تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 39 از 123 اولاول ... 293536373839404142434989 ... آخرآخر
نمايش نتايج 381 به 390 از 1224

نام تاپيک: تعمیر آبگرمکن دیواری

داره خودمونی میشه ir.warez's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

با سلام.
    دوست عزیز ممنون از توجهتون.
    باز کردم و پیلوت رو تمیز کردم و سر ترمکوبل و دوباره بستم.الان وقتی گاز رو روشن میکنم مشکلی نداره.وقتی فوت میکنم یا کلا گاز قطع میشه حدودا 50 ثانیه طول میکشه ( وقتی که ترکوبل سرد میشه ) تا گاز رو قطه کنه.گاز هم موقعی که وصل میشه هم از شعله میاد هم از فندک کوچیک
    البته امروز یه تعمیر کاری رو اوردیم مثلا سرویس کنه گفت طبیعی هست.فقط زد این شاسی که درجه های از 1 تا 5 رو قاطی کرد و الان وقتی میزاری روی عدد یک روی شاسی با فلش روی بنده شروع به روشن شدن میکنه که میشه با این کنار اومد.فقط از این که وقتی گاز رو قطع میکنم و سریعا دوباره وصل میکنم یه 50 ثانیه ای طول میکشه تا گاز رو قطع کنه.ممنون میشم یه راهنمایی بفرمائید.یه سیمی هم از داخل موتور به سر دیگه پیلوت با هویه لحیم شده بود که خواستم پیلوت رو تعویض کنم که موفق نشدم و تمیز کردم و دوباره جا انداختم.حالا مشکل از پیلوت هست یا از ترمکوبل ؟
    این درجه های رو که زد قاطعی کرد روی شاسی هست رو میگم چطوری میتونم به حالت اول برگردونم.
    یه سوال دیگه هم اینکه مدت زمانی که طول میکشه در لحظه قطع گاز سیستم بتونه گاز رو قطه کنه چقدر هست.برای من که 50 ثانیه هست.ممنون
    Last edited by ir.warez; 27-09-2014 at 00:52.

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

با سلام.دوست عزیز ممنون از توجهتون.باز کردم و پیلوت رو تمیز کردم و سر ترموکوبل و دوباره بستم.الان وقتی گاز رو روشن میکنم مشکلی نداره.وقتی فوت میکنم یا کلا گاز قطع میشه حدودا 50 ثانیه طول میکشه ( وقتی که ترکوبل سرد میشه ) تا گاز رو قطه کنه.گاز هم موقعی که وصل میشه هم از شعله میاد هم از فندک کوچیکالبته امروز یه تعمیر کاری رو اوردیم مثلا سرویس کنه گفت طبیعی هست.فقط زد این شاسی که درجه های از 1 تا 5 رو قاطی کرد و الان وقتی میزاری روی عدد یک روی شاسی با فلش روی بنده شروع به روشن شدن میکنه که میشه با این کنار اومد.فقط از این که وقتی گاز رو قطع میکنم و سریعا دوباره وصل میکنم یه 50 ثانیه ای طول میکشه تا گاز رو قطع کنه.ممنون میشم یه راهنمایی بفرمائید.یه سیمی هم از داخل موتور به سر دیگه پیلوت با هویه لحیم شده بود که خواستم پیلوت رو تعویض کنم که موفق نشدم و تمیز کردم و دوباره جا انداختم.حالا مشکل از پیلوت هست یا از ترمکوبل ؟این درجه های رو که زد قاطعی کرد روی شاسی هست رو میگم چطوری میتونم به حالت اول برگردونم.یه سوال دیگه هم اینکه مدت زمانی که طول میکشه در لحظه قطع گاز سیستم بتونه گاز رو قطه کنه چقدر هست.برای من که 50 ثانیه هست.ممنون
    سلام
    50 ثانیه کمی زیاد هست .
    معمولاً 20 تا 30 s هست .
    چون فقط توی قطع کردنِ گاز مشکل داره پس مشکل از ترموکوپل هست .
    یا فنرش ضعیفه یا خشک هست و گیر داره و فنر نمیتونه در عرض 20 ثانیه تکونش بده .
    =====================================در مورد اون درجه متوجه منظورتون نشدم .
    اگر منظورتون اینه که درجه ها درست نیست یعنی مثلا وقتی روی 1 هست مثل 3 هست , پس دسته درست وصل نشده .
    باید باز بشه و درست نصب بشه .
    از خودِ تعمیرکار هم میتونین بپرسین چکار کرده و چطوری درستش کنین .
    اگر تعمیرکار این مشکل رو بوجود آورده وظیفه ی خودشه که بیاد درست کنه .
    سرویس و تعمیر کاربراتور گاز و لوله های گاز دقت و اطلاعات بالا لازم داره و بعد از تمام شدن کار باید حتماً با اسفنج و کف مایع ظرفشوئی تمام لوله ها و قطعات در زیر نور کافی ( چراغ قوه یا فلاش موبایل و غیره ) چک بشه و حتی اگر حبابهای ریز گاز نشت میکنه باید برطرف بشه وگرنه ممکنه خطرساز بشه .
    گاز قدرتِ انفجاریِ بسیار زیادی داره و میتونه یک ساختمان رو کاملاً ویران کنه .
    Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 29-09-2014 at 20:49. دليل: تصحیح

3. این کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

بازم ممنون از توجهتون.
    متاسفانه توی 50 ثانیه گاز رو قطه میکنه.این مشکل با تعویض کلی ترموکوپل رفع نمیشه ؟
    مشکل دوم هم این هست که بابا تعمیر کار از عمد برای اینکه بگه بله کار کردم شاسی درجه ها رو در اورد یه پیچی داشت که باز و بست کرد و دوباره شاسی درجه ها رو جا انداخت.الان وقتی درجه رو روی 1 قرار داره درجه گرمی اب رو 45 هست که این زیاد مهم نیست.میتونم با اوردن دوبارش بگم برگردون به وضعیت اول.فقط چون معلوم بود چیزی حالیش نیست میترسم بیاد و بدتر خرابش کنه از اینی هم که هست.
    تشکر.

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت

پيش فرض

بازم ممنون از توجهتون.متاسفانه توی 50 ثانیه گاز رو قطه میکنه.این مشکل با تعویض کلی ترموکوپل رفع نمیشه ؟مشکل دوم هم این هست که بابا تعمیر کار از عمد برای اینکه بگه بله کار کردم شاسی درجه ها رو در اورد یه پیچی داشت که باز و بست کرد و دوباره شاسی درجه ها رو جا انداخت.الان وقتی درجه رو روی 1 قرار داره درجه گرمی اب رو 45 هست که این زیاد مهم نیست.میتونم با اوردن دوبارش بگم برگردون به وضعیت اول.فقط چون معلوم بود چیزی حالیش نیست میترسم بیاد و بدتر خرابش کنه از اینی هم که هست.تشکر.
    سلام .
    اگر بوبین ترمکوپل که توی کاربراتور هست و سیم ترموکوپل بهش وصل میشه ارزان هست و اصلی پس ارزش تعویض دارهاما اگر قرار کلی پول بدین و یک بوبین آشغال مثل قطعات ساخت ایران خودرو به اسم اصلی بخرین و درست کار نکنه و زود خراب بشه , بهتره که تعویض نشه .
    بنده اگر بودم , با رعایت نکات ایمنی بازش میکنم و سعی میکنم فنرش رو کمی بکشم تا قویتر بشه .

کمی هم روغن معمولی به پیستونش میزنم ( در حدِ اینکه کمی چرب بشه ) و میبندمش و امتحانش میکنم ببینم چه تغییری کرده و مسلماً زودتر گاز رو قطع میکنه
    اون شاسی هم , اگر میدونین تعمیرکار دقیقاً با چی ور رفته , اول خوب و با دقت مکانیزم کارش رو یاد بگیرین و بعدش دیگه متوجه میشین چطوری و در چه جهتی باید تغییرش بدین تا درست بشه .بنده خودم تجربه ای در این کار ندارم اما مطمئن هستم سیستم ساده ای داره و با یک نگاه دقیق میشه همه چیزش رو یاد گرفت و تنظیمش کرد

6. این کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

ممنون دوست عزیز.بویین چیز درجه یکش 8 ت خریدم و اوردم که عوض کنم ولی متاسفانه بویین خودش قدیمتر بود ( خود فروشنده نشونم داد ) و یه سیم تک بهش لحیم شده بود به بدنه بالای اون که نتونستم جداش کنم.برای همین تمیزش کردم و دوباره جا انداختم.فقط سر اون رو با قسمتی که به ترمکوبل وصل میشد رو با فرچه فلزی تمیز کردم و دوباره بستمش.

حالا منهای این بویین اگه ترمکوبل رو عوض کنم امکانش نیست بهتر بشه این عملکردش ؟

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت

پيش فرض

ممنون دوست عزیز.بویین چیز درجه یکش 8 ت خریدم و اوردم که عوض کنم ولی متاسفانه بویین خودش قدیمتر بود ( خود فروشنده نشونم داد ) و یه سیم تک بهش لحیم شده بود به بدنه بالای اون که نتونستم جداش کنم.برای همین تمیزش کردم و دوباره جا انداختم.فقط سر اون رو با قسمتی که به ترمکوبل وصل میشد رو با فرچه فلزی تمیز کردم و دوباره بستمش.حالا منهای این بویین اگه ترمکوبل رو عوض کنم امکانش نیست بهتر بشه این عملکردش ؟
    سلام .
    ترموکوپل برای باز شدن راه گاز تاثیر داره که با حرارت پیلوت عمل میکنه و نمیذاره بوبین گاز رو ببنده .
    اما با خاموش شدنِ پیلوت دیگه ترموکوپل از مدار خارج میشه و بوبین با کمک نیروی فنرش گاز رو میبنده .
    گمان نکنم تعویض ترموکوپل تاثیری در زمان بسته شدنِ گاز داشته یاشه .

9. این کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2014

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان.
    منم به تازگی یه مشکل با ابگرکن خونم پیداکردم دوستان اگه بتونن راهنمایی کنن ممنون میشم.
    مدلش بوتانb3115 وقتی اب گرمو باز میکنم مشعل روشن میشه درستم کار میکنه ولی وقتی آبو میبندم مشعل خاموش نمیشه باید شیر قطع ووصل اب ورودی زیر ابگرمکنو ببندم تا مشعل خاموش بشه اینم بگم با این شیر درست کار میکنه یعنی بازش میکنم مشعل روشن میبندم خاموش میشه.3ماه پیشم واشر دیافراگم رو تعویض کردم .الانم یه خورده باهاش ور رفتم ولی نفهمیدم چه دردشه .
    دوستان ممنون میشم راهنمایی کنید

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان. منم به تازگی یه مشکل با ابگرکن خونم پیداکردم دوستان اگه بتونن راهنمایی کنن ممنون میشم.مدلش بوتانb3115 وقتی اب گرمو باز میکنم مشعل روشن میشه درستم کار میکنه ولی وقتی آبو میبندم مشعل خاموش نمیشه باید شیر قطع ووصل اب ورودی زیر ابگرمکنو ببندم تا مشعل خاموش بشه اینم بگم با این شیر درست کار میکنه یعنی بازش میکنم مشعل روشن میبندم خاموش میشه.3ماه پیشم واشر دیافراگم رو تعویض کردم .الانم یه خورده باهاش ور رفتم ولی نفهمیدم چه دردشه .دوستان ممنون میشم راهنمایی کنید
    سلام
    گمان نکنم موضوع دقیقاً اینطوری باشه که شما گفتین وگرنه ظرف یک دقیقه لوله های آبِ تویِ رادیاتور آبگرمکن از شدتِ فشار بخار آب میترکته چون مشعل آبگرمکن اونقدر قوی هست که آبی که داره با سرعت حرکت میکنه توی رادباتورش رو داغ میکنه . حالا حساب کنین اگر آب فقط 1 دقیقه متوقف بشه و مشعل هم روشن باشه آب توی رادیاتور جوش میاد و فشار بخار باعث ترکیدن رادیاتور میشه
    یا شیر آب درست بسته نمیشه و آبگرمکن برای همین روشن میمونه یا اینکه جریان چیز دیگه ای هست چون اگر همه شیرها بسته باشه و آبگرمکن هم خاموش نشه میترکه .
    وقتی با شیر آب زیر آبگرمکن درست کار میکنه پس آبگرمکن مشکلی نداره و شیر حمام مشکل داره
    با تمام شیرهای خانه بصورت تک تک تست کنین , اگر فقط از یک جا اینجوری میشه پس اون شیر مشکل داره .
    یادتون باشه یه جور نشتی در شیرهای مخلوط ممکنه پیش بیاد و اون رفتنِ آب به لوله ی آب سرد هست .
    یعنی شیر سرد و گرم بازه , بعدش گرم رو میبندین اما آب گرم میره تو لوله ی آب سرد که هنوز بازه یعنی عملاً آب گرم هنوز باز هست اما آبش با آب سرد قاطی میشه و با آب سرد میاد بیرون .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

دوستان من مشكلي با آبگرمكن ديواري بوتان پيدا كردم. يك هفته اي بود كه وقتي آب گرم رو باز ميكردم آبگرم كن روشن مي شد و وقتي كه آب گرم رو مي بستم آب گرمكن به طور كامل خاموش نمي شد و يك شعله خيلي خيلي كم مي ماند. تو اين يك هفته يكم هم آب گرمكن صدا ميداد.تا اينكه يك سرويسكار اومد و آب گرمكن رو سرويس كرد. حالا مشكلات قبلي بر طرف شده ولي الان بايد شير آب گرم رو تا آخر باز كنيم تا روشن بشه و آب هم خيلي داغ ميشه و تا يكم آب سرد رو باز مكنيم يا آب گرم رو يكم كم مي كنيم خاموش ميشه در صورتي كه قبلا اينجوري نبود . در ضمن فشار آب خونه هم خوب هست.لطفا راهنمايي كنيد.مرسي

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت

پيش فرض طرز کار دیافراگم

دوستان من مشكلي با آبگرمكن ديواري بوتان پيدا كردم.
    يك هفته اي بود كه وقتي آب گرم رو باز ميكردم آبگرم كن روشن مي شد و وقتي كه آب گرم رو مي بستم آب گرمكن به طور كامل خاموش نمي شد و يك شعله خيلي خيلي كم مي ماند.
    تو اين يك هفته يكم هم آب گرمكن صدا ميداد.
    تا اينكه يك سرويسكار اومد و آب گرمكن رو سرويس كرد.
    حالا مشكلات قبلي بر طرف شده ولي الان بايد شير آب گرم رو تا آخر باز كنيم تا روشن بشه و آب هم خيلي داغ ميشه و تا يكم آب سرد رو باز مكنيم يا آب گرم رو يكم كم مي كنيم خاموش ميشه در صورتي كه قبلا اينجوري نبود .
    در ضمن فشار آب خونه هم خوب هست.
    لطفا راهنمايي كنيد.
    مرسي
    سلام
    ==============================
    ویرایش در 7 اسفند 97
    .
    در آبگرمکنهای بوتان , دیگه پیچ تنظیم حساسیت دیافراگم کار نمیکنه
    لطفاً این پیچ رو اصلاً دستکاری نکنید

.
    .

==============================================
    برای درک بهتر مکانیزم کار دیافراگم و فنرش , عکسهای زیر پیچ تنظیم ( adjoining screw ) و فنر ( spring ) و دیافراگم (diaphragm ) کاملا مشخص هست

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

.

ویرایش در 7 اسفند 97
    در آبگرمکنهای بوتان , دیگه پیچ تنظیم حساسیت دیافراگم کار نمیکنه
    لطفاً این پیچ رو اصلاً دستکاری نکنید

Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 25-02-2019 at 20:37. دليل: تصحیح

14. 2 کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •