تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 39 از 83 اولاول ... 2935363738394041424349 ... آخرآخر
نمايش نتايج 381 به 390 از 829

نام تاپيک: آموزش تصویری انواع روش های Internet Sharing در شبکه

آخر فروم باز vahidsport's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    تو کامپیوتر-تهران

پيش فرض

سلام به همه.....

من به تازه گی از این اینترنت های پرسرعت گرفتم و مودم م هم Linksis 120n هستش و مشکلی از بابت وصل شدن به اینترنت ندارم فقط...

گوشی من وقتی که از طریق USB وصلش میکنم به کامپیوتر یه دونه Ethernet به کارت شبکه های کاپیوترم اضافه میشه حالا تو خود گوشی تنظیماتی داره که میشه از این USB و Ethernet شبیه سازی شده گوشی اینترنت رو از کامپیوتر دریافت کنم ولی نمیدونم چه طوری...

* نکته: اگر مودم ADSL ما قابلیت ساپورت DHCP را داشته باشد به راحتی میتوان با فعال کردن DHCP بر روی مودم و تنظیم نحوه ی دریافت ای پی کلاینت ها به صورت اتوماتیک کانکشن اینترنت را برای سیستم ها فراهم نمود.
    مودمم این قابلت بالا رو ساپورت میکنه و الان هم از این قابلت برای متصل شدن به مودم و دریافت اینترنت استفاده میکنم

چه طوری میتونم اینترنت کامپیوترم رو شیر کنم و روی گوشی ازش استفاده کنم

IP , Default Gateway, DNS Server و ... برای کارت شبکه کامپیوترم از طریق داس (Dos) و با دستور ipconfig /all گرفتم و عینا تو گوشی و لن گوشی تو کنترل پنل وارد کردم (البته ip رو یه دونه اضافه کردم به رقم اخرش بعد وارد کردم بدونه اضافه کردن هم جواب نداد)و لن کامپوتر رو هم شیر کردم ولی جواب نداده چی کار کنم

داره خودمونی میشه pny8gb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

oooooooooooooooooooooooooooooooooook

آخر فروم باز Amin.P30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

ایا شیر کردن اینترنت از 7 به کلاینت های xp انجام پذیر نیست؟؟؟؟؟
    من با xp به xp امتحان کردم مشکل نداره اما 7 به xp نشد...فایر وال و همه چیز ها را هم کنترل کردم....؟
    فکر کنم از gateway هستش ..مثل xp ای پی سرور را دادم نشد...
    مشکل حل شد..
    ای پی سرور تغییر کرده بود...
    داداش مشكل منم همينه اي پي سرورت چي شده بود بگو ما هم بزنيم بلكه راه بيوفته
    سيستم ها شبكه هستند به درايو هاي هم هم دسترسي دارند
    سرور ايكس پي
    و سيستم اول سون داره
    ولي اينرنت توشون وصل نميشه
    چند تا سیستم داری؟
    من ویندوز سرورم 7 بود....اما کلاینت ها xp بود...
    بجز یه راه نتونستم به xp اینترنت وصل کنم...اونم این که مودم را به هاب وصل کنم.
    مودم را به 7 وصل میکردم اصلا وصل نشد که نشد...حالا من فعلا وقت نکردم ویندوز 7 دیگه ای تهیه کنم شاید از ویندوزم باشه که احتمالش کمه.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض مدیریت وایرلس مدوم adsl

سلام به اساتید
    من یه مدوم adsl دارم با چهار پورت و انتن وایرلس Zyxel

که چهار پورت را دادم به چهار کامپیوتر و خودم از وایرلس استفاده می کنم.

حالا می خواهم وایرلس مودم را مدیریت کنم و به چند نفر دیگر هم بدم البته با علم که انها هر کدام
    به طور جدا چقدر ترافیک مصرف می کنند و همچنین تعیین سرعت برای انان

با تشکر

آخر فروم باز mjzaret's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Http://UserPass.TK

پيش فرض

سلام دوستان برام یه مشکلی پیش اومده که کمی برام عجیب بود:

من یه خط ADSL با پهنای 128 دارم.

می‌خواستم این اینترنت رو بین 4 تا سیستم Share کنم و به اشتراک بزارم.

طبق روال معمول مودم رو به یه سیستم وصل کردم و کانکشن ساختم و کانکشن رو به اشتراک گذاشتم. مثل دفعات قبل.

رفتم روی سیستم‌های دیگه هر کاری کردم نتونستم به اینترنت وصل بشم.

در قسمت کانکشن‌ها یه گزینه جدید اضافه شده بود و هر موقع IP رو عوض می‌کردم این گزینه می‌پرید.

عکش در زیر هست:

روش که کلیک راست کردم و گزینه Properties این تصویر رو نشون داد:

نمی‌دونم چه کاری انجام بدم که مشکلم حل بشه؟

شاد باشید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

سلام من به تازگي ADSL گرفتم و مودم من هم TP-LINK هست و مودلش TD-8811
    ADSL2+ modem Router
    هستش من اينترنت رو با يك سويچ كه ماركش D-Link هست و مدل DES-1005D هست فقط با يك كامپيوتر ديگه shar كردم

حالا سوالم اينجاست ..>> اگر من بخوام سرعت دسترسي اون يكي كامپيوتر رو به اينترنت كم كنم بايد چي كار كنم؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض مشکل با سرویس NAT

سلام خسته نباشید

من چند روزه به یه مشکلی خوردم و حسابی گیج شدم.

من توی شبکه ام که از ویندوز سرور 2003 استفاده می کنم می خواهم اینترنت رو شیر کنم. قبلاً کابل مودمم رو به سوئیچ وصل می کردم و همه کامپیوترها به اینترنت متصل می شدند ولی هیچ کنترلی نداشتم. از طریق آموزش همین سایت برای سرورم 2 تا کارت شبکه گذاشتم یکی رو به مودم adsl وصل کردم یکی رو هم به شبکه بعد هم سرویس nat رو طبق آموزش run و کانفیگ کردم که در مرحله آخر پرسید از طریق کدوم کارت شبکه به اینترنت متصل هستید که منم کارتی که به adsl وصل بود انتخاب کردم. اما الان هیچ کدام از کاربران اینترنت ندارند. مشکل از کجاست لطفاً راهنمایی کنید.

مشکلاتی که به ذهن خودم رسید این بود شاید باید ip valid برای اتصال داشته باشم یا بعد از راه اندازی nat کار دیگه ای انجام بدم.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان .
    مدتی است که نمی توانم Broadband connection را share کنم در صورتیکه قبلا بدون هیچ مشکلی کار می کرد.
    هرچه قدر تلاش کردم جواب نداد و این Error را مدام نمایش می داد:
    cannot access share.
    Error 0x80004005.unspecified errror.
    من از windows7 کاملا update شده استفاده می کنم همچنین مودم روتر ،Tp-link8811 .
    در صورت امکان راهنمایی بفرمایید.

با تشکر

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

سلام من تا چند وقت پیش adsl داشتم. مودم adsl هم d-link dsl-2640t هست. 4 تا خروجی lan داره با وایرلس.
    من adsl رو قطع کردم و رفتم وایرلس point to piont گرفتم که یه آنتن nano station 5 پشت بوم گذاشتیمو وایر لس رو راه انداختم.کابل آنتن که از بالا میاد میره توی یه آداپتور و خروجیش میشه lan که به pc وصل میشه. شبکه user pass رو واسم گذاشت تو تنظیمات آنتن که خودش وصل شه. حالا من این d-link رو وصل کردم به خروجی lan آداپتور. یعنی به جا اینکه کابل lan رو بزنم به pc ، زدم به d-link و از 4 تا جای lan d-link 3 تاش خالی بود وصل کردم به 2 تا کامپیوتر . همزمان وصل میشه . حالا مشکل اینجا هست که می خوام وایرلس d-link اینترنت رو پخش کنه تو خونه واسه موبایل یا لیپتاپ. ولی اینکارو نمی کنه. تنظیم خاصی می خواد؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

با سلام
    من یک pc دارم که با استفاده از مودم adsl به اینترنت متصل میشم،جدیدا لپ تاپ و (access point(d-linkخریداری کردم طبق دستورالعمل دفترچه هم اتصالات صورت گرفته(پورتlanمودم وaccess pointبه هم متصلند)
    لپ تاپ هم در قسمت وایرلس وضعیت (connected(d linkمشخص شده یعنی لپ تاپaccess pointرا شناسایی کرده اما اعلام میکنه اینترنت در دسترس نیست
    و اما تنظیمات...
    طبق دفترچه یaccess pointبایدIPرا در internet browserوارد کنم اما متاسفانه نمیتونم یعنی اون صفحه ای که باید باز نمیشه
    در ضمن سی دی هم به همراهaccess pointهست که نمیدونم برایpcباید استفاده بشه یا لپ تاپ
    البته روی لپ تاپ نصب کردم اما هیچ تغییری نکرد
    من به اصطلاحات در این زمینه وارد نیستم! ممنون میشم به زبان ساده راهنماییم کنید
    با تشکر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •