تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 39 از 114 اولاول ... 293536373839404142434989 ... آخرآخر
نمايش نتايج 381 به 390 از 1140

نام تاپيک: المپيادي ها بيان تو

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

راستی علیرضا. با توجه به کلید باشگاه چند درصد شدی. من زیاد خوب نشدم. چون انتظار 100 رو داشتم ولی چون زمان ازمون رو کم کرده بودند برنامه ام به هم ریخت.حالا با این وضعیت شدم 86.66 درصد. غلط های من خیلی تابلو ومسخره است.1_الکینو الکن خوندم2-ایزومر الکلی رو هم حساب کردم.3- تو سوال عدد اکسایش کلر اصلا گزینه ی درستو نخوندم.(من از گزینه ی 4شروع می کنم وجواب گزینه ی یک بود)4-به کلمه کل یون ها توجه نکردم.5-انتالپی رو تقسیم نکردم.6_وابستگی دمایی ولی خوب هر چی باشه 54 درست هم کم نیست.(به خودم روحیه میدم)راستی یه سوال ؟ دی اتیل اتر محلوله یا نامحلول؟تو موریسون نوشته 8گرم در صد گرم حل میشه ولی سال قبل مرحله اول دی اتیل اتر رو نامحلول گرفته بودند.ممنون

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

راستی علیرضا. با توجه به کلید باشگاه چند درصد شدی. من زیاد خوب نشدم. چون انتظار 100 رو داشتم ولی چون زمان ازمون رو کم کرده بودند برنامه ام به هم ریخت.حالا با این وضعیت شدم 86.66 درصد. غلط های من خیلی تابلو ومسخره است.1_الکینو الکن خوندم2-ایزومر الکلی رو هم حساب کردم.3- تو سوال عدد اکسایش کلر اصلا گزینه ی درستو نخوندم.(من از گزینه ی 4شروع می کنم وجواب گزینه ی یک بود)4-به کلمه کل یون ها توجه نکردم.5-انتالپی رو تقسیم نکردم.6_وابستگی دمایی ولی خوب هر چی باشه 54 درست هم کم نیست.(به خودم روحیه میدم)راستی یه سوال ؟ دی اتیل اتر محلوله یا نامحلول؟تو موریسون نوشته 8گرم در صد گرم حل میشه ولی سال قبل مرحله اول دی اتیل اتر رو نامحلول گرفته بودند.ممنون
    سلام
    خوبي
    منم دقيقا" انتظار صد داشتم ولي 82.22 شدم
    رفيقم كه طلا داره گفت اگه بخواي براي مرحله دوم هم همين طوري جواب بدي قبول نمي شي!!!
    حالا موندم چي كار كنم
    4 تا از اشتباهاتم الكي بود
    4 تا هم دو پهلو بودن
    با اين سوالاشون
    سوالاي سالاي قبل يه سوالو گفته ، بعد گزينه هاش اين طوريه (مثلا"):
    1)8
    2)25000
    3)35000
    4)هيچكدام
    بعد تنها اعدادي كه توي سوال بوده:
    4، 2، 3
    خوب معلومه ديگه!!!
    ولي باز خوبه قبول ميشيم

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

مشخص نیست فیزیک سال ما تو چه کشوری برگزار می شه؟(جهانی)
    توي اين جا هست:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

سلام. می دو نی بدبختی ما چیه؟ ما این قدر می خونیم (کتاب های دانشگاهی وخفن )و... ولی این کار اصلا به درد مرحله 1و2 نمی خوره. سال قبل یک نفر از شهر ما بدون هیچ مطالعه ای برای المپیاد ,مرحله 2 قبول شد(حتی مورتیمر هم نخونده بود!) فقط خیلی خرخون بود وتو ازمونهای مختلف هم معمولا تک رقمی می شد. مرحله2 را 97 درصد زده بود! همه ی تشریحی هایش هم درست بود.ولی اخر سر برنز شد.حالا ما موندیم چه کار کنیم!استاد من(طلا بود) میگفت سخت ترین وبزرگترین مانع برای طلا گرفتن مرحله 2است.چون ان قدر اسونه که همه خوب می زنند. می گفت دوستش 5سال خونده بود و از لیسانس هم بیشتر می دونست ولی مرحله 2 قبول نشد! حالا ما باید چی کار کنیم!

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

سلام. می دو نی بدبختی ما چیه؟ ما این قدر می خونیم (کتاب های دانشگاهی وخفن )و... ولی این کار اصلا به درد مرحله 1و2 نمی خوره. سال قبل یک نفر از شهر ما بدون هیچ مطالعه ای برای المپیاد ,مرحله 2 قبول شد(حتی مورتیمر هم نخونده بود!) فقط خیلی خرخون بود وتو ازمونهای مختلف هم معمولا تک رقمی می شد. مرحله2 را 97 درصد زده بود! همه ی تشریحی هایش هم درست بود.ولی اخر سر برنز شد.حالا ما موندیم چه کار کنیم!استاد من(طلا بود) میگفت سخت ترین وبزرگترین مانع برای طلا گرفتن مرحله 2است.چون ان قدر اسونه که همه خوب می زنند. می گفت دوستش 5سال خونده بود و از لیسانس هم بیشتر می دونست ولی مرحله 2 قبول نشد! حالا ما باید چی کار کنیم!
    سلام
    خوبي؟
    آره واقعا" بدبختي ما همينه!!!
    گرچه من زياد براي مرحله اول نخوندم چون استادم گفت چه اول بشي و چه 800 قبول مي شي، فرقي هم نداره
    باي

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

درود بر همه المپیادیا . مخصوصا شیمیا . بچه ها من کلاس دومم از شیراز . مرحله 1 80 % زدم . امیدی به قبولیم هست ؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

درود بر همه المپیادیا . مخصوصا شیمیا . بچه ها من کلاس دومم از شیراز . مرحله 1 80 % زدم . امیدی به قبولیم هست ؟
    سلام
    خوبي؟
    خوش اومدي
    بله بله
    حتما" قبول ميشي
    بالاي 60 قبوله.
    آفرين
    خيلي خوب زدي
    سال ديگه از اميدها هستي
    باي

داره خودمونی میشه faraz-hacker's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

معدل دیپلم که میگن فقط معدل کتبی سال سوم هست یا نه جمع هر سه سال ؟منظورم برای کنکور نیست ها مثلا برای خارج از کشور یا ارتش میگن معدل دیپلم منظورم اونه.اگه هر سه سال باشه که ما المپیادی ها بدبختیم.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

معدل دیپلم که میگن فقط معدل کتبی سال سوم هست یا نه جمع هر سه سال ؟منظورم برای کنکور نیست ها مثلا برای خارج از کشور یا ارتش میگن معدل دیپلم منظورم اونه.اگه هر سه سال باشه که ما المپیادی ها بدبختیم.
    سلام
    فكر نكنم مال هر سه سال باشه
    حالا هر جا پرسيدن تو مال ترم دوم سال سومتو بگو (احتمالا" همونه)
    باي

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    اتم

پيش فرض

من دوم دبیرستان
    تیزهوشان
    شیراز
    المپیاد شیمی هستم
    ایا خودتون می خونید یا معلم دارید؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •