جی800 زیباتر هستش.ال سی دی ان95 هشت گیگ واقعا خیلی بزرگه هاااااااا.
اگه دقت کرده باشید ان81 کناره هاش و پشتش و اون حالت فلزی و محکمیش بیشتر قشنگش میتونه تا نمای جلو
جی800 زیباتر هستش.ال سی دی ان95 هشت گیگ واقعا خیلی بزرگه هاااااااا.
اگه دقت کرده باشید ان81 کناره هاش و پشتش و اون حالت فلزی و محکمیش بیشتر قشنگش میتونه تا نمای جلو
این چند تا گوشی جز n95 همشون واقعا قشنگن...
وا کاظم جان این حرفو نزن
n81 که قشنگتر از g800 هستش
اقلا اون یکی سامسونگ لمسی رو میگفتی یه چیزی(اسمشو یادم رفت)
راستی فکر کنم سامسونگ لمسیه گوشی خوبی باشه
ولی یه ایراد بزرگ داره که اونم سیستم عامل نداره با این که لمسیه
دوستان یک سری اطلاعات آزمایش شده براتون بزارم از N81 :(مقایسه نیست ولی این امتیاز های با N95 8GB مقایسه شده)
یک مروری بکنم که N81 داری 96MB RAM است که موقع شروع حدود 60MB یا بیشتر در اختیار دارید.دارای CPU 369 MHz ARM 11 Single Core است.(کارایی CPU بسیار رضایت بخش بوده است).140 گرم وزن دارد که برای بعضی ممکن است سنگینی اش ناراحت کننده باشد ولی برای ساسان جان مشکلی نداردLCD خوب با کیفیت 2.4 اینچ 16 میلیون رنگ.از نظر نرم افزاری بسیار شبیه N95 8GB است (وجود N-Gage منو های مولتی مدیا و Music Playerو..)ولی متاسفانه قسمت Quick Office را ندارد و فقط PDF خوان دارد.
دوربین 2MP معمولی بدون AF و ضبط فیلم در حالت 320x480 با فرمت فقط 3GP نه MP4 .(!!! سامان جان تائید کنند)وجود Navi Wheel .دکمه چرخان(اصطلاح بهتری به ذهنم نرسید!) باتری هم متوسط است.
این هم امتیاز های Jbenchmark بین N81 و N95 8GB:
ببخشید navi wheel و دکمه چرخان چی هست؟
راستی بلندی صدای ان81 بیشتره یا ان73 ؟؟
فکر کنم بلندیش تو یک سطح باشه اما کیفیت n81 بیشتره
اپتیموس پرایم حالا اونا یعنی چی؟
در ضمن من توی هر سایتی که دیدم ان81 با کیفیت VGA و با سرعت15 فریم فیلمبرداری میکرده.حالا نمیدونم 3gp میگیره یا MP4 ولی مطمئنم که دی وی دی میگیره.
امروزم رفتم بازار موبایل قم تا ببینمش حتی یک مغازه هم این گوشی رو نداشت.حداقل میخواستم دستم بگیرم ببینم چطوریه ولی نداشتن.
ساسان جون خریدی یا نه؟ما که تو کفش موندیم.
مبارکه.هر وقت خریدی یه ریویو کامل بذار تا همه استفاده کنن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)