تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 39 از 416 اولاول ... 293536373839404142434989139 ... آخرآخر
نمايش نتايج 381 به 390 از 4151

نام تاپيک: Naruto / بحث مانگای ناروتو

پروفشنال fswteam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    The Desert Of Gaara

پيش فرض

پس کارای دیگه ای هم بلده با شارینگانش.حالا کو تا جنگ این 2 تا. فکر کنم 1 سال طول بکشه تا اون موقع.

شما مطمئنین که اسم اون تکنیک چیدوری هست(همونی که ساسوکه تو جنگ با ناروتو هم زد و بعدش ناروتو یه دم در آورد دیگه؟)؟؟

آخه من همین الان رفتم قسمت 15شیپودن که ایتاچی با ناروتو و کاکاشی میجنگید رو دیدم. اسم اون تکنیک رو این نوشته بود و خود کاکاشی هم گفت:رایکیری (Raikiri:Lightning Edge)

آقای midi jon potter ممنون بخاطر عکساتون.فقط ممکنه مدیرا بهتون گیر بدن.

خانوم jangel girl قابلی نداشت.خوب بالاخره ما هم دوستانی داریم که مثل شما مانگا می خونین و این سایتا رو هم اونا گفته بودن.

اسم مستعار استاد جدید ناروتو یاماتو هست.می خواستم بدونم کسی اسم اصلیشو نمیدونه؟؟؟کسی میدونه چطوریه که تکنیکای هوکاگه اول روبلده؟؟نسبتی باهاش نداره؟؟

اسم اون تکنیک ایتاچی که آتش سیاه هست(همونی که تا حالا تو انیمه درست ندیدیم)چیه؟؟؟خودش اختراع کرده؟؟؟

هنوز ساسوکه تو مانگای جدیده آدم نشده؟؟

من میدونم که ساسوکه با سه نفر دیگه یه گروه تشکیل داده.می خواستم بدونم که اسم اون سه نفر چیه؟؟قدرتشون چطوریه؟؟؟کی انیمه به اونجاها میرسه؟؟؟

ببخشین که این همه سوال کردم.هنوز کلی سوال دارم که باید یکی یکی بپرسم.

یعنی میشه فردا صبح که اومدم تو نت سایت crunchyroll قسمت 51-52 رو گذاشته باشه؟؟؟آخه چرا این قسمتی که از روز اولی که شیپودن رو دیدم تو کفش بودم باید اینطوری بشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

خوب دوستان حالا در مورد چی بحث کنیم؟یه موضوع باحال سراغ ندارین؟
    کلی سوال بعضی ها رو می تونم جواب بدم
    ببین برای شارینگان توی شیپودن معلوم چند نفر هیپنوتیزم می کنه و بعد به شکل خودشون در میاره تا با ناروتو اینا و یکی هم به شکل یارش می فرسته برای مبارزه با تیم لی
    بله اون تکنیک چیدوری هستش اگه مبارزه ناروتو و ساسوکه رو توی ناروتوی اولی دارید قسمت های 129 تا 134 اخر مبارزشون که خیلی قوی شدن و ناروتو با رازنگان می ره و ساسوکه با پیدوری جفتشون می گن
    در مورد یاماتو هم بگم اوروچیمارو یک مدت دی ان ای یک سری رو داشته مثلینکه و چون یا ما تو دی ان ای هوکاگه اول رو داره در ضمن ما با اینش کاری نداریم اون گردنبندی که ناروتو داره اونو هوکاگه اول به سوناده هدیه داده و حالا گردن ناروتو و چون یاماتو دی ان ای هوکاگه اول داره می تونه ناروتو رو که موقعی از چاکرا کیوبی زیاد استفاده کرده و از 3 دم گذشته رو کنترل کنه و به حالت اول بر گردونه همه اینا دلیل بر اینه که یاماتو رو بر گزینند
    اون تکنیک سیاه هم اره خود ایتاچی اختراع کرده جیرایا هم خودش مونده بود چون مثلینکه سمی هستش
    والا هنوز ساسوکه رو نشون نداده بعد از جنگ ایتاچی و ساسوکه فعلا جنگ کونوهاییا با توبی هستش و در 396 که بیاد ککاشی می فهمه که اون توبی هستش اما نمی دونم عکس العملش چیه

