تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 39 از 210 اولاول ... 293536373839404142434989139 ... آخرآخر
نمايش نتايج 381 به 390 از 2096

نام تاپيک: راه اندازی شبکه مابین دو کامپیوتر

آخر فروم باز javad2625's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

سلام
    من دو تا کامپیوتر رو با هم شبکه کردم. اسم اولی رو گذاشتم سرور و اسم دومی را گذاشتم ترمینال. اما تنظیمات هر دو به این صورت بود که اینترنت مجزا از دیگری داشته باشند و از اینترنت یکدیگر استفاده نکنند ولی امکان File & Printer Sharing داشته باشند. حالا دو تا مشکل با این شبکه دارم:
    1- وقتی چاپگری را که به سیستم سرور وصل هست، Share می کنم اسم آن در سیستم ترمینال ظاهر می شود ولی نمی توانم هیچ چیزی با آن پرینت کنم. (هر دو کامپیوتر روشن هستَ)

2- وقتی فایل یا پوشه یا پرینتری را در سیستم ترمینال Share می کنم اسم آن در سیستم سرور در قسمت My Network Places یا Printers & Faxes ظاهر نمی شود. باید چکار کنم؟

داره خودمونی میشه saeedasadi.sh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام
    من دو تا کامپیوتر رو با هم شبکه کردم. اسم اولی رو گذاشتم سرور و اسم دومی را گذاشتم ترمینال. اما تنظیمات هر دو به این صورت بود که اینترنت مجزا از دیگری داشته باشند و از اینترنت یکدیگر استفاده نکنند ولی امکان File & Printer Sharing داشته باشند. حالا دو تا مشکل با این شبکه دارم:
    1- وقتی چاپگری را که به سیستم سرور وصل هست، Share می کنم اسم آن در سیستم ترمینال ظاهر می شود ولی نمی توانم هیچ چیزی با آن پرینت کنم. (هر دو کامپیوتر روشن هستَ)

2- وقتی فایل یا پوشه یا پرینتری را در سیستم ترمینال Share می کنم اسم آن در سیستم سرور در قسمت My Network Places یا Printers & Faxes ظاهر نمی شود. باید چکار کنم؟
    سلام

اول ببین این دو تا ارتباطشون برقراره (با ping کردن مطمئن شو)
    برای سوال اولت ببین دسترسی دادی؟
    اگه ندادی احتمال داره که مشکل از اونجا باشه من خودم یک بار به همچین مشکلی برخوردم که تونستم با دسترسی دادن حلش کنم
    برای سوال دومت تو سرور تو run تایپ کن Ip\\ یا terminal\\ باید بتونی فایل ها و پرینتر share شده رو ببینی برای اون هم دسترسی یادت نره که به مشکل اول بر بخوری

3. این کاربر از saeedasadi.sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز javad2625's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

سلام

اول ببین این دو تا ارتباطشون برقراره (با ping کردن مطمئن شو)
    برای سوال اولت ببین دسترسی دادی؟
    اگه ندادی احتمال داره که مشکل از اونجا باشه من خودم یک بار به همچین مشکلی برخوردم که تونستم با دسترسی دادن حلش کنم
    برای سوال دومت تو سرور تو run تایپ کن Ip\\ یا terminal\\ باید بتونی فایل ها و پرینتر share شده رو ببینی برای اون هم دسترسی یادت نره که به مشکل اول بر بخوری
    با تشکر از شما
    منظور از «دسترسی» را نمی فهمم. پینگ کردن هم بلد نیستم.
    من تنها کاری که کردم اینه که دو تا سیستم را با کابل Lan به هم وصل کردم. یعنی بهتر بگم، قبلاً با کابل Lan به هم وصل کرده بودم، اما حالا هر دو تاشونو با کابل Lan به یک مودم ADSL وصل کردم. اما در هر دو حالت، ارتباطشون به صورت یکطرفه برقرار هست. یعنی:
    فولدرها و پرینترهایی را که از سرور Share می کنم از ترمینال قابل دسترسی هستند ولی آنهایی را که از ترمینال Share می کنم از سرور قابل دسترسی نیستند.
    ضمناً پرینتری که از سرور Share کنم از ترمینال قابل مشاهده است از طریق ترمینال، پرینت نمی گیرد.

