تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 39 از 380 اولاول ... 293536373839404142434989139 ... آخرآخر
نمايش نتايج 381 به 390 از 3798

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2008

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

میگم هنوز برای این بازی اپشن فایل تصحیح کننده پیراهن های تیمهایی بدون لیسانس و ارم ها نیومده؟ من اونی که صفحات اول بود دانلود کردم باید با afs explorer میریختی تو بای که منم برنامشو ندارم و بزور این رو هم دانلود کردم با ایسن سرعت

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

بهترین سیستم برای pesفقط یه رم 512 میخواد با یه گرافیک 7000 به بالا cpu کاری نمیکنه خود من بازیtest drive دارم رو سیستم من که cpu 2.8 بازی اسلایدی میاد ولی سیستم دوستم cpu2.6راحت بالا میاد چرا؟ چون گرافیکش بالاتره تازه بهترین سیستم رو بخر ببین میتونی بازیو روی highبزاری نمیتونی چرا؟ اینم بهت میگم چون که بد تبدیل شده به بازی pc اگه شرکت سازنده خیلی دلش میسوزه یه جور می سازه که با کامپیوتر هم بشه به صورت کیفیت بالا استفاده کرد............

کـاربـر بـاسـابـقـه Amin Asterix's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Stone Mountain

پيش فرض

بهترین سیستم برای pesفقط یه رم 512 میخواد با یه گرافیک 7000 به بالا cpu کاری نمیکنه خود من بازیtest drive دارم رو سیستم من که cpu 2.8 بازی اسلایدی میاد ولی سیستم دوستم cpu2.6راحت بالا میاد چرا؟ چون گرافیکش بالاتره تازه بهترین سیستم رو بخر ببین میتونی بازیو روی highبزاری نمیتونی چرا؟ اینم بهت میگم چون که بد تبدیل شده به بازی pc اگه شرکت سازنده خیلی دلش میسوزه یه جور می سازه که با کامپیوتر هم بشه به صورت کیفیت بالا استفاده کرد............
    کی میگه رو high نمیشه؟من خودم رو high بازی میکنم.سیستم خفنیم ندارم!
    CPU هم خیلی مهمه اما نه برای اینجور بازیا.تو کرایسیس خودشو معلوم میکنه.
    اگر میشه از لباس تیم ها و صورت بازیکن ها با کیفیت بالا اینجا عکس بگذارید
    نفهمیدم !یعنی از بازیکنا رو گرافیک بالا عکس بزاریم یا بازیکنایی که ساختیم؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه ramin-ahmadi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان کسی جواب من رو نمیده ؟ من چطور میتونم این بازی رو روی ویندوز Xp نسخه 64 بیت نصب کنم ؟ آیا واقعا ارزش داره به خاطر این ویندوز قید کلی برنامه و بازی رو بزنم و ویندوزم رو عوض کنم ؟ واقعا از این شرکت بعیده !!!!
    من فیفا 2008 رو هم نصب کردم ولی خداییش فیفا هر کاری بکنه به پای Pes نمیرسه ، گرافیک این فیفا که خیلی مزخرفه ، اصلا باهاش حال نکردم ، فعلا که داریم با Pes 6 حال میکنیم تا ببینیم کسی پیدا میشه کمک کنه من این بازی رو نصب کنم .

سیستم من :

Mainboard : Asus P5K
    Cpu : intel core 2 due 2.8
    ram : 1 gb geil ( bus 800
    VGA : geforce 7600 gs

یک سوال دیگه هم داشتم : مادربرد من دوتا کارت گرافیک رو ساپورت میکنه ( SLI ) ، میخواستم بدونم اگر یک کارت 7600 دیگه بهش اضافه کنم بهتره یا اینکه کارتی که الان دارم رو بفروشم یکی بالاتر بگیرم ؟
    Last edited by ramin-ahmadi; 26-10-2007 at 22:38.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

کسی متوجه نشد این مشکل در ذخیره و بازیابی دقیقا از چی هست؟

آخر فروم باز google_boy07's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض مرسي

هوش مصنوعی که کونامی ازش حرف زده فقط در تاپ پلیر قابل اجراست ( عین فوتبال واقعی ) باور نکردنیه فکر می کنم سال های سال فیفا نمی تونه همچین کاری بکنه من فیفا08 رو بازی کردم امسال ورلد کلاسش فقط سخت شده خیلی سخت اعصاب خورد کن در صورتی که فوتبال این طوری نیست در تاپ پلیر بازی شما یک فوتبال واقعی رو تجربه می کنید یعنی ممکنه تاپ پلیر رو 3 بر 0 جلو باشید و بگید بازی چه قدر آسونه ولی حریف ( کامپیوتر ) به تاکتیکتون پی می بره و با یک یا دو تعویض شما تحت فشار قرار خواهید گرفت و حتی ممکنه بازی رو شکست بخورید مگر اینکه تغییر تاکتیک بدید
    در مستر لیگ و بالاترین درجه سختی فوتبال به قدری طبیعی هست که در حین بازی نمیشه حتی پلک زد کوچکترین اشتباه غیر قابل جبرانه بعضی تیم های ضعیف بازی رو می بندند و با ضد فوتبال و وقت تلف کردن بازی رو ادامه می دن به طوری که نهایتا 2 یا 3 شوت به طرف دروازه ها زده میشه و بعضی دیگر با یک بازی رو به جلو و زیبا هم خودشون حمله می کنند و هم به تیم مقابل اجازه حمله می دهند
    این بازی تحولی شگرف در بازی های فوتبال کامپیوتری است
    شرکت کونامی عالی و بی نقص کار کرده من تا به حال هیچ باگی در بازی مشاهده نکردم و تقریبا تمامی باگ های دمو هم برطرف شده البته مطمئنا باگ هایی هم در بازی موجود هست البته نقص بزرگ بازی این هست که گرافیکش فقط در بالاترین حالت زیباست و در گرافیک های پایین تر گرافیک خیلی افت می کنه صدا گزاری بازی عالی شده و جو ورزشگاه به گیمر منتقل میشه در هنگام تعویض بلند گوی ورزشگاه اسم ها رو اعلام می کنه هوای بارانی در صدا تاثیر میزاره و مات شدن صفحه حس فضای بارانی رو منتقل می کنه صدای تکل ها و شوت ها کاملا شنیده میشه با شنیدن صدای فریاد بازیکن ها میشه فهمید که توپ می خوان اما گزارش گر بی روح و ضعیف گزارش می کنه شادی های بعد از گل عالی کار شده و اگر در لحظات حساس گل بزنید شادی های عجیبی رو می بینید یک نکته جالب دیگر در صدا گزاری تایین محل گزارشگر در ورزشگاه هست که میشه نرمال باشه یا طرف دروازه تیم شما یا طرف دروازه حریف که در گزارشش تاثیر داره و اگر طرف دروازه حریف باشه با هیجان بیشتری گزارش می کنه باز هم می گم مستر لیگ و بالاترین درجه سختی بازی رو حتما امتحان کنید عالیه این بازی معجزه ای از شرکت کونامی است بی شک
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    برای جلوگیری از کشیدگی بازیکن ها تیک کنار 16:9 رو بردارید و تیک کنار 4:3 رو بزنید

مرسي از حرفات واقعا دمت گرم.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اگه نباشه جاش خالی می مونه sisa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    گرد جهان و در درون خود

پيش فرض

کسی متوجه نشد این مشکل در ذخیره و بازیابی دقیقا از چی هست؟
    دمت گرم

منم این سوال رو 10000000000 بار پرسیدم اما مثل اینکه کسی به داد ما نمیرسه

داره خودمونی میشه omid07's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    به تو چه

پيش فرض

اگه میشه یکی از بروبچ عکس های بازیکنان تیم ملی بزاره یه چنتا تو پست های قبلی بود که دانلود کردم یکم کوچیک بود مرسی
    Last edited by omid07; 26-10-2007 at 23:52.

کـاربـر بـاسـابـقـه Amin Asterix's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Stone Mountain

پيش فرض

دوستان اینم کرک (البته کرک نیست.فایل اجراییه که کرک شده و باید جایگزین قایل اصلی بشه) عالی توسط شرکت سرزمین رایانه:
    هر کی که با بازی مشکل داره، با این کرک مشکلش برطرف میشه.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    در ضمن جناب Amin_Asterix به زودی برای شما هم یک آپشن فایل به تاریخ امروز با راهنمای استفادشو قرار میدم.
    دمت گرم

منم این سوال رو 10000000000 بار پرسیدم اما مثل اینکه کسی به داد ما نمیرسه
    اون کرک رو بگیرین و بازیو دوباره نصب کنین.حل میشه
    کرکی که تو ارسال آقای امین اسپای هست
    اگه میشه یکی از بروبچ عکس های بازیکنان تیم ملی بزاره یه چنتا تو پست های قبلی بود که یکم کوچیک بود مرسی
    اونا رو خودشون ساختن.بازیکنا همه شکل پیاز و سیب زمینین.کیو می خوای ببینی؟

داره خودمونی میشه omid07's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    به تو چه

پيش فرض

امروز یه اتفاق با حال برام افتاد من بارسا بودم رونالدینهو مسدوم شد بردنش بیرون بعد یهو وسط بازی سمت چپ تصویر یه کادر 3در 4 باز شد نشون داد که رونالدینهو از بغل زمین به بازی اومد
    Last edited by omid07; 26-10-2007 at 23:55.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •