مرسي آقا . راستي من بازي رو نديدم . نويد كيا چطور گل زد ؟
مرسي آقا . راستي من بازي رو نديدم . نويد كيا چطور گل زد ؟
یه شوت از راه دور پشت محوطه جریمه.
منم ندیدم.
ولی میگند عقیلی و نویدکیا خوب بازی کردند.
خبرگزاري فارس: به دليل درگيري هواداران تيم فوتبال استقلال با هواداران سپاهان دو تن از هواداران تيم اصفهاني آسيب ديدند.
به گزارش خبرگزاري فارس، پس از پايان بازي و در حالي كه بازيكنان دو تيم به رختكن رفته بودند، شماري از هواداران تيم استقلال وارد چمن شده و با شمار ديگري از هواداران سپاهان درگيري پيدا كردند. نتيجه اين درگيري شكستن سر دو تن از هواداران سپاهان بود.
* تماشاگران تيم سپاهان يك پرچم بزرگ زرد رنگ به ابعاد دو در يك متر را مقابل نيمكت استقلال نصب كرده بودند كه روي آن خطاب به سرمربي استقلال پرسيده بودند : " آقاي قلعه نويي چرا علي را با خود به اصفهان نياوردي؟"
كدوم علي رو ميگن ؟؟
بابا مگه90 نمی بینی؟؟
فیلم بولوتوسش را هم ندیدی؟؟؟
یه بار یه خبرنگار توی کنفرانس (بعد از بازی استقلال - پرسپولیس ) به قلعه نويي گفت شما با خبرنگارا بد حرف میزنید و یه سری حرف دیگه که به قلعه نويي برخورد ....
بعد قلعه نويي رو کرد به اطرافیان خبرنگاره و با حرکت سر گفت :علی ....
بعد توی 90 براش دست گرفتن که این علی که گفتی کی بوده
قلعه نويي هم گفت هیچی یکی از دوستان بود ،من دیدم بقیه دارن اون خبرنگاره را اذیت میکنن من هم علی را صدا زدم که مراقبش باشه درگیری نشه.......
این همون علی یه........
این هم کلیپ علی:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Saha Software; 02-01-2009 at 00:49.
آها
الان يادم اومد !! چقدر هم تابلو به علي گفت ترتيب خبرنگاره رو بده !!
/ليگ فوتبال قهرمانان آسيا/
نويد کيا: با اين قرعه به مرحله بعد ميرويم
محرم نويدکيا؛ کاپيتان تيم فوتبال سپاهان نايب قهرمان آسيا در سال 2007 بعد از قرعه کشي لبخند محتاطانه اي بر گوشه لبش داشت.
به گزارش ايسنا؛ سپاهان نايب قهرمان ليگ ايران در گروه چهارم با بيناد کار(کوروچي سابق) که با قهرماني وارد بازيها شده، الشباب قهرمان امارات و الاتفاق عربستان همگروه است.
نويد کيا که هيچکدام از حريفان را آسان به حساب نمي آورد، گفت:" گروه خيلي سختي نيست و بايد اعتماد به نفس خود را بالا نگه داريم. البته پيروزي برابر اين تيم ها راحت نيست و بايد زياد تلاش کنيم".
وي افزود:" خوشبختانه ما با بعضي تيم هاي بزرگ همگروه نشديم و احتمالاً در مرحله شانزدهم هم با نام خطرناکي روبرو نمي شويم و بايد بگويم که خوش شانس بوديم".
نويدكيا دامه داد:" با اين قرعه کشي مي توانيم به مرحله بعد برويم اما بعد از آن وضعيت ما بستگي به تيم هاي روبرو دارد".
سپاهان اولين تيم غير تهراني بود که در سال 1383 توانست قهرماني ليگ برتر را بدست آورد.
مثل اینکه عوض شده جای پاختاکور و کروفچی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)