ف ی ل ت ر ه
ف ی ل ت ر ه
gogole magole همون طرز ساختن اطاق بچه تو سیمز 2 رو بگو فکر نکنم فرقی داشته باشه
باید کل وسایل اتاق بچه رو فراهم کنیgogole magole همون طرز ساختن اطاق بچه تو سیمز 2 رو بگو فکر نکنم فرقی داشته باشه
یعنی بخری
نمیدونم شاید مثل لایف استوریس باشه
ولی واسه من نیست خودت از یه ف ی @@ ش@ن ردش کن
کسی دیگه مدل نمیخواد
درخواست بدید تا بذارم واسه دانلود
آقا سلام این بازی من cd داشتم ولی هنوز نصب نکرده شکست! این با سیمز 2 معمولی فرق داره؟
چه سیستمی میخواد؟
میشه توش بیرون بری خرید کنی از این جور چیزا مغازه باز کنی ؟
دمت گرم چه درخواستی....تاپیکو ول کردی...من گفتم رفتی..بیخیال سیمز شدی...ول کن این کارا رو ...به جایی نمیرسه!!
سلام دوستان
من چند سال پیش the sims بازی میکردم ولی بعد یک مدت ازش خسته شدم و ولش کرد ولی با دیدن این تاپیک دوباره رفتم بخرم ولی مگه این the sims2 گیر میاد 20 مغازه رفتم نداشتن و جاش the sims life stories خریدم
خیلی بازی ردیفیه خیلیم دوستش دارم وبه همتون پیشنهادش میکنم
حالا یه مشکل دارم و نمیدونم قبلا توضیح دادین یا نه ولی اگر توضیح هم دادین بازم جوابمو همین جا بدید چون حوصله گشتن ندارم
مشکلم اینه که سیم من که زنه همش تو قسمت wants بچه میخواد اگر میشه توضیح بدین چیکار کنم
(صد البته شوهرم داره)
با تشکر پیشاپیش
Last edited by pes pesi; 05-06-2007 at 19:34.
اره عزیز این بازی رو بگیر خیلی باهال هستشآقا سلام این بازی من cd داشتم ولی هنوز نصب نکرده شکست! این با سیمز 2 معمولی فرق داره؟
چه سیستمی میخواد؟
همه کارم میتونی بکنی (زندگی در شب.... رفتن به دانشگاه)البته اینا اکزمپل هاش هستن
روی همه ی سیستم ها میاد
با همه کرات گرافیک ها سازهگاره
اگه واقا سیمز 2 علاقه داری 1 راه بیشتر نیست اینم اینه کهسلام دوستان
من چند سال پیش the sims بازی میکردم ولی بعد یک مدت ازش خسته شدم و ولش کرد ولی با دیدن این تاپیک دوباره رفتم بخرم ولی مگه این the sims2 گیر میاد 20 مغازه رفتم نداشتن و جاش the sims life stories خریدم
خیلی بازی ردیفیه خیلیم دوستش دارم وبه همتون پیشنهادش میکنم
حالا یه مشکل دارم و نمیدونم قبلا توضیح دادین یا نه ولی اگر توضیح هم دادین بازم جوابمو همین جا بدید چون حوصله گشتن ندارم
مشکلم اینه که سیم من که زنه همش تو قسمت wants بچه میخواد اگر میشه توضیح بدین چیکار کنم
(صد البته شوهرم داره)
با تشکر پیشاپیش
بری تو فروشگاه انلاین پیسی ورلد و بخریش .....
خوب دیگه چی کار کنم اصلا اینجا بازدید نداره اعصاب واسم نمونددمت گرم چه درخواستی....تاپیکو ول کردی...من گفتم رفتی..بیخیال سیمز شدی...ول کن این کارا رو ...به جایی نمیرسه!!
هیچ نظری
فقط خودت هستی با 5 و 6 نفر دیگه همش همین
بعدش منم رفتم تو تبلیغات ساخت بازی جنگ ایران و عراق(سال های حماسه) تو نمیتونی کاری واسمون انجام بدی ؟
مثل 3d mx
کسی جواب ما نداد؟
آقا سلام این بازی من cd داشتم ولی هنوز نصب نکرده شکست! این با سیمز 2 معمولی فرق داره؟
چه سیستمی میخواد؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)