با سلام.دوست عزیز ممنون از توجهتون.باز کردم و پیلوت رو تمیز کردم و سر ترموکوبل و دوباره بستم.الان وقتی گاز رو روشن میکنم مشکلی نداره.وقتی فوت میکنم یا کلا گاز قطع میشه حدودا 50 ثانیه طول میکشه ( وقتی که ترکوبل سرد میشه ) تا گاز رو قطه کنه.گاز هم موقعی که وصل میشه هم از شعله میاد هم از فندک کوچیکالبته امروز یه تعمیر کاری رو اوردیم مثلا سرویس کنه گفت طبیعی هست.فقط زد این شاسی که درجه های از 1 تا 5 رو قاطی کرد و الان وقتی میزاری روی عدد یک روی شاسی با فلش روی بنده شروع به روشن شدن میکنه که میشه با این کنار اومد.فقط از این که وقتی گاز رو قطع میکنم و سریعا دوباره وصل میکنم یه 50 ثانیه ای طول میکشه تا گاز رو قطع کنه.ممنون میشم یه راهنمایی بفرمائید.یه سیمی هم از داخل موتور به سر دیگه پیلوت با هویه لحیم شده بود که خواستم پیلوت رو تعویض کنم که موفق نشدم و تمیز کردم و دوباره جا انداختم.حالا مشکل از پیلوت هست یا از ترمکوبل ؟این درجه های رو که زد قاطعی کرد روی شاسی هست رو میگم چطوری میتونم به حالت اول برگردونم.یه سوال دیگه هم اینکه مدت زمانی که طول میکشه در لحظه قطع گاز سیستم بتونه گاز رو قطه کنه چقدر هست.برای من که 50 ثانیه هست.ممنون