تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 39 از 1045 اولاول ... 2935363738394041424349891395391039 ... آخرآخر
نمايش نتايج 381 به 390 از 10449

نام تاپيک: ▓ Microsoft Word سوالات، مشكلات و مباحث در اینجا ▓

آخر فروم باز javad2625's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

چگونه ميتوان لغاتي را كه در Auto correct تعريف كرده ايم در جايي ذخيره ياExport كرد تا بتوان اين مجموعه زا به ديگري داد يا با نصب مجدد ويندوز و ورد دوباره آنها را Import كرد؟
    من هم همين سوالو دارم. كسي مي دونه؟

چرا من نميتونم پستهايي را كه به اشتباهارسال ميشه پاك كنم؟
    سلام
    اولاً كه اين سوال مربوط به اينجا نيست. ثانياً ظاهراً اين امكان غير فعال هست. من هم نميدونم چرا.

با سلام
    من هم همين مشكل را دارم ولي Blotus پر رنگ تر از lotus تايپ مي‌كنه صفحه بندي من را خراب مي‌كنه.
    از اون گذشته راه حل دوم را براي اصلاح فايلهايي كه قبلا با يه فونت ديگه تايپ شده و در lotus خراب مي‌شه را متوجه نشدم.
    سلام
    من در جريان بحث هاي قبلي شما نيستم. اما اگه مشكل فقط از فونت باشه ميتونيد با نصب فونت مربوطه مشكل رو حل كنيد. يعني فايل فونت دلخواه رو به پوشه Windows\Fonts كپي كنيد.

فرض كنيد داريد يه نشريه در قطع A4 را در ورد صفحه بندي مي‌كنيد.
    و ميخواهيد چاپتان روي صفحات A3 باشد. به گونه‌اي كه بعد از تا كردن صفحات و منگنه كردن آن از وسط نشريه شما آماده باشد.
    حالا مشكم من اينجاست:
    مثلا يك طرف اين برگa3 شماره صفحه 5مجله شماست و طرف ديگر شماره صفحه 65 بايد بخورد. (اميدوارم تونسته باشم مشكلم را توضيح بدم) آيا توي ورد دستوري وجود دارد كه بتونم اين كار را انجام بدم؟
    بله گزينه اش هست. توي كادر محاوره اي پرينت روي گزينه Properties كليك كنيد و در قسمت Finishing گزينه اي براي اين كار هست. يه چيزي شبيه Booklet Printing يا همچين چيزي. اگه پيدا نكرديد ورژن وردتون رو بگيد تا دقيق تر عرض كنم.

پروفشنال shvalaie's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با سلام
    من هم همين مشكل را دارم ولي Blotus پر رنگ تر از lotus تايپ مي‌كنه صفحه بندي من را خراب مي‌كنه.
    از اون گذشته راه حل دوم را براي اصلاح فايلهايي كه قبلا با يه فونت ديگه تايپ شده و در lotus خراب مي‌شه را متوجه نشدم.
    سلام

فکر کنم که ندونم مشکلتون چیه... و متوجه نشدم منظورتون از راه حل دوم چیه....
    به عقب برگشتم اما ارتباطم رو با موضوعات از دست دادم.... اون تاپیک رو خوندم و دیدم که راه حل دوم اینستال کردن فونتهای B هستش.... شاید هم با دقت نخوندم (کمی بی حوصله هستم: ببخشید)

امتحان کردین... یه کپی از فایلتون بگیرین و فونت رو عوض کنین از لوتوس به بی لوتوس... شاید صفحه بندی بهم نخوره.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سلام دوستان من یه مشکل اساسی دارم زمانی که میخوام فارسی را همراه با انگلیسی در word بنویسم مشکل پیش میاید و کنار هم قرار نمیگیرند میخوام بدونم چطور میشه این را حل کرد از زبان tohma هم استفاده کردم ولی جواب نمیده

آخر فروم باز mefmef's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

دوستان عزیز
    چطور می شه لابلای صفحات یک سند ورد دو تا صفحه خالی اضافه کرد؟
    وچطور می شه از لابلای صفحات یک سند ورد چندتا صفحه را حذف کرد؟
    Last edited by mefmef; 05-06-2007 at 12:30.

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان من یه مشکل اساسی دارم زمانی که میخوام فارسی را همراه با انگلیسی در word بنویسم مشکل پیش میاید و کنار هم قرار نمیگیرند میخوام بدونم چطور میشه این را حل کرد از زبان tohma هم استفاده کردم ولی جواب نمیده
    سلام

اگه متوجه درست متوجه شده باشم... مشکل از اینجاست که پاراگراف شما left to right هستش... یعنی برای تایپ کردن مطالب غیر فارسیه و شما اونو راست چین کردین.

