میگم هنوز برای این بازی اپشن فایل تصحیح کننده پیراهن های تیمهایی بدون لیسانس و ارم ها نیومده؟ من اونی که صفحات اول بود دانلود کردم باید با afs explorer میریختی تو بای که منم برنامشو ندارم و بزور این رو هم دانلود کردم با ایسن سرعت
میگم هنوز برای این بازی اپشن فایل تصحیح کننده پیراهن های تیمهایی بدون لیسانس و ارم ها نیومده؟ من اونی که صفحات اول بود دانلود کردم باید با afs explorer میریختی تو بای که منم برنامشو ندارم و بزور این رو هم دانلود کردم با ایسن سرعت
بهترین سیستم برای pesفقط یه رم 512 میخواد با یه گرافیک 7000 به بالا cpu کاری نمیکنه خود من بازیtest drive دارم رو سیستم من که cpu 2.8 بازی اسلایدی میاد ولی سیستم دوستم cpu2.6راحت بالا میاد چرا؟ چون گرافیکش بالاتره تازه بهترین سیستم رو بخر ببین میتونی بازیو روی highبزاری نمیتونی چرا؟ اینم بهت میگم چون که بد تبدیل شده به بازی pc اگه شرکت سازنده خیلی دلش میسوزه یه جور می سازه که با کامپیوتر هم بشه به صورت کیفیت بالا استفاده کرد............![]()
کی میگه رو high نمیشه؟من خودم رو high بازی میکنم.سیستم خفنیم ندارم!
CPU هم خیلی مهمه اما نه برای اینجور بازیا.تو کرایسیس خودشو معلوم میکنه.
نفهمیدم !یعنی از بازیکنا رو گرافیک بالا عکس بزاریم یا بازیکنایی که ساختیم؟اگر میشه از لباس تیم ها و صورت بازیکن ها با کیفیت بالا اینجا عکس بگذارید![]()
دوستان کسی جواب من رو نمیده ؟ من چطور میتونم این بازی رو روی ویندوز Xp نسخه 64 بیت نصب کنم ؟ آیا واقعا ارزش داره به خاطر این ویندوز قید کلی برنامه و بازی رو بزنم و ویندوزم رو عوض کنم ؟ واقعا از این شرکت بعیده !!!!
من فیفا 2008 رو هم نصب کردم ولی خداییش فیفا هر کاری بکنه به پای Pes نمیرسه ، گرافیک این فیفا که خیلی مزخرفه ، اصلا باهاش حال نکردم ، فعلا که داریم با Pes 6 حال میکنیم تا ببینیم کسی پیدا میشه کمک کنه من این بازی رو نصب کنم .
سیستم من :
Mainboard : Asus P5K
Cpu : intel core 2 due 2.8
ram : 1 gb geil ( bus 800
VGA : geforce 7600 gs
یک سوال دیگه هم داشتم : مادربرد من دوتا کارت گرافیک رو ساپورت میکنه ( SLI ) ، میخواستم بدونم اگر یک کارت 7600 دیگه بهش اضافه کنم بهتره یا اینکه کارتی که الان دارم رو بفروشم یکی بالاتر بگیرم ؟
Last edited by ramin-ahmadi; 26-10-2007 at 22:38.
کسی متوجه نشد این مشکل در ذخیره و بازیابی دقیقا از چی هست؟
مرسي از حرفات واقعا دمت گرم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دمت گرم
منم این سوال رو 10000000000 بار پرسیدم اما مثل اینکه کسی به داد ما نمیرسه
![]()
اگه میشه یکی از بروبچ عکس های بازیکنان تیم ملی بزاره یه چنتا تو پست های قبلی بود که دانلود کردم یکم کوچیک بود مرسی![]()
Last edited by omid07; 26-10-2007 at 23:52.
اون کرک رو بگیرین و بازیو دوباره نصب کنین.حل میشه
کرکی که تو ارسال آقای امین اسپای هست
اونا رو خودشون ساختن.بازیکنا همه شکل پیاز و سیب زمینین.کیو می خوای ببینی؟![]()
امروز یه اتفاق با حال برام افتاد من بارسا بودم رونالدینهو مسدوم شد بردنش بیرون بعد یهو وسط بازی سمت چپ تصویر یه کادر 3در 4 باز شد نشون داد که رونالدینهو از بغل زمین به بازی اومد
Last edited by omid07; 26-10-2007 at 23:55.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)