کلی سوال بعضی ها رو می تونم جواب بدم
ببین برای شارینگان توی شیپودن معلوم چند نفر هیپنوتیزم می کنه و بعد به شکل خودشون در میاره تا با ناروتو اینا و یکی هم به شکل یارش می فرسته برای مبارزه با تیم لی
بله اون تکنیک چیدوری هستش اگه مبارزه ناروتو و ساسوکه رو توی ناروتوی اولی دارید قسمت های 129 تا 134 اخر مبارزشون که خیلی قوی شدن و ناروتو با رازنگان می ره و ساسوکه با پیدوری جفتشون می گن
در مورد یاماتو هم بگم اوروچیمارو یک مدت دی ان ای یک سری رو داشته مثلینکه و چون یا ما تو دی ان ای هوکاگه اول رو داره در ضمن ما با اینش کاری نداریم اون گردنبندی که ناروتو داره اونو هوکاگه اول به سوناده هدیه داده و حالا گردن ناروتو و چون یاماتو دی ان ای هوکاگه اول داره می تونه ناروتو رو که موقعی از چاکرا کیوبی زیاد استفاده کرده و از 3 دم گذشته رو کنترل کنه و به حالت اول بر گردونه همه اینا دلیل بر اینه که یاماتو رو بر گزینند
اون تکنیک سیاه هم اره خود ایتاچی اختراع کرده جیرایا هم خودش مونده بود چون مثلینکه سمی هستش
والا هنوز ساسوکه رو نشون نداده بعد از جنگ ایتاچی و ساسوکه فعلا جنگ کونوهاییا با توبی هستش و در 396 که بیاد ککاشی می فهمه که اون توبی هستش اما نمی دونم عکس العملش چیه
اون گروهی که ساسوکه تشکیل داده رو اسماشونو نمی دونم یعنی راستشو بخوای من یک روزه از 300 تا 390 مانگا رو خوندم البته نخوندما فقط تصویری دیدم اخه خیلی چشم ها رو اذیت می کنه ولی قدرتشون بگم خیلی خوب یکیشون که انگار هرکاری باهاش بکنی به حالت اول بر می گرده مثلا دستشو قطع کنی دست در میاره یکی دگشونم مثل ساسوکه انگار طلسم اوروچمارو رو داره اما والا دختره رو نفهمیدم چی کار می کنه اگه کسی در مورد گروه ساسوکه چیزی م دونه خیلی خوشحال میشم بگه
اقا هنوز کلی شخصیت دیگه مونده شما نمی خواید نقد کنید؟ خودم بقیشونو نقد کنم