تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 39 از 108 اولاول ... 293536373839404142434989 ... آخرآخر
نمايش نتايج 381 به 390 از 1080

نام تاپيک: تاپیک ساخت ویندوز Xp

داره خودمونی میشه hossein67's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

آموزش فارسی کردن نوشته ها هنگام نصب ویندوز
    تقدیم به آقا رضا
    برای فارسی کردن نوشته ها در هنگام نصب ویندوز همونطور که قبلا گفته بودم باید LANGUAGE فایل ها رو عوض کرد
    خب اول از همه مسیر زیر رو برید تا بتونید تو نرم افزار Restorator فارسی بنویسید
    Control Panel\Regional and Language Options
    در سربرگ Advanced در قسمت Language for non-Unicode programs زبان فارسی رو انتخاب کنید بعدشم ok و یه بار ریست شدن.
    در مرحله دوم شما باید دو فایل WINNTBBU.DLL و WINNTBBA.DLL تو نرم افزار Restorator باز کنید بعد به قسمت version برید و نرم افزار رو در حالت edit قرار بدید طوری که بتونید نوشته ها رو ویرایش کنید بعد تو قسمت LANGUAGE/locale یه منوی هست که زبان انگلیس رو نشون میده شما برای فارسی کردن روی مربع کوچیک که کنار این نوار هست کلیک کنید بعد تو قسمت Specified LANGUAGE زبان فارسی رو انتخاب کنید (این کار رو برای هر دو فایل انجام بدید) بعد به قسمت String برید که از شما سوال میکنه که ذخیره بشه یا نه شما همه رو yes کنید تو قسمتstring نوشته ها رو به صورت فارسی تایپ کنید ( این کار رو برای هر دو فایل انجام بدید دقیقا مثل هم)بعدشم همه چی رو ذخیره کنید و فایل ها رو جایگزین فایل اصلی کنید و دیگه تموم

تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

)

ديگه اين که نرم افزاري که تو باش کار مي کني تريال هست به نظرت نمي تونه از اين باشه که مثلاً بگيم چون نرم افزار تريال هستش نميزاره فارسي بنويسي؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    ربطی به ورژن نداره من خودم از trial استفاده می کنم

تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

با سلام خدمت همه دوستان عزیز
    سوال قبلی ما که بی جواب موند امیدوارم این سوالم دیگه بی جواب نمونه
    من از روزی که با nlite ویندوزم را اماده کردهام وقسمت های زبان فارسی را تنظیم کرده ام به مشکل برخورده ام
    مشکلم اینجاست که تمام تنظیمات را برای نصب زبان فارسی انجام میدهم ووقتی که ویندوز هم نصب میشه
    قسمت فارسی هم نصب شده وای هرچه Alt+hift میزنم وزبان هم از EN به Fa تغییر میکنه ولی در هردو صورت نوشته ها به صورت انگلیسی نشون داده میشه
    اینم دوتا عکس از نرم افزار nlite و عکس کوچکتر مربوط به بعد از نصب ویندوز با تنظیمات nlite است
    که گفتم در هر دو صورت فقط انگلیسی مینویسه

اینو هم میدونم که برم داخل Controlpanel ودرستش کنم
    ولی میخواهم موقع نصب خودش درست شده باشه ومن دیگه تنظیماتی تو کنترل پنل انجام ندم تا فارسی بنویسه
    امیدوارم این سوال بی جواب نمونه
    فکر کنم اگه یه فارسی ساز همراه ویندوز نصب کنی مشکلت حل میشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه TATAR.BonFire's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    فراسوی هیچ

پيش فرض

با سلام می خواستم ببینم شما چه جوری چک میکنید که برنامه ها سایلنت شدن یا نه
    من که با Vm میکنم 45 دقیقه طول میکشه
    حتما یه راه ساده تر هم داره نه ؟
    بابا قرار نیست که هر دقیقه که نرمفزار را توی ویندوز میزاری 45 دقیقه صبرکنی ببینی چی میشه.اگه کار هایی که گفته شده را درست انجام بدی 100% عملی میشه.فقط وقتی نرمفزار را ساختی روی ویندوز خودت نصب کن ببین سایلنت نصب میشه یا نه.اگه با موفقیت نصب شد که هیچی برو کار های باقی را بکن.اگر هم نه درستش کن.

اگه نباشه جاش خالی می مونه ha2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تو پس کوچه های P30World

14

Sorry PLz REad Next
    tAnx
    Last edited by ha2006; 13-09-2008 at 15:21.

اگه نباشه جاش خالی می مونه ha2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تو پس کوچه های P30World

14

سلام یه راه برای سایلنت کردن پیدا کردم
    # به برنامه ی SFX Maker نیاز داریم
    لینک دانلود
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    pass : ha2006
    بعد با عکس پیش میریم

1

2
    تو ایتجا باید رو 3 نقطه کلیک کنید و چند لحظه صبر کنید تا بهترین دستور رو پیدا کنه که بیشتر /s است

3

بهد هم create رو میزنیم حالا اگه برنامه رو اجرا کنیم کاملا silent میشه

با تشکر ارمان

تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

با سلام خدمت همه دوستان عزیز
    سوال قبلی ما که بی جواب موند امیدوارم این سوالم دیگه بی جواب نمونه
    من از روزی که با nlite ویندوزم را اماده کردهام وقسمت های زبان فارسی را تنظیم کرده ام به مشکل برخورده ام
    مشکلم اینجاست که تمام تنظیمات را برای نصب زبان فارسی انجام میدهم ووقتی که ویندوز هم نصب میشه
    قسمت فارسی هم نصب شده وای هرچه Alt+hift میزنم وزبان هم از EN به Fa تغییر میکنه ولی در هردو صورت نوشته ها به صورت انگلیسی نشون داده میشه
    اینم دوتا عکس از نرم افزار nlite و عکس کوچکتر مربوط به بعد از نصب ویندوز با تنظیمات nlite است
    که گفتم در هر دو صورت فقط انگلیسی مینویسه

اینو هم میدونم که برم داخل Controlpanel ودرستش کنم
    ولی میخواهم موقع نصب خودش درست شده باشه ومن دیگه تنظیماتی تو کنترل پنل انجام ندم تا فارسی بنویسه
    امیدوارم این سوال بی جواب نمونه
    تو همین عکسی که گذاشتی قسمت language groups روی گزینه های زیر کلیک کن مشکلت حل میشه
    arabic
    armenaian
    georgian
    hebrew
    indic

پروفشنال manreza71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

آموزش فارسی کردن نوشته ها هنگام نصب ویندوز
    تقدیم به آقا رضا
    برای فارسی کردن نوشته ها در هنگام نصب ویندوز همونطور که قبلا گفته بودم باید LANGUAGE فایل ها رو عوض کرد
    خب اول از همه مسیر زیر رو برید تا بتونید تو نرم افزار Restorator فارسی بنویسید
    Control Panel\Regional and Language Options
    در سربرگ Advanced در قسمت Language for non-Unicode programs زبان فارسی رو انتخاب کنید بعدشم ok و یه بار ریست شدن.
    در مرحله دوم شما باید دو فایل WINNTBBU.DLL و WINNTBBA.DLL تو نرم افزار Restorator باز کنید بعد به قسمت version برید و نرم افزار رو در حالت edit قرار بدید طوری که بتونید نوشته ها رو ویرایش کنید بعد تو قسمت LANGUAGE/locale یه منوی هست که زبان انگلیس رو نشون میده شما برای فارسی کردن روی مربع کوچیک که کنار این نوار هست کلیک کنید بعد تو قسمت Specified LANGUAGE زبان فارسی رو انتخاب کنید (این کار رو برای هر دو فایل انجام بدید) بعد به قسمت String برید که از شما سوال میکنه که ذخیره بشه یا نه شما همه رو yes کنید تو قسمتstring نوشته ها رو به صورت فارسی تایپ کنید ( این کار رو برای هر دو فایل انجام بدید دقیقا مثل هم)بعدشم همه چی رو ذخیره کنید و فایل ها رو جایگزین فایل اصلی کنید و دیگه تموم
    حسین عریر من همه کارهایی که تو گفته بودی رو انجحام دادم ولی به هیچ نتیحه ای نرسیدم
    اصلا این کار شدنی هست
    مشکل فقط در صفحه نصب ویندوز است که علامت سوال میاد

تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

حسین عریر من همه کارهایی که تو گفته بودی رو انجحام دادم ولی به هیچ نتیحه ای نرسیدم
    اصلا این کار شدنی هست
    مشکل فقط در صفحه نصب ویندوز است که علامت سوال میاد
    معلومه که هست من خودم امتحان کردم شما مراحل انجام کارتو بنویس تا بگم مشکلت کجاست

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

با سلام خدمت همگی دوستان
    کاری که تا تار تو اون به مشکل بخوره واقعا سخته
    چون خیلی از مشکلات بزرگ ما رو تاتار عزیز و دوست داشتنی حل کرده ووقتی که میگه سخته پس ما دیگه باید هیچی نگیم
    حالا اگه کسی با استناد عکس یا فیلم در محیط نصب چنین کاری کرده باشه وبه ما هم نشون بده ما باور میکنیم

سلام
    manreza71 جون به خاطر اين که به تو و TATAR.BonFire عزيز و ديگر دوستان ثابت کنم فارسي نوشتن تو محيط نصب کار عملي و در عين حال سادست و ديگه اين که حرفي رو که Mojihacker بزنه رد خور نداره ، اين دوفايل WINNTBBA.DLL و WINNTBBU.DLL رو ويرايش کردم و توشون فارسي نوشتم بعد اين دو فايل رو تو سه ويندوز مختلف و همچنين روي دو کامپيوتر مختلف امتحان کردم ( از راه بوت ويندوزها رو نصب کردم ) همون طور که قبلاً گفتم بدن هيچ مشکلي جواب داد...حالا هم اين دو فايل رو براتون آپلود کردم تا شما هم اونا رو ببينين و اگه بدردتون خورد استفاده کنيد. فقط يه لطفي بکنين بار اول وقتي مي خوايين اين دو فايل رو امتحان کنين هيچ تغييري رو روشون انجام ندين تا معلوم بشه مشکل کجاست... اگه با اين دو فايل موفق شدين که فبهل مراد ، اگه نه که ديگن مشکل از جايي ديگست منظورم از ويندوز يا فايل و حتي نرم افزارهاييه که شما باش کار مي کنيد راستي اين رو هم بگم که اين دو فايل رو از يه ويندوز MRT گرفتم و روشون کار کردم...منتظرم نتيجه کارتون رو بدونم

اينم آدرس فايل با پسوند zip :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •