چرا پس واسه اسیا سه ماهه چهارم وارد بازار میشه؟![]()
چرا پس واسه اسیا سه ماهه چهارم وارد بازار میشه؟![]()
خاب یه چیزی دیدم الان !! به قول بچه ها گفتنیپشمام فر خورد
![]()
اینجا رو :
BATTERY Standard battery, Li-Po 1500 mAh (BST-41)
Stand-by Up to 833 h
Talk time Up to 10 h
رمشم که شد 256 !! دمش گرم !!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
منم فر خورد ...اند گوشییهه... پوزه نوکیا رو به خاک مالیده...باید جم کنه بره!!!!!!!!!![]()
بهراد ما كه خيلي وقته فر خورده !خاب یه چیزی دیدم الان !! به قول بچه ها گفتنی پشمام فر خورد
اینجا رو :
BATTERY Standard battery, Li-Po 1500 mAh (BST-41)
Stand-by Up to 833 h
Talk time Up to 10 h
رمشم که شد 256 !! دمش گرم !!
اين تغييرات خيلي وقت بود ايجاد شده بود...
باطريه خيلي حال ميده اگه هميني كه ميگه باشه!
این باطریه یا ژنراتور ! فکر میکنم مشکل اصلی اکثر پی دی ای ها همین باطریشونه همین دیاموندم مثه اینکه روزی 1 بار شارژ کردن رو شاخشه و خوب سونی یکی از بهترین باطری های حال حاظر رو به نظر میاد ساخته باشه...BATTERY Standard battery, Li-Po 1500 mAh (BST-41)
Stand-by Up to 833 h
Talk time Up to 10 h
باتری خوبی داره
ولی مهمتر از باتری سخت افزار کم مصرف این گوشی هستش
که اینقدر استند بای رو بالا میبره
البته نوکیا با باتری 1500 میلی به تاک تایم 10 ساعت و 30 رسیده
و همچین هم پوزش زده نشده
لول
من یه مقایسه بین x1 و سایر پاکت پی سی ها از طریق gsmarena انجام دادم و اینطور که معلومه x1 شاخ ترین پاکت پی سی حال حاضر دنیاست و از همه htc ها بهتره و درمقایسه با i900 سامسونگ هم فقط دوربین و cpu یکم پایینتره که عوضش در قسمتهای دیگه خیلی بیشتر جبران کرده مثل صفحه نمایش عالی زیر نور افتاب با دو برابر رزولوشن نسبت به i900 و داشتن کیبورد و باتری فوق العاده قوی و داشتن جوی استیک نوری و 256MB RAM, 512MB storage در مقابل نصف این مقادیر در i900 و فیلمبرداری vga با 30fps در مقابل qvga at 15 fps در i900
بنظر من اون رم 256 مگابایتی برای یه پاکت پی سی از همشون مهمتر بود چون عشق خریدن پاکت پی سی به ریختن برنامه های متنوع و زیاده حالا اون موارد دیگه که جای خود دارد
اگه نوکیا تونست با همین cpu,ram و lcd همچین تاک تایمی داشته باشه من اسممو عوض میکنم میزارم سعیده!البته نوکیا با باتری 1500 میلی به تاک تایم 10 ساعت و 30 رسیده
و همچین هم پوزش زده نشده
سلام !!
والا مصطفی جون خودم میدونم (خودم اولین بار از تو Se-nse دیدم و به سعید بارسلونا که باهاش میچتیدم گفتم)
ولی خاب تو Gsmarena ندیده بودم !! در ضمن خیلی از بچه ها ندیده بودند !!
علی پاور کاملآ باهات موافقم !! 256 رم فوقالعاده ای هست برای یه پاکت پیسی !!
البته سیپیو 528 هم آنچنان کم نیستا !!
ولی فقط و فقط باتری رو نیگا کنین کف بر بشین !!
نوکیا و سامسونگ و الجی و .... همه باید برن بوق بزنن با این باتریاشون !!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)