برای درست شدن مشکل باید پاراگرافتون رو right to left کنین... توی format>paragraph> این پارامتر هستش

دوستان عزیز
    چطور می شه لابلای صفحات یک سند ورد دو تا صفحه خالی اضافه کرد؟
    وچطور می شه از لابلای صفحات یک سند ورد چندتا صفحه را حذف کرد؟
    دوست عزیزم
    متوجه نمیشم... خوب البته اگه شما هر جای صفحه که هستین... کلیدهای ترکیبی shift+Enter رو بزنین یه صفحه جدید باز میشه
    خب اگه دو تا shift+Enter بزنین دو صفحه خالی میفته.

باز هم متوجه نمیشم... اگه بی ربط جواب میدم ببخشید .. فکر کنم سوالتون واضح نیست.
    و اینکه چه طور میشه حذف کرد ... خوب میتونین تمام مطالبی رو که میخواین حذف کنین select کنین و بعد دکمه delete رو بزنین....
    الان به فکرم رسید که شاید میخواین قسمتی از جدول رو حذف کنین؟ خب توی ورد برای حذف جدول یا باید از قسمت delete که توی toolbar مخصوص table هستش استفاده کنین و یا اینکه یه اینتر بالاتر و یا یه اینتر پایینتر از جدول بزنین و اون اینتر رو با جدول بلوک کنین و حذف کنین.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض درخواست چند فایل برای چاپ اعلامیه ترحیم

سلام
    من همونطور که میبینید تازه توی این سایت عضو شدم

من تازگی یک مغازه خدمات چاپی راه انداختم

به چندتا فایل اولیه برای چاپ اعلامیه ترحیم نیاز دارم با فرمت .doc

دوستانی که توی این کار هستند خیلی خیلی ممنون میشم کمکم کنند

آخر فروم باز mefmef's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

ممنونم shvalaie
    منظورم این است که از وسط یک سند ورد که حدود صد صفحه هست چطور می تونم چند صفحه را حذف کنم با delete کردن مطالب، صفحه سفید باقی می مونه و با یستی با کلی وقت گذاشتن اونو دوباره قالب بندی کرد .(البته تا اونجایی که من می دونم )ایا راهی هست که بشه یک صفحه را بهمراه مطالب داخل ان حذف کرد وقالب بندی بقیه سند بهم نخورد؟

ضمنا ترکیب کلیدهای shift+Enter صفحه جدید ایجاد نمیکنه در سیستم من که اینطوره ایا باید تنظیمات خاصی را انجام بدم؟
    Last edited by mefmef; 06-06-2007 at 11:33.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

دوست من نه اینطوری نیست ببین من اول فارسی را مینویسم بعد میخوام انگلیسی بنویسم باید جلوش باشه ولی میره پشت زبان فارسی
    مثل این
    [FONT='Arial','sans-serif']من محسن هستم [/FONT]I am mohsen
    من اول فارسی را نوشتم بعد انگلیسی

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست من نه اینطوری نیست ببین من اول فارسی را مینویسم بعد میخوام انگلیسی بنویسم باید جلوش باشه ولی میره پشت زبان فارسی
    مثل این
    [FONT='Arial','sans-serif']من محسن هستم [/FONT]I am mohsen
    من اول فارسی را نوشتم بعد انگلیسی
    سلام

شما کاری رو که گفتم (یعنی درست کردن فرمت پاراگراف به right to left ) رو انجام دادین؟

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنونم shvalaie
    منظورم این است که از وسط یک سند ورد که حدود صد صفحه هست چطور می تونم چند صفحه را حذف کنم با delete کردن مطالب، صفحه سفید باقی می مونه و با یستی با کلی وقت گذاشتن اونو دوباره قالب بندی کرد .(البته تا اونجایی که من می دونم )ایا راهی هست که بشه یک صفحه را بهمراه مطالب داخل ان حذف کرد وقالب بندی بقیه سند بهم نخورد؟

ضمنا ترکیب کلیدهای shift+Enter صفحه جدید ایجاد نمیکنه در سیستم من که اینطوره ایا باید تنظیمات خاصی را انجام بدم؟

سلام دوست عزیز

وقتی که شما توی ورد یه مطلبی رو حذف کنین... فوتوشاپ نیست که جاش خالی یا سفید بمونه ... جاش با مطالب پایین قسمت حذف شده پاک میشه... بنابراین صفحه بندی تون عوض میشه ... بی برو برگرد... راهی هم نداره
    و اجتناب ناپذیره.

اما اگه شما مطالب یک صفحه ی کامل رو (او اولین کلمه ی اولین خط تا آخرین کلمه ی آخرین خط) حذف کنین... صفحه بندی به هم نمیخوره چون یک صفحه کامل از متن حذف شده.

چرا روزه شک دار میگیرین... از فایلتون یکی دو تا کپی درست کنین و توی یکی از اونها امتحان کنین...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •