سلام.................
قیمت امروز 375 هزار تومن .............
gooshishop
سلام.................
قیمت امروز 375 هزار تومن .............
gooshishop
روی تمام رزولوشن ها تار میشه تو گوشی دیگه هم ریختم تار بود
وقتی عکس میگیری برای 1 ثانیه عکسو خوب نشون میده ولی وقتی می خواد save بشه کیفیتش میاد پایین.
نمیشه یه ترفند زد که همون جوری بمونه؟؟؟؟
وقتی تو کامپیوتر عکس رو باز میکنید عکس تاره؟وقتی عکس میگیری برای 1 ثانیه عکسو خوب نشون میده ولی وقتی می خواد save بشه کیفیتش میاد پایین.
نمیشه یه ترفند زد که همون جوری بمونه؟؟؟؟
اگه تار نباشه که مشکلی نیست
مشکل تاری عکس تو این ال سی دی ها عدم پروسس کردن افکت anti aliasing (هموار کننده لبه ها) در گرافیک پروسسور این گوشی و خیلی از گوشی های دیگه سامسونگ هستش و این معضل بوجود میاد.
چینی های این گوشی هم دیروز زیاد بود و با اصلش مو نمیزنه.
دوستان الان از یکی از دوستان که با گوشی کارکرده بود مطلع شدم که برای اس ام اس دادن یکمقدار عملکرد تاچش کنده
یعنی مثلا برای فشردن r سه بار دکمه رو باید با مکث زد و اونجوری نیست که بمحض اینکه بزنیم تو متن ظاهر بشه درسته؟
سلام سامسونگ جان منتظر frimwareنوابر هستيم.
مرسي.
دوستان من چند تا پست تو این تاپیک دادم ولی هیچکدومش نیست
نه اصلا همچین مشکلی نیست دوست عزیز .دوستان الان از یکی از دوستان که با گوشی کارکرده بود مطلع شدم که برای اس ام اس دادن یکمقدار عملکرد تاچش کنده
یعنی مثلا برای فشردن r سه بار دکمه رو باید با مکث زد و اونجوری نیست که بمحض اینکه بزنیم تو متن ظاهر بشه درسته؟
بلافاصله با لمس شدن دگمه حروف ظاهر میشن .
مثل اینکه 10 روز دیگه میاد بیرون .سلام سامسونگ جان منتظر frimwareنوابر هستيم.
مرسي.
حتما میزارم .
مخلصیم .
با سلام .میخواستم بپرسم بین 480و 490 کدومو پیشنهاد می کنید؟البته دوریین واسم مهمه.و این سوال که:اگه عکسای کرفته شده رو به کامپیوترانتقال بدیم یه عکس با کیفیت 5 مگا داریم؟چون با ال س دی گوشی عکسش جالب دیده نمیشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)