آره . اینو باید بگیری.ولی هی باید در بیاری بزنی Pc بعد دربیاری بزنی 360.یه HDTV بخر.به صرفه تره.
درسته؟تو توپخونه پیدا میشه؟پس اسمش هست کابل VGA برای ایکس باکس(که در حقیقت هم خروجی صدا داره و هم تصویر).اوکی خیلی عالیه
متشکر از همه شما
آره . اینو باید بگیری.ولی هی باید در بیاری بزنی Pc بعد دربیاری بزنی 360.یه HDTV بخر.به صرفه تره.
درسته؟تو توپخونه پیدا میشه؟پس اسمش هست کابل VGA برای ایکس باکس(که در حقیقت هم خروجی صدا داره و هم تصویر).اوکی خیلی عالیه
متشکر از همه شما
خوب هم مانیتورم و هم کارت گرافیکم ورودی DVI دارن.می تونم همزمان از این دو کابل استفاده کنم.
باید بخرم ببینم میشه یا نه
واقعا میشه اینکارو کرد؟خوب هم مانیتورم و هم کارت گرافیکم ورودی DVI دارن.می تونم همزمان از این دو کابل استفاده کنم.
باید بخرم ببینم میشه یا نه
یکی از اساتید لطفا جواب بده.
بله بنده همین کارو انجام دادم.واقعا میشه اینکارو کرد؟
یکی از اساتید لطفا جواب بده.
Last edited by joykiller360; 12-05-2010 at 22:47.
یعنی هی کابلو در نمیارید؟ یکم توضیح میدید؟بله بنده همین کارو انجام دادم.
من هم همین کار را کردم و جواب داد.
من این دو تا کابل رو دارم:
یکی که HDMI به DVI هست:
یکی دیگه هم دو سرش DVI هست:
اون دومی رو یه سرش رو زدم به مانیتور و سر دیگش رو زدم به کیس و کابل اولی رو هم به کنسول و مانیتور.
فقط نمی دونم چطور میشه بین دو دستگاه سوئیچ کرد.کامپیوتر رو خاموش می کنم اتومات کنسول رو نشون میده و همینطور بر عکس
البته من الآن هنگامی که تو ایکس باکس هستم صدا ندارم.منتظرم یه دونه از این کابلها برسه دستم:
ببنید من DVI رو وصل کردم به کارت گرافیک کامیپوترم. این از کامپیوتریعنی هی کابلو در نمیارید؟ یکم توضیح میدید؟
vga ای هم که برا xbox360 خریدم وصل کردم به vga مانیتور همین
دقیقاً درسته منم وقتی Vga برای ایکس باکس بخرم باید همین کار رو انجام بدم.
من الآن چون کابل vga برای ایکس باکس ندارم از اون روش بالا رفتم
شرمنده شما اینو به xbox360 وصل میکنید؟
پس صدا چی میشه؟
خوب همین دیگه من الآن صدا ندارم.منتظرم یه پسر گلی برام کابل مخصوص VGA برای ایکس باکس را بیاره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)