من هم همين سوالو دارم. كسي مي دونه؟چگونه ميتوان لغاتي را كه در Auto correct تعريف كرده ايم در جايي ذخيره ياExport كرد تا بتوان اين مجموعه زا به ديگري داد يا با نصب مجدد ويندوز و ورد دوباره آنها را Import كرد؟
سلامچرا من نميتونم پستهايي را كه به اشتباهارسال ميشه پاك كنم؟
اولاً كه اين سوال مربوط به اينجا نيست. ثانياً ظاهراً اين امكان غير فعال هست. من هم نميدونم چرا.
سلامبا سلام
من هم همين مشكل را دارم ولي Blotus پر رنگ تر از lotus تايپ ميكنه صفحه بندي من را خراب ميكنه.
از اون گذشته راه حل دوم را براي اصلاح فايلهايي كه قبلا با يه فونت ديگه تايپ شده و در lotus خراب ميشه را متوجه نشدم.
من در جريان بحث هاي قبلي شما نيستم. اما اگه مشكل فقط از فونت باشه ميتونيد با نصب فونت مربوطه مشكل رو حل كنيد. يعني فايل فونت دلخواه رو به پوشه Windows\Fonts كپي كنيد.
بله گزينه اش هست. توي كادر محاوره اي پرينت روي گزينه Properties كليك كنيد و در قسمت Finishing گزينه اي براي اين كار هست. يه چيزي شبيه Booklet Printing يا همچين چيزي. اگه پيدا نكرديد ورژن وردتون رو بگيد تا دقيق تر عرض كنم.فرض كنيد داريد يه نشريه در قطع A4 را در ورد صفحه بندي ميكنيد.
و ميخواهيد چاپتان روي صفحات A3 باشد. به گونهاي كه بعد از تا كردن صفحات و منگنه كردن آن از وسط نشريه شما آماده باشد.
حالا مشكم من اينجاست:
مثلا يك طرف اين برگa3 شماره صفحه 5مجله شماست و طرف ديگر شماره صفحه 65 بايد بخورد. (اميدوارم تونسته باشم مشكلم را توضيح بدم) آيا توي ورد دستوري وجود دارد كه بتونم اين كار را انجام بدم؟