سلام
اونجایی که افسره اون دکتر رو میندازه توی دستگاه و دبعد از اون دکتره تبدیل به یه غول میشه رو باید چطوری رد کنم؟
سلام
اونجایی که افسره اون دکتر رو میندازه توی دستگاه و دبعد از اون دکتره تبدیل به یه غول میشه رو باید چطوری رد کنم؟
آقا سيستم من اينه :
cpu : intel 2.8 full .- ram 1 gig - graphic : ge force fx 5200 - 128 mb . 128 bit
يعني اين گيم رو نميتونم بازي كنم ؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!
با گرافيك ATI 9600 چي ؟؟؟ اونم 128 .
فکر نکنم بتونی بازی کنی چون من الان با گرافیک 256 ATI radeon X1250 که بازی میکن باز هم بعضی جا ها سیستمم بشدت کم میاره.
شما کمی بیشتر توضیح بدید یا اگه ممکنه یه عکس بزارین...
برو پایین کنار ستونها منتظر باش تا بیاد(بهش تیر نزن که فایده نداره!!)وقتی اومد زمان رو کند کن و طوری جهت بگیر که بخوره به ستونهای دستگاهی که پایینه اینقدر اینکار رو بکن تا کلا ستونها خراب شه وقتی همه خراب شد خودش کلکلش کنده میشه
بابا هیچ کدوم اینها که dx9.c رو ساپورت نمیکنه بعید می دونم حتی اجراش کنه احتمالا ایراد پیکسل شیدر میگیره!!!
Last edited by mehdy.z; 16-09-2009 at 13:53.
سلام
تو مرحله بیمارستان گیر کردم. لطفا کمک کنید.
اگر سیو بعد از این قسمت رو برام بزارید ممنون میشم...
شما زمان رو اهسته کن از توش رد میشی..
منم توی یک همچین جایی گیر کردم اما نه اینجا.من توی اون قسمت اول رفتم یک تبر برداشتم و رفتم خودم رو به در چسبوندم بعد تبرم رو به سمت دوتا بشکه سوخت که پشت این حائل قرار داشت پرتاب کردم بشکه ها منفجر شدن و در نهایت اون حاله نوربرداشته شد.شما هم اگه همچین شرایطی تو بازی داری میتونی این کار یا مشابه اون رو انجام بدی.
نه تبر نميخواد پرت كني كه.اگه دقت كني همونطور كه دوستمونlayken گفتن اون نوره قطع و وصل ميشه و بايد زملنو كند كني تا رد شي ازش.![]()
سلام
من اینجا گیر کردم...هر کاری میکنم این هاله نور از بین نمیره...
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)