اون گروهی که ساسوکه تشکیل داده رو اسماشونو نمی دونم یعنی راستشو بخوای من یک روزه از 300 تا 390 مانگا رو خوندم البته نخوندما فقط تصویری دیدم اخه خیلی چشم ها رو اذیت می کنه ولی قدرتشون بگم خیلی خوب یکیشون که انگار هرکاری باهاش بکنی به حالت اول بر می گرده مثلا دستشو قطع کنی دست در میاره یکی دگشونم مثل ساسوکه انگار طلسم اوروچمارو رو داره اما والا دختره رو نفهمیدم چی کار می کنه اگه کسی در مورد گروه ساسوکه چیزی م دونه خیلی خوشحال میشم بگه
    اقا هنوز کلی شخصیت دیگه مونده شما نمی خواید نقد کنید؟ خودم بقیشونو نقد کنم

پروفشنال hpk34's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

آقا محمد خیلی خیلی ممنون بخاطر جواباتون.

والا من آخر نفهمیدم که اسم تکنیک چیدوری هست یا رایکیری؟؟؟؟؟؟؟؟

راستی اسم اون آتش سیاه ایتاچی رو کسی نمی دونه؟؟؟خیلی دوست دارم بدونم آخه اسمش خیلی باحاله ولی یادم نیست.

آخه تو قسمت 15 شیپودن خود کاکاشی میگه و اون بالا هم مینویسه رایکیری.

آقا محمد شما خودتون یه شخصیت معرفی منین تا بحث کنیم در موردش.

پروفشنال fswteam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    The Desert Of Gaara

پيش فرض

آقا محمد خیلی خیلی ممنون بخاطر جواباتون.

والا من آخر نفهمیدم که اسم تکنیک چیدوری هست یا رایکیری؟؟؟؟؟؟؟؟

راستی اسم اون آتش سیاه ایتاچی رو کسی نمی دونه؟؟؟خیلی دوست دارم بدونم آخه اسمش خیلی باحاله ولی یادم نیست.

آخه تو قسمت 15 شیپودن خود کاکاشی میگه و اون بالا هم مینویسه رایکیری.

آقا محمد شما خودتون یه شخصیت معرفی منین تا بحث کنیم در موردش.
    اقا این همه شخصیت یکی دوتا نیست مثلا من خودم شینو رو می گم
    شینو خیلی کم حرف و قوی هستش والا زیاد مبارزه هاشو نشون نمی ده اما واقعا قوی هستشا وقتی یک نفر چاکرا نداشتده باشه چی طوری می تونه در برابرش مبارزه کنه اون حشره ها چاکرا را می بلعند و طرف اگه تایجوتسو بلد باشه هم شاید بتونه کاری کنه اما شینو با کپی کردن خودش به حالت حشره ای فنا ناپذیر به نظر من خیلی قوی اما مظلوم واقع شده کاش یک کم این شخصیت ها رو بیشتر نشون بدن و مبارزه هاشونو اگه بازیش بود ادم راحت می فهمید کی قوی
    ساسوکه در برابر شینو دوست داشتم می دیدم چی می شد

داره خودمونی میشه jangel girl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

توی مانگا ی 395 همش شینو داره با آکاتسوکی ها میجنگه جنگ سختیه
    ولی ایتاچی تو جنگشون با سوسکه خیلی تکنیک های جدید زده اگر ببینید میفهمید ایتاچی واقعا حتی میشه گفت از اوروچیمارو هم قویتره
    یه چیز تازه درباره مرگ ناروتو فهمیدم
    همون طور که میدونیم آکاتسوکی ها ناروتو رو پرت میکنن تو دره ولی این طور نیست اون دختر که ناروتو باید ناروتو ازش محافظت میکنن رو آکاتسوکی ها پرت میکنن تو دره و بعد ناروتو دست دختر رو میگیره و بعدش دو تایی پرت میشن تو دره............................................ ........

داره خودمونی میشه jangel girl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    tehran

12 مرگ................

راستی درباره چی حرف بزنیم؟
    راستی ایتاچی غیر از این تکنیک ها سه تکنیک هم داره که فقط مخصوص خودش و فقط خودش بلده !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    راستی از معرفی سایت مانگا ممنون fswteam

Last edited by jangel girl; 30-03-2008 at 13:30.

داره خودمونی میشه vahaab's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    ?? ????? ? ????

پيش فرض

amaterasu (خدای خورشید درمذهب شینتو)
    آماتراسو (Heavenly Illumination=اشعه آسمانی) یک نوع Ninjutsu بسیار قوی با برد نزدیک که فرد می تونه هر چیزی رو با آتش سیاه رنگی که از چشمش خارج میشه بسوزونه و سوراخ کنه که این آتش مدتها شعلور میمونه و میسوزه ، برای خاموش کردنش باید از طلسم خاصی استفاده کرد که جیرایا این طلسم رو بلد بود
    البته برای اجرای این جوتسوو اول باید مانگیکیو شارینگان فعال بشه

شینو عضو طایفه Aburame (آبورام) هسته این طایفه از همان لحظه تولد به نوعی از حشره که به حشرات نابود کننده معروف هستند اجازه استفاده همیشگی از چاکراه های خودشون رو میدن در مقابل این حشرات هم مطیع میزبان خودخواهند بود
    شینو معمولا با پرت کردن حواس دشمن به طریق مختلف مثل اجرا کردن چند تای جوتسو زمینه را برای حمله حشرات و غافلگیر کردن دشمن فراهم میکند
    از خصوصیات اخلاقی شینو میتونیم به این موارد اشاره کنیم (( کم حرف ، خونسرد ، زیرک ، مرموز ))

داره خودمونی میشه vahaab's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    ?? ????? ? ????

پيش فرض

راستی اسم همتیمی های جدیده ساسوکه دو تا پسر به نامهای Suigetsu و Jugo و یک دختر به اسم karin

پروفشنال hpk34's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

آقا محمد سوژه بسيار خوبي معرفي کردين.از بس که نديدمش اسمشو يادم رفته بود.هي ميگفتم شينو ديگه کيه.
    من يکجا خوندم که شينو تا حالا تو مبارزاتش شکست نخورده.واقعا با فکر ميجنگه.
    آقا وهاب خيلي خيلي ممنون که جواب سوالامو دادين. آماتراسو.گفتم اسمش خيلي باحاله.

امروز من يه بيوگرافي در مورد Jugo خوندم.اونطور که يادمه نوشته بود براي اين رفته تو گروه ساسوکه چون فقط ساسوکه ميتونه جلوي آدم کشيش رو بگيره. نوشته بود که انگار کارايي که ميکنه دست خودش نيست.بعد اينکه زير نظر اوروچيمارو بوده و اون کسي که تو ناروتو 1 تکنيکاش همش استخوني(فکر کنم اسمش کيميمارو بود) بود و با ناروتو - گارا و لي جنگيد بهترين دوستش بوده.و اينکه معتقد روح اون درون ساسوکه هم هست.

در مورد تکنيکاش هم نوشته بود که کف دست چپش يه علامت پرانتز مانند داره که هنوز معلوم نيست به چه دردي مي خوره(نوشته بود شايد کف دست راستشم داشته باشه).و اينکه ميتونه دستاشو به هر شکلي در بياره.

اسم گروه ساسوکه هم مار(Snake)هست.

دوستان کسي ميدونه که قويترين تکنيک از بين تمام تکنيکاي افراد چيه و مال کيه؟

من آخرش نفهميدم که اوروچيمارو مرده يا نه؟؟؟سر کابوتو چه بلايي اومده؟؟

ديدارا هنوز زندست؟؟اگه نيست کي کشتتش؟؟؟

توبي تا حالا تکنيک خاصي با شارينگانش نزده؟اصلا شارينگانشو تا حالا نشون داده؟؟

ممنون ميشم جواب اين سوالامم بدين.بقيشم بعدا ميپرسم.
    اينطور که بوش مياد فکر کنم بايد تا هفته ديگه منتظر 51-52 بمونيم.خيلي نامرديه که يا بايد از تورنت با حجم 275 مگ دانلود کنيم و يا بايد منتظر crunchyroll بمونيم.بقيه سايتا با اينترنت زغالي امرا نميشه دانلود کرد چون ادامه دانلود ندارن.

3 روز ديگه 53-54 مياد و ما بايد حصرت 51-52 رو بخوريم.
    --------------------------------------------------------------
    دوستان نظر بدين که در مورد چي بحث کنيم؟؟؟؟

بايد يه چيزي باشه که حالا حالا ها سر اون موضوع بحث کنيم.من که مخم تعطيله.

آخر فروم باز Genjo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    L.A

پيش فرض

دوستان کسي ميدونه که قويترين تکنيک از بين تمام تکنيکاي افراد چيه و مال کيه؟

من آخرش نفهميدم که اوروچيمارو مرده يا نه؟؟؟سر کابوتو چه بلايي اومده؟؟

ديدارا هنوز زندست؟؟اگه نيست کي کشتتش؟؟؟

توبي تا حالا تکنيک خاصي با شارينگانش نزده؟اصلا شارينگانشو تا حالا نشون داده؟؟

ممنون ميشم جواب اين سوالامم بدين.بقيشم بعدا ميپرسم.
    اينطور که بوش مياد فکر کنم بايد تا هفته ديگه منتظر 51-52 بمونيم.خيلي نامرديه که يا بايد از تورنت با حجم 275 مگ دانلود کنيم و يا بايد منتظر crunchyroll بمونيم.بقيه سايتا با اينترنت زغالي امرا نميشه دانلود کرد چون ادامه دانلود ندارن.

3 روز ديگه 53-54 مياد و ما بايد حصرت 51-52 رو بخوريم.
    --------------------------------------------------------------
    دوستان نظر بدين که در مورد چي بحث کنيم؟؟؟؟

بايد يه چيزي باشه که حالا حالا ها سر اون موضوع بحث کنيم.من که مخم تعطيله.

سلام حامد جان.

درمورد سوالتون:(تا اونجایی که من میدونم و طبق آمار به خدمتم رسیده)

قویترین تکنیک ماله خاندان اوچیهاست (که اسمش هم خدای ماه خنونین ) یا همون تسو کنومین هست !!!همونی که یک لحظه در دنیای مجازی به اندازه ی چند ماه یا شایدم سال میگذره و شخص استفاده کنند توانایی انجام هر کاری رو در اونجا داره که کاکاشی هم یکبار در این تکنیک ایتاچی گرفتار شده .......!!!

اوروچیمارو به احتمال 99 در صد دیگه مرده (اگه بخوای از رویه ضرب المثل قدیمی ها حساب کنیم:یه بار جستی ملخک دوبار جستی ملخک و.......... )الان دیگه باید توسط ایتاچی کشته شده باشه )
    .
    .
    .
    حداقل اینطوری براش افتخاری که توسط ایتاچی کبیر کشته شده باشه!!!

درمورددادرا توسط خودش در جنگ ساسوکه کشته شد (چون دید که نمی تونه ساسوکه رو شکست بده و هر فنی میزنه توسط شارینگانش دفع میشه و برایه ساسوکه قابل پیشبینی هست و چون از قدیم می خواستش که ایتاچی رو شکست بده ولی خب یا تا حالا نتونسته و یا افتخار جنگیدن باهاش رو نداشته خواست تا با کشتن ساسوکه که برادر ایتاچی هست به آرزو هاش برسه و با منفجر کردن خودش که شبیه یه بمب اتم و به صورت قارچی شکل بود به زندگیش پایان داد در صورتی که ساسوکه زیاد زخمی نشد (تا اونجایی که یادم هست)
    .
    .
    .
    توبی :شارینگانش رو تو چند قسمت مانگا نشون داده ولی تا بحال یاد ندارم که ازش استفاده کرده باشه!!!
    Last edited by Genjo; 30-03-2008 at 19:09.

آخر فروم باز Genjo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    L.A

پيش فرض

در مورد اینکه در مورد چه چیزی بحث کنیم....
    .
    .
    .

من میگم در مورد اینکه داستان ناروتو چه جوری تموم میشه و چه پایانی داره حرف بزنیم ....(حداقل برایه من جذاب هم هست که بدون نطر بقیه درمورد پایان داستان و کاراکترهاش از دید شما چه جوری!!!
    .
    .
    .

درضمن:حامد جان اگه بازم سوال داشتید در خدمتیم دی: دی: دی:

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •