سلام ، شما آپديت كردي گوشيتو؟![]()
سلام ، شما آپديت كردي گوشيتو؟![]()
کسانی که برنامه NSS103814 رو دارن لطف کنن و آپلود کنن تا ما هم استفاده کنیم نسخه جدیدش فرق داره
نه متاسفانه
نحوه ی اپگرید n81 vرو میشه بهم بگید
اخه مال من دیگه تو music player اش نمیره رسیت کلی هم کردم با شماره ی *#7373# اما بازم مینویسه general:system eror حالا بهم گفتن اپگریدش کن میشه بگید چطوری؟
دوستان كسي اينجا پاسخگو نيست ، الكي سوالاتتون و مطرح نكنيد !
mamal جان کجایی تو؟
تو کف گزاشتی ما رو ها
تو موبایلستان هست .....
حیف که dial up دارم و سرعتم کمه و گرنه برات آپلودش میکردم .....
فریمور جدید N73 Me 4.0812.4.2.1
سلام این هم فریمور جدید برای n73 Me البته برا پرداکت کد عربی
باید خدمتون عرض کنم اگر پرداکت گوشی شما عربی نیست می تونید با این نرم افزار NSS این کار را انجام بدید و تبدیل به کد 0539295 کنید ، اینم لینکش
اینم بگم که باید جدیدترین نسخه ی نرم افزار NSU را از سایت نوکیا دانلود کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بعد از نصب نرم افزار NSU و بعد از اين كه تمامي فايلها رو دانلود كرديد اونا رو آنزيپ بكنيد و اگه ويندورتون Xp هست در مسير زير كپي كنيدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
(اگه نيست اونو بسازيد)
کد:
C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Nokia\Nokia Service Layer\A\nsl_service_module_00001\vpls\اگرهم vista داريد در مسير زير بريزيدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:
Drive Windows:\Programdata\Nokia\Nokia Service Layer\A\nsl_service_module_00001\بعد NSU را اجرا کرده و گوشیتون رو آپدیت کنید .فقط دقت کنید که گوشیتون به اندازه کافی شارژ داشته باشهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینم لینک فریمور
کد:
__________________کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by H.Operator; 04-06-2008 at 19:22.
دوست عزيز به صفحه اول تاپيك مراجعه كن
صفحه اول تاپيك!!
شرمنده...
بازم شرمنده دوستان
همينجا لينكش هست
دوست عزيز به درد سر دانلود از رپيد شير نمي ارزه..تازه يه سري از عهده اين كار بر نميان
اين روش به درد خدمات موبايليها ميخوره ...البته از راهنماييت ممنون.
روش ساده تر همين دانلود آپديتر و دانلود مستقيمه..
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)