سلام
من يه سايت توپ پيدا كردم كه هرچي كتاب پرنيان ( كتابهاي مخصوص موبايل ) بخواهيد اونجا هستش .
اينم آدرس سايت : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
من يه سايت توپ پيدا كردم كه هرچي كتاب پرنيان ( كتابهاي مخصوص موبايل ) بخواهيد اونجا هستش .
اينم آدرس سايت : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
لینک اشعار سهراب و قیصر این پور خرابه؟ را من نمیتونم ذخیره کنم؟
سلام
دیگه کسی کتاب نمیزاره ؟؟؟
نزارین تایپیک بخوایه
داستان هاي هزار و يك شب رو ميخواستم
با تشكر
يا حق (:
این کتابچه درباره مقالات و مطالبی در مورد راسپوتین هست مردی که با قدرت های فرا انسانی اش تاثیر بسزایی در دربار تزار نیکولاس 2 داشت امیدوارم خوشتون بیاد.
راسپوتین معمای قرن
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در اين مورد مطالب آموزشي هم دارين؟
يا حق (:
سلام دوستان
براي اطلاع از آخرين نسخه هاي پرنيان كه قابليت هاي بهتري هم داره به سايت زير مراجعه كنيد
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مرسي عزيز من كه خيلي با كتابش حال ميكنم
يا حق (:
من با کتاب هایی که با نرم افزار پرنیان جاوا شدن مشکل دارو بعد از چند بار صفحه زدن هنگ میکنه.اگه امکان داره PDFکتاب هار و هم بذارید تا با ReadManiac Building Wizard جاواش کنم با اون مشکلی ندارم.
گوشی که با پرنیان مشکل داره : نوکیا 6600
اگر کسی مشکل منو داره بگه شاید بشه کاری کرد شایدم گوشی من وفقط مال من به یه دلیل دیگه مشکل داره!
ارادتمندیم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)