تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 39 از 2365 اولاول ... 2935363738394041424349891395391039 ... آخرآخر
نمايش نتايج 381 به 390 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

داره خودمونی میشه amir_olympia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام
    آقا فرشاد این آمپیلی 4 کاناله هست
    این دوست من نزدیک به 1 سال پیش 650000 تومان این رو جمع کرد
    ولی حالا قیمتش رو نمیدونم چون تو این چند وقت میگن قیمتها پایین اومده
    ممنون میشم در مورد قیمت کمکم کنید

داره خودمونی میشه amir_olympia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام
    من یه pioneer 6050 خریدم ولی تنظیمات بخش audio خیلی زیاده و بعضیا شو من تا حالا ندیدم کسی می تونه یه راهنمایی از تنظیمات این بخش بده که هر کدوم چه تاثیری روی صدا داره البته تنظیمای ساب رو نمی خوام در ضمن گیرنده تیونر رادیوش خوبه ولی وقتی از بغل ماشین یه موتور یا یه ماشین گرازه رد میشه روش پارازیت میفته راهی برای جلوگیری از این پارازیت افتادن وجود داره چون پخش قبلی ماشینم که فابریک 405 بود اصلا روش پارازیت نمی افتاد.
    دوست من احتمالا ماشین شما گاز سوز هست
    البته من زیاد سر در نمیارم
    ولی یه با از یه مغازه دار برای جمع کردن سیستم که سوال کردم گفت روی ماشین های گاز سوز پارازیت میفته و باید box برای ساب درست کنی
    ولی من زیاد سر در نمیارم

3. 2 کاربر از amir_olympia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز MoHaMaD ZaNd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان ميشه يه سيستم خوب تا قيمت 950 تا 1 ميليون تومن رو پيشنهاد بديد !!!
    اين پسر خالم تازه يه ال90 گرفته حالا ميخواد واسش سيستم ببنده !!!
    به نظرتون ميشه با اين پول سيستم بست ؟؟؟
    اگه ميشه قطعاتي رو كه پيشنهاد ميديد يه عكسي ازش بزاريد !!! ( اگه زحمت نيست )

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2005

پيش فرض

سلام

من یه ضبط میخوام این مشخصات رو داشته باشه :
    mp3 , wma , vcd رو پشتیبانی کنه ... رم خور هم باشه ...قیمتشم بین 100 تا 150 باشه ... فردا بعد از ظهر میخوام برم بخرم پیشنهاد شما چیه ؟ ... راهنمایی کنید ممنون میشم

یه نکته داخل پرانتز هم فقط ماله آقا فرشاده:( منم بچه خرم آبادم .. جایی رو بلدی که ضبط بفروشه ضبط خودمو هم برداره ؟ خودم 405 دارم, ضبط ایرانخودرو روشه الان ...چند جا رفتم ضبط خودمو برنمیداشتن... اگه آدرس جایی رو بلدی بده بهمون حاجی دمت گرم)
    Last edited by Oxizhen; 02-03-2009 at 16:02.

اگه نباشه جاش خالی می مونه xqg50's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

دوست من احتمالا ماشین شما گاز سوز هست
    البته من زیاد سر در نمیارم
    ولی یه با از یه مغازه دار برای جمع کردن سیستم که سوال کردم گفت روی ماشین های گاز سوز پارازیت میفته و باید box برای ساب درست کنی
    ولی من زیاد سر در نمیارم
    ماشينم گاز سوز نيست ساب هم ندارم . البته پارازيت خود ماشين روش نمي افته از ماشيناي ديگه روش پارازيت مي افته.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

سلام خوشحال ميشم يكي از دوستان به سوالات من جواب بده فوري
    1-من ميخوام چهارشنبه يه ضبط + يه جفت باندبراي ماشين 206تيپ 2 خودم بخرم حدود 170تومان پول دارم ميخوام usp بخوره من هيچ اطلاعي ازضبط ماشين ندارم چه مارك و مدلي را پيشنهاد ميكنيد ؟ درصورت امكان مدلي را معرفي كنيد كه بتوان از كنترل روي فرمان هم استفاده منم
    2 - اگر باندها را داخل دربهاي عقب بزارم چطوره ؟
    3- اگر امكان داره آدرس يه مغازه خوش انصاف رو در تهران بديد .
    لطفا تا چهارشنبه صبح مرا راهنمايي كنيد

داره خودمونی میشه ali yazdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض سلام

سلام خوشحال ميشم يكي از دوستان به سوالات من جواب بده فوري
    1-من ميخوام چهارشنبه يه ضبط + يه جفت باندبراي ماشين 206تيپ 2 خودم بخرم حدود 170تومان پول دارم ميخوام usp بخوره من هيچ اطلاعي ازضبط ماشين ندارم چه مارك و مدلي را پيشنهاد ميكنيد ؟ درصورت امكان مدلي را معرفي كنيد كه بتوان از كنترل روي فرمان هم استفاده منم
    2 - اگر باندها را داخل دربهاي عقب بزارم چطوره ؟
    3- اگر امكان داره آدرس يه مغازه خوش انصاف رو در تهران بديد .
    لطفا تا چهارشنبه صبح مرا راهنمايي كنيد
    سلام
    پیشاپیش مبارکه
    اولا خرید یه یونیت خوب بستگی به انتضار شما از سیستم داره چون پخشها در حال حاضر هم USB و AUX و BT را پشتیبانی میکنند برای داشتن کیفیت مناسب در پخش پایونیر و آلپاین حرف اول رو میزنه از لحاظ اپتیک جی وی سی خوبه اما برای کنترل فرمان هیچ ضبطی مستقیما با اون کار نمیکنه مگر مدلهای اروپایی پایونیر که به 00 ختم میشن اونم برای اینکه کار کنه باید یه اینترفیس بخری که خودش از 25 تا 80 تومان قیمت داره الان پایونیر مدل 6000ub و 7000ub هستن که هم خروجیهای مناسب دارند هم دمو و... 6000 فکر کنم دوروبر 180 باشه .

خرید بلندگو برای داخل درب 2 انتخاب را برات به همراه داره میتونی کامپوننت بخری و هم میتونی بلندگوهای کواکسیال بخری کامپوننت آمپ میخواد و .... بلندگوهای ساده با پخشت مچ میشن

اما بهای پرداختی رو من متوجه نشدم برای بلندگوو و پخش میخوای یا فقط برای پخش ولی یک چیزو بهت پیشنهاد میکنم همشه کار آخرو اول انجام بده سیستم ارزون کار راه بندازه ولی دلچسب نیست اگه پول کم داری صبر کن به بودجه مناسبت برسی
    شاد باشی
    ببخشید اساتید من جسارت کردم

9. این کاربر از ali yazdi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Acro-Crown's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

لوگان بجز که تیپ 2 که بطور فابریک جای بلند گوی عقب دارند،تیپ های پایین تر جای بلندگو را دارند یا باید حتما هم سینی و طاقچه عقب برش بخوره؟

آیا کامپوننت 4 اهمی که بشه بدون نیاز به آمپ راه انداخت وجود داره؟یعنی بشه با همون پخش راه انداخت

حـــــرفـه ای Farshadd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    خرم آباد

پيش فرض

دوستان ميشه يه سيستم خوب تا قيمت 950 تا 1 ميليون تومن رو پيشنهاد بديد !!!
    اين پسر خالم تازه يه ال90 گرفته حالا ميخواد واسش سيستم ببنده !!!
    به نظرتون ميشه با اين پول سيستم بست ؟؟؟
    اگه ميشه قطعاتي رو كه پيشنهاد ميديد يه عكسي ازش بزاريد !!! ( اگه زحمت نيست )
    یه تاپیک جدا بزنید. پروژه خوبیه

سلام

من یه ضبط میخوام این مشخصات رو داشته باشه :
    Mp3 , wma , vcd رو پشتیبانی کنه ... رم خور هم باشه ...قیمتشم بین 100 تا 150 باشه ... فردا بعد از ظهر میخوام برم بخرم پیشنهاد شما چیه ؟ ... راهنمایی کنید ممنون میشم

یه نکته داخل پرانتز هم فقط ماله آقا فرشاده:( منم بچه خرم آبادم .. جایی رو بلدی که ضبط بفروشه ضبط خودمو هم برداره ؟ خودم 405 دارم, ضبط ایرانخودرو روشه الان ...چند جا رفتم ضبط خودمو برنمیداشتن... اگه آدرس جایی رو بلدی بده بهمون حاجی دمت گرم)
    تو مارک های پایونیر که با این قیمت اینجور چیزی پیدا نمیشه. ولی توی jvc ها پیدا میشه که متاسفانه من هم از jvc ها زیاد سر در نمیارم ولی نمایندگی و ... هم توی خرم آباد داره فکر کنم.

در مورد آدرس من یه نفر رو بهتون پیشنهاد میدم که به نظرم در خرم آباد خوبه مخصوصا سیستم بستنش از بقیه بهتره. دقیقا روبروی راهنمایی و رانندگی در اول خیابان شریعتی هست. 100 متر بالاتر هم یه مغازه هست که محصولات متنوعی داره. ( بالاتر منظورم به طرف شمال هست)

امری هم بود خودم در خدمتم و با هم میتونیم بریم.

12. این کاربر از Farshadd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه xqg50's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام
    من یه pioneer 6050 خریدم ولی تنظیمات بخش audio خیلی زیاده و بعضیا شو من تا حالا ندیدم کسی می تونه یه راهنمایی از تنظیمات این بخش بده که هر کدوم چه تاثیری روی صدا داره البته تنظیمای ساب رو نمی خوام در ضمن گیرنده تیونر رادیوش خوبه ولی وقتی از بغل ماشین یه موتور یا یه ماشین گرازه رد میشه روش پارازیت میفته راهی برای جلوگیری از این پارازیت افتادن وجود داره چون پخش قبلی ماشینم که فابریک 405 بود اصلا روش پارازیت نمی افتاد.
    کسی نبود ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •