درمورد عکست ... بهتر نیست اونو بزاری بجای آواتارت ؟ بهرحال هر جور خودت صلاح میدونی........ این بازیابی سخت افزاری که گفتی چیه ؟ یه تیکه از هاردو برمی گردونن ؟ من دارم میرم فیلم call of duty 4 بازی کنم ..... بای...
درمورد عکست ... بهتر نیست اونو بزاری بجای آواتارت ؟ بهرحال هر جور خودت صلاح میدونی........ این بازیابی سخت افزاری که گفتی چیه ؟ یه تیکه از هاردو برمی گردونن ؟ من دارم میرم فیلم call of duty 4 بازی کنم ..... بای...
Last edited by maxy_963; 15-03-2008 at 17:23.
هارد رو جراحي ميكنن يعني قطعات مكانيكيشو عوض ميكنن
....
امید وارم سئوالم تکراری نباشه
اما پیغام
A Disk read error occurred
مربوط به سکتور بوت میشه یا مشکل دیگه ای داره
هارد 40 مکستور مدل 4K040H2
دویتان لطف کنن زودتر جواب من رو بدن مرسی
Last edited by سیاوش با مرام; 16-03-2008 at 11:52.
boot sectore
مخلصیم آقا
هارد من فقط یه ضربه خورده اونم نه از یه فاصله خیلی زیاد،منم اطلاعاتم از هر چیزی برام مهمتر هستند!!
دوست گرامی اگر من آدرس یا اطلاعاتی از شرکتهایی رو که ادعای تعمیر تخصصی رو می کند،بهتون بدم،شما می تونید یه تحقیقاتی واسه من انجام بدید که آیا میشه هاردم رو بسپارم دستشون؟(با توجه به سابقه شما در امر تعمیرات تخحصصی!)
سلام
من باید چیکار انجام بدم میشه یه توضیح بدین
با دستور fdisk /mbr درست میشه؟؟؟
یکی از دوستان گفت باید clear cmos کنی این کار رو باید چه جوری انجام بدم؟؟
آیا منظور cmos هارده یا مادر برد؟؟؟
میشه راهنمایی کنید لطفا
Last edited by سیاوش با مرام; 17-03-2008 at 13:51.
سلام... بازم منم......... برای کیسم یه فن 120 گذاشتم و هاردمو گذاشتم جلوی اون... حالش بهتره.... ولی هنوزم یه مشکلی هست دمای هارد Maxtor Stm3320820as بیشتر از Wdc Wd3200aajs-00yfa0
هستش...
و مهمتر از همه ( هر چند که دوست ندارم اعتراف کنم ) یه وقتایی هارد مکستورم صدای غر غر میده........
حالا من باید چیکار کنم ؟
ببين من سرم خيلي شلوغه.....
توي ايران براي تعمير سخت افزاري هاردديسك و ديتا ريكاوري هاردديسك هاي ضربه خورده نه له شده...
فقط شركت ما فعاله . ضمنا هاردديسك هايي كه ما نتونيم درست كنيم به خارج از كشور ميفرستيم
ضمنا من تعمير كار هاردديسك نيستم
اطلاعاتي كه اينجا ميگم يا تجربه و تحقيق خودمه يا از بچه هاي دفتر گارانتيمون سوال ميكنم
يا علي
هيچي از زندگيت لذت ببر
صداي غر غر دليل خرابي نيست به تنهايي
يا علي
QUOTE=glc_engineer;1878509]
نوشته شده توسط pedram_ashena مشاهده تاپيک
من هاردم بوتش خراب شده.يعني تو ستاپ شناخته ميشود ولي به تنهايي قادر به بوت شدن نيست.جامپر و كابل هم درست است.مثلا من در اين هارد ويندوز نميتوانم بريزم،چون پس از كپي فايلها و ريستارت هارد بوت نميشود ولي اگر به يك هارد ديگر وصلش كنم به راحتي بوت ميشود.فكر كنم يا از فريمور يا از سكتور 0 Mbr
چطوري ميتوانم تعميرش كنم؟؟يا از كجا فريمور را بگيرم؟؟ ماكستور گيگ80 دياموند مدل 20 است
به آیدی من که همون ایمیل من در یاهو هم میشه یه میل بفرست آدرس بدهم
[به آیدی من که همون ایمیل من در یاهو هم میشه یه میل بفرست آدرس بدهم[/QUOTE]
دوست عزيز سلام
منهم مشكل دوستمون رو دارم اگه ممكنه منو هم راهنمايي كنيد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)