من با یکیش کار کردم اونقدر سفت نبود که اذیت کنه
من با یکیش کار کردم اونقدر سفت نبود که اذیت کنه
من با این گوشی کار نکردم...................!! ولی یو 700 که اولش ............. سفت و سخت بود ، ولی کمکم آب بندی شد...............!!!
این جی 810 هم یه چندبار که بالا پایینش کنی عادت میکنی . بعضی مواقع اصلا سفت بودنش احساس نمیشه . فقط کاشکی یذره باتریش بهتر بود. البته استفاده منم شدید هست :d
دوستان. راجع به سیمبینش هم بگین. یعنی دقیقا مثل S60 نوکیاس؟ سرعتش چطوریاس؟ الان قیمتش چنده؟
سلام.................
بله مثل نوکیاست.............
سرعتش خوبه.................
قیمتشم با گارانتی 470___80
سلام دوستان دوستدار زیبایی و ابهت و کارایی G810 .مدت یه ماهی میشه که این گوشی رو خریدم از هر لحاظ ازش راضیم هم آنتن دهی هم کیفیت صدا هم GPS و بخصوص ساپورت نرم افزاری که تمامی نرم افزارهای سری 60 ورژن 3 رو در صورت منقضی نشدن تاریخشون نصب میکنه سرعتcpu هم بالاست ولی تازگی احساس کردم یه مشکل حاد داره که نمیشه ازش گذشت اونم غیر فعال بودن Music Player و Voice Record ش به هنگام مکالمه بطوری که نرم افزارهای منشی تلفنی و ضبط مکالماتش هیچ کارایی ندارند چرا که به محض وصل شدن تماس وشروع مکالمه برنامه ها نمی تونند عمل ضبط رو انجام بدند .نمی دونم مال من اینجوریه یا G810 این قابلیت رو نداره تمامی تنظیماتش رو چک کردم و نتونستم این دو برنامه رو فعال کنم شاید هم گوشی من از لحاظ نرم افزاری چیزی کم داره نمی دونم . بهر حال اگه کسی از شما با این مشکل برخورد کرده و می تونه منو راهنمایی کنه ممنون می شم پست بزنه .
راستش من منظورتو نفهمیدم . یعنی شما میخواید مکالمه ضبط کنید ؟ خوب برنامه ضبط مکالمه که هست من خودم نصب کردم . دیگه . اصلا کاری به وویس ریکوردر نداره !
سلام دوستان.
يه سوال دارم. دوربين اين گوشي با مدل G800 چه فرقي داره؟
ممنونم
[quote=samsung_d600;3106415]راستش من منظورتو نفهمیدم . یعنی شما میخواید مکالمه ضبط کنید ؟ خوب برنامه ضبط مکالمه که هست من خودم نصب کردم . دیگه . اصلا کاری به وویس ریکوردر نداره ![سلام دوست عزیز منظورم اینه که یه منشی تلفنی و یه ضبط مکالمه رو نصب کردم ولی نه منشی میتونه پیام اولیه رو پخش و عمل ضبط صدا رو انجام بده و نه ضبط صدا می تونه عمل ضبط رو انجام بده البته فایل ضبط ظاهراً دیده می شه ولی حجمش 44 بایت ناقابله که با پلی کردنش بلافاصله قطه می شه هر چقدر هم که مکالمه باشه فایل همون سایز رو می ده با زمان صفر ثانیه موندم چکار کنم اگه میشه اسم همون نرم افزار ضبط مکالمه رو برام بنویسید ممنون میشم]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)