دوست عزیز. شما باید در هنگام اجرای برنامه این کد رو بنویسید.
ظاهذا اطلاعات RunTime شما کم هست ولی باید اون رو یاد بگیرید . این چیزی که فرهاد عزیز نوشته در هیچ دیتابیس SQLSupport جوابگو نیست و برای زبان دلفی میباشد!![]()
دوست عزیز. شما باید در هنگام اجرای برنامه این کد رو بنویسید.
ظاهذا اطلاعات RunTime شما کم هست ولی باید اون رو یاد بگیرید . این چیزی که فرهاد عزیز نوشته در هیچ دیتابیس SQLSupport جوابگو نیست و برای زبان دلفی میباشد!![]()
دوست عزیز این کاری رو که گفتید انجام دادم ولی این سری کلا خطا میگیره از کد. اگه براتون امکانش هست کدش رو برام بنویسید . یه دنیا ممنون میشم.
از کدی شبیه زیر استفاده کنید و مقادیر رو به صورت پارامتر ارسال کنید:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون دوست عزیز ، من اینرو برای یه تیکه از پروژم می خوام و استادمون هم به صورت پارامتری درس نداده و من اصلا نمیدونم چه جوری کار میکنه.اگه براتون مقدوره همون کد خودم رو تصحیح کنید. ممنون میشم.
![]()
بفرمایید:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حق با شماست؛ ممنون؛ اما من یه کارایی کردم؛ یعنی Table مورد نظر با همون نام ساخته میشه... منتها یه مشکل کوچیک داره، اینه که آخرش پیغام زیر رو نمایش میده:
کدی رو که نوشتید به صورت کامل قرار بدید. ضمنا این پیغام فقط زمان کامپایل برنامه با دلفی نمایش داده میشه و یا زمان اجرای برنامه به تنهایی هم هست؟
زمان اجرای برنامه هم هست...
کد SQL :
پیغام، بعد از اجرا :
کد رو در یک رویداد به query اضافه کنید و مستقیما در خصوصیت sql ننویسید، اگر اجرا نشد با ید به فیلهای متنی not null رو هم اضافه کنید
اگه بخوام علاوه بر اسم جدول، اسم فیلد های جدول هم از ورودی فرم من گرفته بشه، چه تغییری در Query بالا باید ایجاد کنم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)