مجید جون جون خودتون یکی این رو برام رد کنه و سیو کنه تا مرحله بعد رو خودم برم
مجید جون جون خودتون یکی این رو برام رد کنه و سیو کنه تا مرحله بعد رو خودم برم
دوست عزیز من اونها را میخورم ولی تا چه قدر...
بعد از چند دقیقه ساختمان منفجر میشود و بازی تمام میشود...
عزیز باید زیاد بخوری اونقدر که نوار بالا سمت راست پرشه.سریع باید بخوری.
من این بازیو نصب کردم اما صدا نداره چه کنم ؟
تو چند صفحه قبل هم پچاش هست هم راهنماییهاش.
لطفا مدیران محترم راه حل های رفع مشکلات صدا و مشکلات دیگررو بذارن صفحه اول.
سلام
دوستان یک کمک به این بنده خدا بکنید. می خواستم بدونم بعد از اینکه برای اولین بار سوار هلیکوپتر میشم باید چه کار کنم.؟
من میرم دو سه تا از این خونه های آلوده رو خراب میکنم وبعد مسیر منو به سمت این رادارا هدایت میکنه که سه تاس ولی هرچی تیر میزنم نابود نمی شن. لطفا بگید باید چه کار کنم. ؟
با تشکر...
شرمنده. من چند وقته بازی رو تموم کردم و پاکش کردم.مجید جون جون خودتون یکی این رو برام رد کنه و سیو کنه تا مرحله بعد رو خودم برم
الان من نمیدونم کجا رو میگین ولی اگه ماموریتتون نابود کردن جایی هست ولی هرچی تیر میزنین نابود نمیشه باید اون مرحله رو از اول برین چون قاط زده.سلام
دوستان یک کمک به این بنده خدا بکنید. می خواستم بدونم بعد از اینکه برای اولین بار سوار هلیکوپتر میشم باید چه کار کنم.؟
من میرم دو سه تا از این خونه های آلوده رو خراب میکنم وبعد مسیر منو به سمت این رادارا هدایت میکنه که سه تاس ولی هرچی تیر میزنم نابود نمی شن. لطفا بگید باید چه کار کنم. ؟
با تشکر...
برای من هم همچین اتفاقی پیش اومد.
سلام
من این مرحله رو بدون اینکه خودم بفهمم چی شد رد کردم
منم خودم مشکل شما رو داشتم ولی خوشبختانه ردش کردم
فکر کنم شما باید یک جوری بالای اونها قرار بگیرید تا وقتی tab رو میزنید همشون نشانه گیری بشن اونمبه طور سریع (یعنی سریع تک تک و پشت سر هم شما با ید اونا را با tab نشونه بگیرید)
با تشکر
من فعلا یه مرحلشو تموم کردم
بازی کلا چند مرحلس و اینکه چند ساعت طول می کشه تمومش کنی؟
منم تو سومي هر چي ميزدم خونش كم نميشد ارتفاع هلي كوپتر رو بالا پايين كردم درست شدسلام
با تشکر...
بستگي به خودت داره ، حالت داستاني كلا 31 مرحله هست كه كمتر از 10 ساعت هم ميشه تموم كرد ولي توصيه ميشه كه با آزاد شدن Event ها ( مراحل فرعي ) اونارو هم براي به دست اوردن EP انجام بدي ، همچنين ميشه برخي جمع شدني هم جمع كرد و يا 150 نفر مخصوص رو Consume كرد يا آزادانه تو شهر گشت و ... الان من با 13 ساعت و 2 دقيقه و 22 ثانيه 28 مرحله ي اصلي و اكثر Event ها رو انجام دادم . هنوز چند تا آپگريد مونده و بايد تو همه ي Event ها حد اقل مدال بگيرم و قصد دارم همه ي قدرت هام رو روي شهروندان و غير شهروندان تمرين كنم كه به دليل بي شمار بودن حركات و قدرت هاي آلكس بسيار هم لذت بخش هست .من فعلا یه مرحلشو تموم کردم
بازی کلا چند مرحلس و اینکه چند ساعت طول می کشه تمومش کنی؟
بازم ميگم به خودت بستگي داره ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)