مدير شركت ياهو پيشنهاد 2500 توماني پي سي ورلد را براي خريد كامل سهام ياهو پذيرفت!
گفته ميشه كاركنان ياهو در نظر دارند با درآمد حاصل از فروش سهام بزنن تو خط استوديو بازي و اين حرفا!!!
مدير شركت ياهو پيشنهاد 2500 توماني پي سي ورلد را براي خريد كامل سهام ياهو پذيرفت!
گفته ميشه كاركنان ياهو در نظر دارند با درآمد حاصل از فروش سهام بزنن تو خط استوديو بازي و اين حرفا!!!
من قراره نقش کاراکتر Call of Duty : Modern Warfare 2 بشم...فقط خواهش میکنم بیماران قلبی اینو بازی نکینن دی:
بازی کامپیوتری دارا و سارا نتشر شد!
لوازم دارا و سارا که از لوازم تحریر گرفته تا خمیر دندان را تولید کرده،بازی کامپیوتری دارا و سارا را هم منتشر کرد!
به زودی شاهد به فروش آمدن تلویزیون های دارا و سارا خواهیم شد!
خداییش حال کردم
منم یه دونه بدم
EA اعلام کرده با کمی تغییرات نسخه جدید dead space مخصوص بچه های زیر سه سال رو بزودی به بازار میده!
شایعه باید اونقدر طبیعی باشه که مردم باور کنند...ممنون پس اگه که واقعا میاد تاپیکشو بزن....![]()
تو 3 DVD عرضه خواهد شد.
ای نامرد پس کلا سرکار بودیم![]()
«خبر فوری« «خبر فوری« «خبر فوری«
بر اساس وضع اقتصادی آمریکا تمام شرکتهای بازی ساز آمریکایی سهام خود را به ایران واگذار کردند..
شرکت Rockstar اعلام کرد برای جلب رضایت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برای دادن مجوز به بازی GTA IV تغییرات اساسی در بازی خود خواهد داد و تمام نسخه های فروخته شده را جمع آوری خواهد کرد.
من هم یه خبر های از شرکت Rockstar شنیدم . گفتن برای مجاز شدن این گیم تو ایران می خواد یه نسخه جدید از گیم GTA IV بده بیرون که داخل شهرش گشت مامور ها و خواهران انتظامی سر چهار راه ها ایستادن و با بد حجابی و عراضل اوباش مبارزه می کنند
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)