خب powerdvd 10 نداریم
برو توی setting ببین تنظیماتی برای زیر نویس داره یه نه اگه داره برو ببین کشویی چیزی داره (مثل charset درkm player ) اونو باز کن و arabic رو انتخاب کن .
خب powerdvd 10 نداریم
برو توی setting ببین تنظیماتی برای زیر نویس داره یه نه اگه داره برو ببین کشویی چیزی داره (مثل charset درkm player ) اونو باز کن و arabic رو انتخاب کن .
ببخشید دوست عزیز این سایت که گذاشتین قیلتره .
میشه یه سایت دیگه بدین ؟
اون روزی که براتون گذاشتم قیلتر نبودولی من اینجا براتون آپلودش کردم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پلیر من سامسونگه و نشون نداد ولی کامپیوتر نشون داد
راه حل چیه
سلام من یه سریال دان کردم فرمتش rmwb هست تو real player میخونه ولی چون زیرنویسش هماهنگ نیست میخوام با kmplayer ببینم ولی اونجا صدا نداره تو media player هم صدا نداره فقط تو realplayer صدا داره k-lite هم نصبه رو سیستمم میشه راهنمائیم کنید؟
سلام
اگه برنامه Real Alternative رو نصب کنی اونموقع هم kmplayer و همmedia player classic می تونند این فایلها رو نشون بدن.
من نمیتونم زیرنویس IDX و SUB رو توی کا ام پلیر ببینیم... لطفا راهنمایی کنید.
prince persia جان دستت درد نکنه مشکل صدا مال همینه؟
اگه فقط فایلهای rmvb صدا نداره به احتمال زیاد ماله همینه در کل اگه می خوای فرمت rmvb را رویkm player ببینی اینو نصب کن حالا اگه صداش درست نشد اونموقع دیگه داستانش جداست .
(در ضمن با نصب این برنامه این فرمت ها رو هم می تونید ببیند rt - ra - rp - rpm - rm - ram )
power DVD 10 زیر نویس sub/idx رو چرا نمایش نمیده ؟ در صورتی که تو ورژنهای قبلیش نمایش میداد. آیا کار خاصی برای نشون دادن زیر نئیس sub/idx در power DVD 10 باید انجام داد؟
---------- Post added at 11:34 AM ---------- Previous post was at 11:31 AM ----------
تنها کاری که باید بکنی اینه که زیرنویست رو با برنامه نت پد باز کنی و file save as رو میزنی و زیر نویس رو با فرمت Unicode ذخیره میکنی.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)