ 2 به حساب میاد
صفحه کیلومتر v20 مشکی هست
سلام
مطمئن باش
چون فکرکنم به غیر از تعلیق عقب که اونم خودت میدونی یه موارد جزئی هست(البته نچندان جزئی) فرق دیگه ای ندارنالبته منم فکر میکنم![]()
شرمنده
صفحه كيلومتر v1 چي؟ اينم مشكي هست يا سفيده فابريكي؟
سلام خسته نباشید
ماشینم وی8 سفارشی هست یه 720 تایی کارکرده
کارت طلایی داره
سرویس اولیه را بعد چند کیلومتر باید ببرم ؟
چه چیزایی بگم چک کنند ؟ رایگانه ؟
ممنون قربونه مرامتون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)