لطفاً واضح تر و به زبان زیر دیپلم توضیح دهید.

متشکرم

پروفشنال new explorer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    in my computer

13

آموزش ping کردن یک IP:
    1- در start->Run دستور cmd رو وارد کنید
    2- دستور زیر را وارد کنید، بجای <IP> شماره IP مورد نظر رو وارد کنید:
    ping <IP> -t

پس از انجام این کار سیستم شما در زمانهای مشخص سیگنال هایی رو به شماره IP که پینگ می کنید می فرسته. در صورتی که پاسخ از دستگاه مقصد دریافت بشه شما توی صفحه یه همچین پیامی میبینید:
    Reply from <IP>: byte=32 time<1ms ttl
    اعداد به نسبت تنظیمات شبکه متفاوت هست. پیام بالا رو reply دادن یا پینگ دادن می گن.
    اگر بجای پیام بالا بنویسه:
    request time out
    request time out
    request time out
    یعنی ارتباط برقرار نمی شه که می تونه دلایل مختلفی داشته باشه. به این می گن پینگ ندادن یا تایم آوت دادن
    موفق باشید
    من این کار رو کردم اما این پیغام رو میده : the system cannot find the file specified

داره خودمونی میشه majid76's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    هرکجا هستم باشم آسمان مال من است!

پيش فرض

کسی جواب منو نداده

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

محمد دوست عزیز دستت در نکنه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

سلام
    من یک یو اس بی وایرلس دیلینک خریدم و به پی سی وصل کردم تونستم اون را ه یک لپ تاب ویستا شبکه کنم و اینترنت داشته باشم الان دو تا مشکل دارم اولا اینکه فقط اینترنت دارم و هر کاری کردم نتونستم فایل های شیر شده تو هر دو کاکمپیوتر رو ببینم
    دوم اینکه کارت شبکه بیسم پی سی فقط میتونه به یک لپ تاپ وصل بشه و اگه به لپ تاپ دوم وصل کنم اولی دیکانکت میشه و مجبور شدم لپ تاپ دوم رو به لپ تاپ اول ولص کنم تا اینترنت داشته باشم مگه نمیشه از یک کارت شبکه بی سیم به دو یا سه تا پی سی یا لپ تاپ وصل شد مثل کارت شبکه لپ تاپ ها

اگه نباشه جاش خالی می مونه Iman Bala's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام
    من 1 مشکل دارم
    2تا سیستم رو با Wlam را به هم شبکه کردم .(یکی vista و دیگری XP)
    هردو به هم connect هستند.
    drive مورد نظر رو هم share کردم ولی دست رسی ندارم.
    در قسمت Local Area connection آی پی ورژن 4 , local رو نشون میده.
    آیا باید workGroup بسازم؟
    مشکل کجاست؟

پروفشنال behrad66's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    همین دور و برا

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان،

من میخوام PC رو که ویستا روش نصبه با لپ تاپ که XP SP3 هست شبکه کنم و قابلیت اشتراک فایل رو بینشون فعال کنم ولی هر چی گشتم بیشتر مطالب مربوط میشه به اشتراک اینترنت.

PC به یه Wireless Router از نوع D-Link وصله و اتصال اینترنتم از همین طریق بدون مشکل با لپ تاپ برقراره ولی نمیدونم چطوری یه فولدر رو بینشون share کنم.

اگه یه راهنمایی کامل بکنید مطمئنا جواب سوالات خیلی از کاربرای دیگه رو هم دادید.

با تشکر

آخر فروم باز night lord's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام من کامپیوترمو تو ساختمون از راه مودم adsl شبکه کردم با دو تا کامپیوتر دیگه . یهنی در کل 3 تا pc .
    من از ویندوز 7 استفاده میکنم و دو تا دیگه از xp . من وقتی یه فایلی رو برای کامپیوترای دیگه شیر میکنم فایلی که شیر کردم رو وقتی که کامپیوترای دیگه میخوان باز کنن ازشون پسورد میخواد و نمیتونن بپیرم این پسورد چیه؟
    من این پسورد رو وقتی xp نصب میکنم دیگه ندارم ولی وقتی vista یا 7 نصب میکنم این پسورد میاد . چی کار باید بگنم که پسورد نخواد؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •