تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 39 از 800 اولاول ... 293536373839404142434989139539 ... آخرآخر
نمايش نتايج 381 به 390 از 7992

نام تاپيک: بررسی سوالات و رفع مشکلات و نکات سیستم عامل ویندوز

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض پاسخ سوالات

دوستان كسي ميدونه پروسس 99 % system در task manager موقع نصب يه device جديد مخصوصا اگه USB باشه پيش مياد از چيه ميشه

نصب 1 USB حدود 20 دقيقه طول ميكشه و لي بعد از نصب سيستم روال عادي خودش را داره و system آزاد ميشه
    با تعويض ويندوز خوب ميشه و لي دليلش را ميخوام
    nod32 با آخرين آپديت را هم نصب دارم
    سلام دوست عزیز ، سوال شما برای من گنگ بود و اصلا لب کلام را متوجه نشدم وضعیت خود و سوالتان را بهتر شرح دهید .مشخصات سیستم عامل فراموش نشود.

سلام. من ويندوز تازه عوض كردم.ويروسي هم نيست مطمئنم.هربار مي خوام Standby كنم سيستم ريسيت ميشه يا گير ميكنه! مشكل از چيه؟
    به سایت سازنده ی کارت گرافیک خود سر بزنید و درایور آن را ارتقاء دهید. سیستم خود را از نظر نداشتن مشکل سخت افزاری بررسی کنید

سلام. مرسي. من اينجا كه گفتي رو رفتم ولي گزينه ي standbye نيست اصلا! فقط گزينه ي shutdown هستش مثل عكس و اون پايينيش نيست!
    همانطور که گفتم باید علت ، مشکلی در کارت گرافیک ممکن است باشد کاری را که گفتم انجام دهید و نتیجه را گزارش کنید.

با سلام !

چرا وقتي كامپيوترم را به مدت 5 دقيقه در حالت stand by قرار مي دهم ديگه هر مي كنم صفحه دسكتاپ بالا نمي آيد....

به نظر شما علتش در چيست ؟
    دوم اينكه يك كامپيوتر حداكثر تا چه مدتي مي تونه در حالت standby قرار گيرد آيا بيش از موعد مقرر برايش ضررداره يا خير؟؟
    سلام
    یک بار تنظیمات Power option و سربرگ Advance را بررسی کنید و از تنظیمات درست اطمینان حاصل کنید.مدت زمان مشخصی نیست شما تا هر وقت دلتان خواست می توانید در این حالت سیستمتان را نگه دارید اما در صورتی که می خواین فرضا با پنجره های باز و یا اجرای یک بر نامه سیستم را خاموش کنید از Hibernate استفاده کنید.

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

دوست عزیزی که می خواستن درمورد دستورات ریکاوری کنسول بیشتر بدونن به اینجا مراجعه کنن
    با تشکر
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

پروفشنال pooyahacker's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    TehraN

پيش فرض

1- میری به اینجا: روی My Computer کلیک راست میکنی و گزینه Properties رو میاری. حالا در برگه advanced روی گزینه setting در بخش Startup and Recovery کلیک کن. اونجا روی دکمه Edit کلیک کن و موارد اضافی رو پاک کن. و بعد فایل رو save کن. دقت کن که اطلاعات ویندوز خودت رو اشتباهی پاک نکنی!

2- حتما بنویس چه خطایی میده...
    2. میخواستم برنامه snagit رو نصب کنم و از ارروری که میده عکس بگیرم که در نصب همین برنامه هم اررور داد و مجبور شدم خودم بنویسم :
    Internal Error 2755. 1632, C:\program Files\Common Files\Wise
    Installation
    wizard\WISDA0BF7AB88EB46758FA1531EAD938821_8_2_3.M SI

اینم اررور مربوط به برنامه Adobe reader در هنگام نصب :
    Internal Error 2755. 1632,
    C;\DOCUME~1\POOYA~1.P-9\LOCALS~!\Temp\Adobe Reader 8\AcroRead.msi

1. اینی که شما میگی اصلا تو مال من وجود نداره ; وقتی رو my computer راست کلیک میکنم دو تا تب هست که یکیش general و اون یکی Shortcut هست که تو تب shortcut گزینه advanced وجود داره ولی وقتی میزنم اصلا اون چیزایی که شما میگید نیست و همشون هم غیر فعاله ...

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

اين مشكل رو منم دارم. بايد چيكار كرد. ضمن اينكه جديدا stand bye مي كنم ريسيت ميشه!!!
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

سلام.
    1-بر روی All File and Folder کلیک کند Look in را بذاره روی my computer ،تاریخ ایجاد پوشه ی فرضی را تعیین کند و سپس جست و جو کند در ضمن فایل های مخفی را هم نمایش دهد ممکن است مخفی اش کرده باشد
    ممنون.
    2-ممکن است ادمین دسترسی را قطع کرده باشد، ممکن است جای کلید ها در صفحه کلید عوض شده باشد(با نرم افزار خاصی)ممکن است یوزر خودش نباشد ، ممکن است حروف را کوچک یا بزرگ وارد کرده باشد
    بر اساس سوال:
    او مطمئن است که چه پسوردی انتخاب کرده و آن را دقیقأ وارد میکند! او اشتباه نمیکند اما ویندوز پسورد او را قبول نمیکند.
    پس ان امکان که کوچک و بزرگ وارد کرده غلط است چون پسورد را دقیقا درست وارد کرده.بقیه حالات را نمیدونم ولی به عنوان جواب می نویسم.ممنون.آیا حالات دیگری هم وجود دارد؟
    3-مطلب را قبول ندارم ناگهانی ری استارت شدن را می گم آپدیت ها در هنگام خاموش شدن در کادری که با کلیک روی Turn of می زنید می تونید انتخاب کنین که نصب بشه و خاموش یاعدم نصب به روز رسانی ها و خاموش
    یعنی کل آن روش غلطه؟
    ممنون.

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

به تصویر ذیل و گزینه هاش دقت کنین پاسخ را متوجه می شوین

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

با سلام خدمت اساتيد زحمتكش بخش !

دوستان يكي بگه چرا وقتي برنامه ها را در قسمت Task Scheduler ويندوز XP SP2 زمانبندي مي كنم برنامه ها به هيچ وجه در موفق مقرر خود اجرا نمي شوند به نظر شما علتش در چيست ؟؟؟

آيا احتمال مي رود بخاطر اينكه ويندوز XP SP2 چون اورجينال نيست اجرا نشه يا نه ربطي به اين موضوع ندارد.... خواهشاً دوستان اين موضوع را تست كنند كه آيا اين مشكل در همه ويندوزهاي غيراورجينال در ايران مي باشد يا خير...
    در نهايت پاسخ نهايي را در اينجا اعلام فرمايند...
    سلام
    شما از نرم افزارهای مدیریت زمان بندی دیگه استفاده کن با امکانات بیشتر اگر درخواست داشتی انجمن درخواست نه اینجا!.من یک همچین مشکلی ندارم فکر نمی کنم مشکل اورجینال و یا قفل شکسته بودن دلیل خوبی باشه

با سلام !

چرا وقتي كامپيوترم را به مدت 5 دقيقه در حالت stand by قرار مي دهم ديگه هر مي كنم صفحه دسكتاپ بالا نمي آيد....

به نظر شما علتش در چيست ؟
    دوم اينكه يك كامپيوتر حداكثر تا چه مدتي مي تونه در حالت standby قرار گيرد آيا بيش از موعد مقرر برايش ضررداره يا خير؟؟
    سوال دوم را که جواب داده ام سوال اول لطف بیشتر توضیح بدین طبق تایپیک چگونه سوال بپرسیم از این به بعد شما و دوستانتون عمل کنین تا پاسخ را بهتر دریافت کنین

آخر فروم باز Mehdi.7600's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    kashan

پيش فرض

سلام. من درايور كارت گرافيكم رو هم آپديت كردم ولي هنوز وقتي stand bye ميكنم ريسيت ميشه! اتصالات هم مشكلي نداره. مثلا اتصالات كجا؟چيكار كنم؟

داره خودمونی میشه alireza_naeemy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت
    300dpi.org

14 پیغام خطای Generic Host Process for Win32 Services Error

سلام دوستان
    همونطور كه دوستمون آقاي mahdi7610 توضيح دادن براي پيغام Generic Host Process for Win32 Services Error ؛ مواردي كه گفتن انجام دادم اما درست نشد.
    آيا اگر كه سرويس پك 3 رو كه حجمي حدود 300 مگ رو داره دانلود كنم و نصب كنم اين مشكل برطرف ميشه؟

با تشكر از تمامي عزيزان

آخر فروم باز winxp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

سلام عزیزم

ایا قبلا با همین ویندوز این مشکل رو داشتین ؟

میگم شاید از نسخه ی ویندوزتون باشه

یا ویندوزتون خراب شده

یک بار sfc /scannow انجام بدین شاید درست بشه

شب یه دستور دیگه برات میزارم تست کن

موفق باشی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •