تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 39 از 272 اولاول ... 293536373839404142434989139 ... آخرآخر
نمايش نتايج 381 به 390 از 2719

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه چلسي: Chelsea F.C. News

آخر فروم باز MORINIO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض

سلام
    دوستان طرفدار چلسی
    من فقط خبری را که خودنم گذاشتم اینجا
    چون بازی ها و اخبار این تیم را دنبال نمی کنم..واسه همین نمی دونستم خبرش به کذب می ره
    در هر حال امیدوارم ناراحت نشده باشید.
    قصد و غرضی نبوده
    نه خیر عسل بانو جان منظور ما شما نیستید

منظور ما اون خبر گزاری های لعنتی ایرانی هست که .......

کـاربـر بـاسـابـقـه Behroooz's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

حالا تصورش رو بكن اين الكس فرگوسن چه مارمولكيه كه 14 سال در منچستر دوام اورده .

آخر فروم باز Nikolas_95's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

نه خیر عسل بانو جان منظور ما شما نیستید

منظور ما اون خبر گزاری های لعنتی ایرانی هست که .......
    بله،ما از دست شما ناراحت نشدیم عسل بانو جان،از دست بعضی ها که با قصد و غرض و عناد این خبر رو میگن و قبل یا بعد از خبر دوتا تیکه هم می پرونن ناراحتیم
    البته جدای از اینکه خبرش رو کذب می دونیم

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

آی گفتی عجب....

آخر فروم باز MORINIO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض

آره خدا وکیلی چند بار تا مرز اخراج از منچستر پیش رفت ولی نمیدونم چطور اون رو نگه داشتند

آخرین بارش دو فصل پیش بود همون سالی که 3-0 به چلسی باخت

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

آخرین بارش دو فصل پیش بود همون سالی که 3-0 به چلسی باخت
    نگو آقا،یادمون می افته به اینکه اون زمان مربی مون کی بوده و

پروفشنال Undercover-G's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

خبرگزاري فارس: هواداران تيم فوتبال چلسي انگليس در پي ترك استمفورد بريج توسط مورينيو هرگز ناراحت نشده و سراغي از وي نگرفتند.

به گزراش خبرگزاري فارس و به نقل از سان لندن، در گزارش مفصل اين روزنامه آمده است: مرد پرتغالي آبي هاي لندن در كمال ناباوري چلسي را ترك كرد؛ اما اين يك حقيقت است كه هواداران چلسي در پي رفتن او هرگز ناراحت نشدند و كسي سراغ او را هم نگرفت!

در ادامه اين مقاله آمده است: خوزه مورينيو با آمدن به چلسي يك ويلاي رويايي با تمام تجهيزات دريافت كرد و تا آخرين روز از حضور رسمي خود در چلسي 8 بار اتومبيل خود را تغيير داد. همسر وي در بورس لندن سود سرشاري داشت و اين همه را مديون نفوذ آبراموويچ بود.

غرور مورينيو براي يك تا دو بازي جواب داد و باعث شد با كمي جنجال به مقاصد خود برسد؛ اما اين بازيگري كم كم براي هواداران چلسي بسيار تكراري و غير قابل قبول شده بود. از طرفي موريني، چلسي را در سايه شوك تغيير مربي و خريد چندين ستاره جديد به مقصد رساند و در فصل بعد از آن نتوانست با تكيه بر دانسته هاي خود كار خاصي براي چلسي انجام بدهد.

در پايان اين گزارش آمده است: خداحافظ اي مربي مغرور! تو جايي در قلب هواداران چلسي نداشته و نداري. آنها مردي از جنس جزيره را براي تيم قديمي و مردمي خود طلب مي كنند و به اين هدف نيز خواهند رسيد.
    Such A Bullshit !
    دروغ و تحریف از این بزرگ تر نمیشه در حالی همه عالم و آدم به این قضیه که رفتن مورینیو یک شک بزرگ برای همه بوده رو اذعان کردن آیا این اظهار نظر مزخرف به نظر نمی رسه ؟

برید Comment هایی که در این رابطه هست رو بخونید اونا دروغ نمی گن.
    Last edited by Undercover-G; 21-09-2007 at 23:59.

پروفشنال Undercover-G's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

12 دروگبای خشمگین به دنبال مورینیو خواهد رفت .

بعد از خروج نابهنگام مورینیو از چلسی دروگبا در حالی که از نظر روحی بسیار متاثر بود گفت استمفوردبریج را به خاطر مورینیو ترک خواهد کرد .
    مهاجم ساحل عاجی بسیار ناراحت وخشمگین از اینکه چلسی اینگونه ارتباط خود را با مربی پرتقالی قطع کرده است می باشد مصمم به ترک چلسی است .
    دروگبای 29 ساله در ناراحتی و اندوه خداحافظی مورینیو است که مورینیو دیروز سر زمین تمرین حاضر شد و با آنها خداحافظی کرد .
    و هم اکنون او قصد دارد تقاضای خود را برای ترک استمفورد بریج در پنجره نقل و انتقالات تابستانی را دارد .
    یکی از دوستان نزدیک دروگبا به این روزنامه گفت : " دروگبا کاملا" از رفتار چلسی با مورینیو خشمگین است و نمی تونه باور کنه اونا اینگونه با او (مورینیو) رفتار کرده باشند .
    " او به مورینیو به عنوان یک راهنما و مربی کامل نگاه می کرد و فکر نمی کند بدون او بتواند به بهترین فرم خود بدون او و زیر نظر مربی دیگری برسد .
    " چند هفته ای طول می کشد تا او دوباره آماده بازی شود اما این مسئله زمان است و اینکه او کی باشگاه را ترک خواهد کرد .
    دروگبا بهترین گل زن چلسی با 33 گل زده است .
    روزنامه سان هم مدعی شده است که آ.ث میلان آماده پیشنهاد 25 میلیون پوندی برای به خدمت گرفتن این بازیکن است .
    این روزنامه همچنین مدعی شده است دوست صمیمی دروگبا یعنی مایکل اسین هم از این تصمیم باشگاه عصبانیست .
    در حالیکه فرانک لمپارد هم باوجود 21 ماه مانده از قراردادش در حال مذاکره برای ترک باشگاه است .
    ستاره های پرتقالی ریکاردو کاروالیو و پائول فررا هم که با مورینیو از پورتو به چلسی آمده اند در اندیشه آینده خود به عنوان بازیکن در لندن هستند .
    در همین حال مورینیو که دیشب با تلویزیون پرتقال صحبت می کرد گفت : " من از وقت خودم استفاده می کنم و بعد از اتفاقی که افتاده است در حال استراحت هستم .
    " من در سالهای گذشته بسیار کار کرده ام و برای گرفتن کار جدید هیچ عجله ای ندارم .

*** منم باید یه تجدید نظر اساسی رو Club مورده علاقم بکنم ***

منبع : Goal.com UK

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

بعد از خروج نابهنگام مورینیو از چلسی دروگبا در حالی که از نظر روحی بسیار متاثر بود گفت استمفوردبریج را به خاطر مورینیو ترک خواهد کرد .
    مهاجم ساحل عاجی بسیار ناراحت وخشمگین از اینکه چلسی اینگونه ارتباط خود را با مربی پرتقالی قطع کرده است می باشد مصمم به ترک چلسی است .
    دروگبای 29 ساله در ناراحتی و اندوه خداحافظی مورینیو است که مورینیو دیروز سر زمین تمرین حاضر شد و با آنها خداحافظی کرد .
    و هم اکنون او قصد دارد تقاضای خود را برای ترک استمفورد بریج در پنجره نقل و انتقالات تابستانی را دارد .
    یکی از دوستان نزدیک دروگبا به این روزنامه گفت : " دروگبا کاملا" از رفتار چلسی با مورینیو خشمگین است و نمی تونه باور کنه اونا اینگونه با او (مورینیو) رفتار کرده باشند .
    " او به مورینیو به عنوان یک راهنما و مربی کامل نگاه می کرد و فکر نمی کند بدون او بتواند به بهترین فرم خود بدون او و زیر نظر مربی دیگری برسد .
    " چند هفته ای طول می کشد تا او دوباره آماده بازی شود اما این مسئله زمان است و اینکه او کی باشگاه را ترک خواهد کرد .
    دروگبا بهترین گل زن چلسی با 33 گل زده است .
    روزنامه سان هم مدعی شده است که آ.ث میلان آماده پیشنهاد 25 میلیون پوندی برای به خدمت گرفتن این بازیکن است .
    این روزنامه همچنین مدعی شده است دوست صمیمی دروگبا یعنی مایکل اسین هم از این تصمیم باشگاه عصبانیست .
    در حالیکه فرانک لمپارد هم باوجود 21 ماه مانده از قراردادش در حال مذاکره برای ترک باشگاه است .
    ستاره های پرتقالی ریکاردو کاروالیو و پائول فررا هم که با مورینیو از پورتو به چلسی آمده اند در اندیشه آینده خود به عنوان بازیکن در لندن هستند .
    در همین حال مورینیو که دیشب با تلویزیون پرتقال صحبت می کرد گفت : " من از وقت خودم استفاده می کنم و بعد از اتفاقی که افتاده است در حال استراحت هستم .
    " من در سالهای گذشته بسیار کار کرده ام و برای گرفتن کار جدید هیچ عجله ای ندارم .

*** منم باید یه تجدید نظر اساسی رو Club مورده علاقم بکنم ***

منبع : Goal.com UK
    مطلب خیلی جالبی بود،دستت درد نکنه،به این میگن وفاداری

آواتارت رو هم خیلی خوب عوض کردی

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    قزوین

پيش فرض

به هر حال قبل از هر چیز بگم که آقا اشکان و Undercove-G از کوره در نرن و توهین نکنن.قبول کنین تیمتون از هم پاشیده شده.حالا اونایی که مسخره میکردن ببینن چه قدر این سر الکس عظمت داره که 21 سال نه 14
    سال تو انگلیس دوام آورده.به هر حال بازی شنبه دلیل اصلی این استعفا بوده.چون هرکسی آمادگی کریس
    رونالدو رو تو بازی آخر دیده باشه میگرخه.مخصوصا اکه تحت فشار باشه و تو الد ترافورد با من یو بازی داشته
    باشه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •